AD homeoffice MPLA318265

COLLISTAR Anticellulite Cryo-Gel 400 ml

Zobraziť katalóg
COLLISTAR Anticellulite Cryo-Gel 400 ml
5 1 hodnotení
Telový gél – chladivý a spevňujúci, vhodný na normálnu pokožku, pre ženy, vhodný na celulitídu a na strie, objem 400ml - 89,75 €/1 l
35,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KSTE0293 Produktové číslo:  8015150250634
COLLISTAR Anticellulite Cryo-Gel 400 ml 35,90 € Momentálne nedostupné

COLLISTAR Anticellulite Cryo-Gel 400 ml

Telový gél Collistar Anticellulite Cryo-Gel je špeciálny chladivý kozmetický prípravok, ktorý ponúka rýchle a jednoduché ošetrenie tela pre každú ženu, ktorá si želá mať dokonale krásnu pokožku. Osviežujúci, ľahký a rýchlo sa vstrebávajúci gél pracuje na princípe kombinácie aromaterapie a kryokozmetiky (z gréckeho „kryos“ - studený). Cryo-Gel spája účinky vonných esenciálnych olejov s efektívnou technológiou, podporenou chladivým efektom. Už po prvej aplikácii tohto vysoko účinného gélu bude vaša pokožka hladšia a jemnejšia!

Bohaté zloženie obsahuje účinné vonné esenciálne oleje a špeciálnu technológiu povzbudzujúcu drenážnu akciu. Efektívny gél perfektne ošetrí vašu pokožku, zjemní ju, vyhladí, perfektne osvieži a zrevitalizuje. Stimuluje odbúravanie tukov a pri pravidelnom používaní dôjde v krátkom čase k výraznej redukcii celulitídy. Doprajte si krásnu pokožku bez celulitídy na všetkých partiách vášho tela!

Aktívne látky:
Vonné esenciálne oleje kombinované s kryokozmetikou.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Nanášajte gél na problematické partie, ako sú zadok, stehná a lýtka a jemne masírujte pohybmi smerom nahor. Spočiatku gél používajte dvakrát denne, po zlepšení stavu pokožky jedenkrát denne.

Objem:
400 ml

Zloženie:

AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, MENTHOL, PHENOXYETHANOL, PEG-8, ANANAS SATIVUS FRUIT EXTRACT, ALCOHOL, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, PARFUM, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT EXTRACT, TRIETHANOLAMINE, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT, POLYACRYLAMIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, C13-14 ISOPARAFFIN, AESCULUS HIPPOCASTANUM LEAF EXTRACT, MALPIGHIA PUNICIFOLIA FRUIT EXTRACT, CAFFEINE, CITRUS AURANTIUM DULCIS FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, HEXYL CINNAMAL, COFFEA ARABICA SEED EXTRACT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, LINALOOL, LAURETH-7, ACER SACCHARUM EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, LIMONENE, CITRONELLOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, RIBES NIGRUM SEED OIL, BAROSMA BETULINA LEAF OIL, CINNAMOMUM CASSIA LEAF OIL, CORIANDRUM SATIVUM FRUIT OIL, CITRUS LIMON PEEL OIL, CI 19140, CI 42090

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Objem
400 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Účinok
Chladivý, Spevňujúci Hotovo!
Problémy
Na celulitídu, Na strie Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Chladivý, Spevňujúci Hotovo!

Problémy

Problémy
Na celulitídu, Na strie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COLLISTAR Anticellulite Cryo-Gel 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Anticellulite Cryo-Gel 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLLISTAR Anticellulite Cryo-Gel 400 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií