AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme 75 ml

Zobraziť katalóg
CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme 75 ml
Krém na ruky – vhodný na normálnu pokožku, hydratačný a vyživujúci, unisex, objem 75ml - 265,33 €/1 l
19,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSTE0060 Produktové číslo:  20714389109
CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme 75 ml 19,90 € Momentálne nedostupné

CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme 75 ml

Krém na ruky CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme sa stará o pokožku rúk, dlhodobo ju hydratuje a zjemňuje. Posilňuje obranyschopnosť pokožky proti okolitým nepriaznivým vplyvom. Udržuje ruky hladké, jemné a hydratované. Stará sa tiež o nechty a nechtovú kožičku. Rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva mastný film.

Účinky:
Pokožka rúk je dokonale hydratovaná, jemná a hladká.

Použitie:
Aplikujte na pokožku rúk tak často, ako potrebujete.

Objem:
75 ml

Zloženie:
Water, Octyldodecyl Myristate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Coco Caprylate/Caprate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Betula Alba (Birch) Bark extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, PEG-100 Stearate, Methyl Glucose Sesquistearate, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Hydrolyzed Vegetable Proteín, Hydrogenated Vegetable Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Polysorbate 80, Linoleic Acid, Cholesterol, Squalane, Isohexadecane, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Aleuritic Acid, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Yellow 5, Yellow 6 .

Poznámka:
» Všetky krémy na ruky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme 75 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE Deep Comfort Hand and Cuticle Creme 75 ml.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií