PET PET

COLLISTAR Firming Shower Oil 400 ml

Zobraziť katalóg
COLLISTAR Firming Shower Oil 400 ml
Sprchový olej – na spevnenie a hydratáciu pokožky - 58,55 €/1 l
Kód:  KSTE0346 Produktové číslo:  8015150250191
COLLISTAR Firming Shower Oil 400 ml Predaj skončil

COLLISTAR Firming Shower Oil 400 ml

Sprchový olej COLLISTAR Firming Shower Oil je kozmetický prípravok určený na spevnenie a hydratáciu vašej pokožky počas každodenného sprchovania. Tento jedinečný olej navracia pleti zdravý vzhľad a vitalitu. Pokožka je po jeho použití tonizovaná, jemná, pružná a zamatovo hebká. Collistar ako špecialista na telovú starostlivosť ponúka prípravky pre každú ženu, ktorá si želá mať dokonale krásnu pokožku.

Sprchový olej je vhodný nielen na dokonalú očistu vášho tela, ale zároveň aj na efektívne spevnenie vašej pokožky. Čisté prírodné oleje a výťažky z lipy a ruže jemne čistia pokožku a zanechávajú ju ošetrenú a hebkú na dotyk. Vaša pokožka bude po pravidelnom používaní pružná, hydratovaná a dokonale vyživená. Na pokožke sa vám nebudú tvoriť suché miesta, ani šupinky. Vaša pleť bude nádherne oživená a nabitá energiou. Doprajte si relaxačný kúpeľ so sprchovým olejom Collistar pre krásnu a zdravú pleť!

Aktívne látky:
Mix čistých olejov a výťažkov z lipy a ruže jemne čistí pokožku a zanecháva ju hebkú na dotyk.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Vmasírujte malé množstvo prípravku do navlhčenej pokožky a opláchnite.

Objem:
400 ml

Zloženie:

polysorbate 20, aqua, tea-lauryl sulfate, PEG-7, glyceryl cocoate, propylene glycol, octyldodecanol, tilia cordata extract, rosa centifolia extract, aloe barbadensis extract, ethylhexyl methoxycinnamate, 5-bromo-5-nitro-1,3-dioxane, parfum, CI 16255, CI 19140, CI 42090, amyl cinnamal, limonene, citronellol, geraniol.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ produktu
Sprchový olej Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Využitie produktu

Typ produktu
Sprchový olej Hotovo!
Poznámka:
» Všetky sprchové oleje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COLLISTAR Firming Shower Oil 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Firming Shower Oil 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLLISTAR Firming Shower Oil 400 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií