PET AD homeoffice

COLGATE Slim Soft Charcoal

Zobraziť katalóg
COLGATE Slim Soft Charcoal
4,8 25 hodnotení
Zubná kefka mäkká, pre hlboké a jemné čistenie. Možno kúpiť min. 2 balenia
Kód:  ZUB127 Produktové číslo:  8714789954431 Stránky výrobcu

COLGATE Slim Soft Charcoal

Kefka Colgate Slim Soft je novinkou s jedinečnou technológiou. Jej vlákna sú špeciálne upravené, sú ešte tenšie, a to najmä ich hrot. Ten je oproti klasickým vláknam užší až sedemnásťkrát. To je veľmi vhodné riešenie na hlboké a jemné čistenie vášho chrupu. Nevynechajú s ním ani línie pozdĺž ďasien alebo medzi zubami. Vlákna sú nielen tvarovo prispôsobené, ale aj perfektne husté, a preto tejto kefke neunikne žiadny kúsok nečistoty a plaku. Ďalej je tu ergonomicky tvarovaná rukoväť, ktorá sa ľahko prispôsobí anatómii každej ruky.

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COLGATE Slim Soft Charcoal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLGATE Slim Soft Charcoal 1 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLGATE - Slim Soft Charcoal.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií