AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

CLINIQUE Anti Blemish Set 3 ks - mastná a problematická pleť

Zobraziť katalóg
CLINIQUE Anti Blemish Set 3 ks - mastná a problematická pleť
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Anti Blemish - čistiacu penu 50 ml, Anti Blemish čistiaca tonik 100 ml, Anti Blemish hydratačný krém 30 ml - 17,72 €/100 ml
Kód:  KSDS0046 Produktové číslo:  020714291853 Stránky výrobcu
CLINIQUE Anti Blemish Set 3 ks - mastná a problematická pleť Predaj skončil

CLINIQUE Anti Blemish Set 3 ks - mastná a problematická pleť

Sada výrobkov kozmetiky CLINIQUE sa hodí pre starostlivosť o mastnú a problematickú pleť, náchylnú k tvorbe akné. Výrobky patria do radu Anti Blemish Solution, ktorá si s týmito problémami hravo poradí. Sada predstavuje tri kroky, nevyhnutné pre každodennú starostlivosť: čistiace penu pre dokonalé vyčistenie, tonik pre dočistenie a hydratačný krém pre vyrovnanie pleti. Doprajte svojej pleti naozaj kvalitnú starostlivosť a rozlúčte sa s nepeknými pupienkami! Výrobky sú uložené v darčekovej kazete, určite neurobíte chybu, ak sadu tejto vysoko kvalitnej kozmetiky darujete svojej kamarátke.

Čistiaca pena pokožku vyčistí do hĺbky, bez toho, aby narušovala pleťové lipidy a vysušovala pleť. Efektívne čistí od zvyškov make-upu, nadbytočného kožného mazu a ďalších nečistôt, uvoľňuje póry a pôsobí proti vzniku čiernych bodiek. Odstraňuje nadbytočnú mastnotu a zanecháva pleť osvieženú a čistú. Lieči akné a predchádza jeho ďalšiemu vzniku. Pena tiež sťahuje póry a zmatňuje pleť. Obsahuje kyselinu salicylovú, ktorá je v kozmetike hojne používaná na liečbu akné. Má silné čistiace účinky. Aplikujte penu dvakrát denne na navlhčenú pokožku, premasírujte a potom dôkladne opláchnite.
Objem: 50 ml

Čistiace tonikum je druhým krokom starostlivosti o pleť, hodí sa pre dôkladné dočistenie pokožky. Má hojivé účinky, urýchľuje zacelování drobných raniek a podrážděnin. Má zmatňujúce schopnosti a odstraňuje z pleti zvyšky mastnoty, potláča tvorbu kožného mazu. Osviežuje a vyrovnáva pleť, zanecháva príjemný pocit. Okrem toho tiež redukuje červené škvrny, ktoré akné sprevádzajú. Výrobok je dvojfázový, takže je nutné ho pred použitím dôkladne pretrepať. Aplikujte na pleť dvakrát denne pomocou vatového tampónu.
Objem: 100 ml

Hydratačný krém završuje každodenné ošetrenie. Má veľmi ľahkú konzistenciu, ktorá nemastí a nezaťažuje pokožku, preto sa hodí pre mastnú pleť. Má upokojujúce schopnosti, zmatňuje pleť a sťahuje póry. Pohlcuje nadbytočnú mastnotu. Vytvára ochrannú atmosféru, ktorá zabraňuje prenikaniu nečistôt do pleti. Hydratuje pleť, takže zabraňuje vysúšaniu a olupovaniu. Výborne sa hodí ako podkladová starostlivosti pod make-up.
Objem: 30 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
180 ml Hotovo!
Typ pleti
Mastná, Problematická Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaca pena, Pleťové tonikum, Pleťový krém Hotovo!

Objem

Objem
180 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Mastná, Problematická Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Čistiaca pena, Pleťové tonikum, Pleťový krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE Anti Blemish Set 3 ks - mastná a problematická pleť Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE 3 Step Anti-Blemish Solution Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE Anti Blemish 3 darabos arcápolási szett zsíros és problémás bőrre.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií