AlzaPlus+ děti Aplikace

CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml

Zobraziť katalóg
CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml
5 1 hodnotení
Krém na tvár pre mužov vhodný na typ pleti: normálna, účinky: hydratačný a proti vráskam, vyvinutý špeciálne pre mužskú pleť - 337 €/1 l
Kód:  KSMU0144 Produktové číslo:  20714612764
CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml Predaj skončil

CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml

Pánsky pleťový krém Clinique For Men Anti-Age Moisturizer je kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo hydratuje, spevňuje a celkovo zlepšuje tón mužskej pleti. Muži si rovnako zaslúžia krásne hladkú a pevnú pleť bez vrások! Tento jedinečný ošetrujúci krém mužskú pleť do hĺbky hydratuje, vyživuje, zjednocuje a celkovo pleť zlepšuje. Je určený pre všetky typy zrelej mužskej pleti.

Krém dodáva pleti hydratáciu a reguluje tvorbu jemných liniek a vrások. Účinné látky obsiahnuté v tomto prípravku efektívne osviežujú, rozjasňujú a spevňujú pleť. Nanáša sa na čistú pleť každé ráno a večer. Vaša pleť bude po pravidelnom používaní zjednotená a perfektne rozjasnená, pružnejšia, jemná na dotyk a celkovo bude pôsobiť odpočinutým a mladším dojmom. Rozmaznávajte svoju pleť kozmetikou, ktorá má skvelé a dobre viditeľné výsledky!

Typ pleti:

Pre všetky typy zrelej mužskej pleti.

Použitie:
Aplikujte ráno a večer na čistú pleť a jemne vmasírujte.

Objem:
100 ml

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Squalane, Glycerin, Isostearyl Neopentanoate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), butylénu Glycol, PEG-100, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Polyethylene, Glyceryl Stearate, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hordeum vulgare (Barley) extract, Sigesbeckia Orientals (St. Paul 's Wort) extract, Whey Protein, Caffeine, Acetyl hexapeptid-8, Sucrose, Petrolát, Sodium Polyacrylate, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol Dicaprate, Helianthus annuus (Sunflower) Seedcake, Glyceryl Polymethylacrylate, Palmityoyl Oligopepetide, Tocophereyl Acetate, Sodium hyaluronate, Dimethicone Crosspolymer-3, Hexylene Glycol, PTFE, PEG-8, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Phenoxyethanol

 

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
35+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Pleťový krém, gél, fluid Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Mohlo by vás zaujímať: Ako sa starať o fúzy | Fúzy podľa tvaru tváre.

Produktové línie: Clinique For Men 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE For Men Anti-Age Moisturizer 100 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií