Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COLGATE Max White Expert White zubná kefka + bieliace pero

Zobraziť katalóg
COLGATE Max White Expert White zubná kefka + bieliace pero
Zubná kefka + Bieliace pero
Kód:  ZUB264 Produktové číslo:  8718951184374 Stránky výrobcu
COLGATE Max White Expert White zubná kefka + bieliace pero Predaj skončil

COLGATE Max White Expert White zubná kefka + bieliace pero

Získajte žiarivo biely úsmev ľahko a v pohodlí vášho domova. Vyskúšajte prelomový a klinicky overený bieliaci systém revolučnej kefky a bieliaceho pera s obsahom šetrnej bieliacej zložky, ktorá je úplne bezpečná pre zubnú sklovinu. Používajte kefku Max White s bieliacim perom pri každodennej ústnej hygiene a získajte až o 3 odtiene belší a oslnivejší úsmev.

vypnuté
Max Whtie

Prvý krok: čistenie

Najpokročilejšie zubná kefka Max White dokáže za pomocou špeciálnych špirálových vlákien a leštiacich pohárikov dokonale odstrániť povlak, povrchové škvrny a zároveň šetrne vyleštiť povrch zubov. Kefka disponuje kompaktnou hlavičkou so stredne tvrdými vláknami. Váš chrup dokonale pripraví na následné bielenie zubov. Pre dosiahnutie maximálneho efektu používajte kefku spolu so zubnou pastou Colgate Expert White. 

Druhý krok: bielenie

Po vyčistení chrupu zubnou kefkou Max White aplikujte bieliace pero priamo na zuby. Stačí len otočiť dolnú časť pera, ktorá rovnomerne vytlačí gél. Pomocou špeciálneho aplikátora naneste gél a nevyplachujte ústa. Unikátne zloženie na zuboch pôsobí dlhodobo. Po aplikácii gélu môžete ihneď jesť aj piť.

vypnuté
Bělící pero Colgate
vypnuté
Colgate Max White

Efektívne a šetrné bielenie

Bieliace pero obsahuje gél s rovnakou bieliacou zložkou, akú používajú zubní lekári a hygienisti. Špeciálne silikónové adhezívum umožňuje aktívnym látkam, aby sa lepšie prichytili na povrchu zubov a tu aktívne pôsobili. Preto má bieliaci gél dlhší účinok, než klasická bieliaca zubná pasta. Bieliace pero je odporúčané používať pred spaním pre ešte efektívnejší výsledok.

vypnuté
Bělící kartáček a pero Colgate

Dajte navždy zbohom nevzhľadným a zažltnutým škvrnám

Jedinečné zloženie bieliaceho gélu umožní odstrániť nečistoty usadené na povrchu zubov, ale tiež vybieli hlboko usadené škvrny, pretože preniká priamo cez zubnú sklovinu. Pravidelnou aplikáciou bieliaceho gélu môžete zvrátiť roky žltnutia vašich zubov a raz a navždy ich zbaviť všetkých škvŕn po jedle, tabaku i nápojoch.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
1 ks Hotovo!
Druh kefky
Klasická Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
1 ks Hotovo!

Druh

Druh kefky
Klasická Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COLGATE Max White Expert White zubná kefka + bieliace pero
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLGATE Max White Expert White zubní kartáček + bělící pero.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií