AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle

Zobraziť katalóg
CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle
Darčeková sada kozmetiky – extra jemná starostlivosť o suchú a citlivú pleť
Kód:  KSDS0891 Produktové číslo:  20714820176
CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle Predaj skončil

CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle

Dámska darčeková kozmetická súprava CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle extra je skvelým darčekom pre ženy, ktoré rozmaznávajú svoju pleť pomocou kvalitných kozmetických prípravkov. V súprave nájdu prípravky pre trojfázovú starostlivosť o pleť, a to extra jemnú čistiacu penu, rozjasňujúcu pleťovú vodu a hydratačný krém pre suchú a veľmi suchú pleť. Jemná čistiaca pena Extra Gentle Cleansing Foam s objemom 45 ml dôkladne a zároveň šetrne pleť čistí a zbavuje ju nečistôt a kožného mazu. Zanecháva ju čistú a sviežu. Jej jemná textúra pokožku nedráždi a nevytvára pocit zväčšovania alebo vysušenia. Prípravok bol dermatologicky testovaný a je vhodný pre suchú a citlivú pleť.

Použitie:
Stlačte pumpičku dvakrát až trikrát a aplikujte prípravok na navlhčenú pleť. Vyhnite sa očnému okoliu. Jemne vmasírujte a potom dôkladne opláchnite. Penu Extra Gentle Cleansing Foam používajte ráno a večer ako prvý krok čistenia pleti.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle extra

  • Špičkové prípravky pre trojfázovú starostlivosť o pleť
  • Extra jemná čistiaca pena
  • Dôkladné vyčistenie a odstránenie nečistôt a mazu
  • Rozjasňujúca pleťová voda
  • Upokojuje a zmierňuje podráždenie pleti
  • Hydratačný krém pre suchú až veľmi suchú pleť
  • Dvojnásobná hydratácia a udržanie optimálnej rovnováhy vlhkosti

Upokojujúca starostlivosť pleťovej vody CLINIQUE Clarifying Lotion

Jemná a nevysušujúca pleťová voda CLINIQUE Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator predstavuje druhý krok trojfázovej starostlivosti o pleť 3 Step. Odstraňuje odumreté kožné bunky, nečistoty a mastnotu. Pleť upokojuje, zmierňuje jej podráždenie a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Zanecháva ju sviežu, rozjasnenú a pripravenú na nanesenie ďalšieho prípravku. Jej zloženie je obohatené o kyselinu hyalurónovú, ktorá bojuje proti starnutiu pleti a vyniká svojimi blahodarnými účinkami na pokožku. Prípravok bol vyvinutý v spolupráci s dermatológmi a neobsahuje alkohol. Je vhodný pre všetky typy pleti.

Použitie:
Naneste pleťovú vodu na vatový tampón a krúživými pohybmi pleť vyčistite. Používajte dvakrát denne, a to ráno a večer.

Intenzívna hydratácia suchej až veľmi suchej pleti

Luxusný hydratačný krém CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Cream s objemom 30 ml je určený pre ženy, ktoré majú suchú až veľmi suchú pleť. Pokožku vyživuje, poskytuje jej dvojnásobnú hydratáciu a udržiava optimálnu rovnováhu jej vlhkosti. Chráni ju a navodzuje pocit upokojenia. Vaša pleť bude pôsobiť zdravým a mladistvým dojmom. Doprajte vašej pleti potrebnú hydratáciu a bohatú výživu, aby bola vláčna a žiarila sviežosťou a vitalitou.

Použitie:
Každý deň ráno aplikujte krém CLINIQUE Dramatically Different Moisturizing Cream jemnými krúživými pohybmi na vyčistenú pleť. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Obsah súpravy:

  • Extra jemná čistiaca pena Extra Gentle Cleansing Foam s objemom 45 ml
  • Rozjasňujúca pleťová voda Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator
  • Hydratačný krém pre suchú až veľmi suchú pleť Dramatically Different Moisturizing Cream s objemom 30 ml
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE 3 Step Introduction Kit Skin Type 1.0 Extra Gentle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií