AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g

Zobraziť katalóg
COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g
4,8 12 hodnotení
Peeling na telo – dámsky, dermo, citrusový rad, vhodný na všetky typy pleti, medzi aktívne látky patrí jojobový olej a makadámiový olej, s prírodnými olejmi, hmotnosť 700g
Kód:  KSTE0510 Produktové číslo:  8015150251327
COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g Predaj skončil

COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g

Úspešná značka COLLISTAR je popredným talianskym výrobcom prvotriednej a účinnej kozmetiky, ktorá uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov. COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub Regenerating je luxusný kozmetický výrobok s exfoliačnou soľou, s výťažkami z pomarančových kvetov a sicílskeho citrusového ovocia, ktorý pomáha bojovať proti starnutiu pokožky. Výhodou tohto unikátneho peelingu sú štyri funkcie, ktoré udržiavajú pokožku stále pružnú, hladkú a sviežu:

  • Exfoliácia a obnova kožmých buniek - malé zrnká morskej soli čistia a urýchľujú proces obnovy buniek
  • Ochrana pred voľnými radikálmi a bieliaci účinok - peeling je bohatý na alfa-hydroxykyseliny, ktoré redukujú viditeľnosť vrások a malých pigmentových škvŕn, flavonoidy s antioxidačnými účinkami a vitamín C
  • Regenerácia - Anti-Age - Peeling obsahuje vzácny komplex L22®, ktorý pomáha obnoviť prirodzenú hydrolipidovú rovnováhu pokožky, ktorá je typická pre mladistvú pleť
  • Revitalizácia - esenciálne oleje z pomarančových kvetov a sicílskych citrusových plodov posilňujú pokožku a dodávajú jej pocit sviežosti a pružnosti, napomáhajú lepšiemu fungovaniu aktívnych zložiek a majú priaznivý vplyv na obnovenie vitality organizmu  

Rozmaznávajte vašu pokožku s týmto jedinečným revitalizačným peelingom, vďaka ktorému bude vaša pokožka žiarivá a dokonale omladená.

Aktívne látky:
Morské soli zbavujú pokožku odumretých kožných buniek, vyhladzujú a revitalizujú ju. Extrakty z citrusových plodov zabraňujú vzniku pigmentových škvŕn a pokožku rozjasňujú a omladzujú. Esenciálne oleje z pomarančových kvetov a sicílskych citrusových plodov pokožku oživujú, regenerujú, navracajú jej vitalitu a podporujú prenos účinných látok. 

Účinky:
Výsledkom aplikácie peelingu je mimoriadne jemná, pružná a hebká pokožka tela, dokonale vitálna a zregenerovaná, nádherne voňajúcu citrusmi a pomarančami, ktorá žiari sviežim  a zdravým mladistvým vzhľadom.

Použitie:
Naneste peeling 1-2 krát týždenne na mokrú pokožku, krúživými pohybmi vmasírujte, potom pokožku dôkladne opláchnite vodou. Pre výraznejší exfoliačný efekt aplikujte prípravok na suchú pokožku, najmä na hrubšie časti tela, ako sú kolená a lakte, vmasírujte a opláchnite vodou. Po aplikácii nie je potrebné použiť ďalšie prostriedky. Peeling zanecháva pokožku citlivejšiu na účinky následnej starostlivosti, je vhodné ho aplikovať pred vystavením pokožky slnečnému žiareniu alebo použitím samoopaľovacích prostriedkov.

Typ pleti:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.

Obsah:
700 g

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Špecifické zloženie
S prírodnými olejmi Hotovo!
Typ produktu
Na telo Hotovo!
Hmotnosť
700 g (0,7 kg) Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: COLLISTAR Talasso-Scrub 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je tento peeling Collistar balen ve skle či v platu - chápu že víčko bude asi plast, ale sklenice?Ptám se jen, protože je mi nepříjkemné ve sprše sahat na plastové obaly...děkuji:)

Diskusia a poradňa k COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g
Príslušenstvo pre COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLLISTAR Anti-Age Talasso-Scrub 700 g.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií