AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CLINIQUE 3 Step Skin Care Typ 4 - mastná pleť

Zobraziť katalóg
CLINIQUE 3 Step Skin Care Typ 4 - mastná pleť
4,8 4 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Liquid Facial Soap - oily skin formula 50 ml (čistiaci gél) + Clarifying Lotion 4 100 ml (čistiaca pleťová voda) + Dramatically Different Moisturizing Gel 30 ml (hydratačný pleťový gél)
Kód:  KSDS0334 Produktové číslo:  020714464080
CLINIQUE 3 Step Skin Care Typ 4 - mastná pleť Predaj skončil

CLINIQUE 3 Step Skin Care Typ 4 - mastná pleť

Sada výrobkov na čistenie pleti Clinique 3 Step Skin Care Typ 4 pre mastnú pleť obsahuje čistiaci gél Liquid Facial Soap oily skin formula, čistiacu pleťovú vodu Clarifying Lotion 4 a hydratačný pleťový gél Dramatically Different Moisturizing Gel. Mastná pleť vyžaduje špeciálnu starostlivosť, ktorá zabráni nielen nadmernému masteniu, ale aj tvorbe vyrážok a akné. Pri každodennom používaní týchto kozmetických prípravkov bude vaša pleť dokonale ošetrená, jemná a pupienky a akné vymiznú alebo bude ich výskyt veľmi eliminovaný.

Liquid Facial Soap oily skin formula


Tento špeciálny čistiaci gél vyvinutý na odstránenie nečistoty a nadbytočnej mastnoty perfektne ošetrí vašu pleť, ktorá vykazuje známky nadmerného mastenia. Gél vytvára ľahkú, bublinkatú penu na očistenie a osvieženie pleti náchylnej k tvorbe vyrážok a akné. Dokáže dokonale uvoľniť zanesené póry a pripraviť pleť na ďalšiu starostlivosť.

Použitie:
Naneste na navlhčenú pleť a napeňte. Dôkladne opláchnite. Používajte ráno aj večer.

Objem:
50 ml

Clarifying Lotion 4


Táto rozjasňujúca pleťová voda je vhodná pre veľmi mastnú pleť. Dokáže bez problémov z pokožky odstrániť odumreté bunky a vaša pleť bude hladšia a jemnejšia.

Použitie:
Naneste na vatový tampón a dôkladne pleť vyčistite. Používajte ráno aj večer.

Objem:
100 ml

Dramatically Different Moisturizing Gel


Účinný vysoko hydratačný gél okamžite zjemňuje a hydratuje vašu pleť. Pokožke dodá potrebnú hydratáciu, ktorú v bunkách uzavrie, vďaka čomu je pleť nielen perfektne hydratovaná na dostatočne dlhú dobu, ale tiež zjemnená a zmäkčená.

Použitie:
Naneste na vyčistenú pokožku a dôkladne vmasírujte. Používajte ráno aj večer.

Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE 3 Step Skin Care Typ 4 - mastná pleť Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE 3 Step Introduction Kit Skin Type 4 Oily. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Clinique 3 Step Skin Care Type 4 - zsíros bőrre.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií