Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015

Zobraziť katalóg
Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015
Autosedačka pre deti 15-36kg vekovo od 3 - 12 rokov, nastaviteľná výška 63-82cm
Kód:  AVEAS009 Produktové číslo:  TFM0964T

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015 Predaj skončil

Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015

Detská autosedačka Concord Transformer T v farbe Almond Beige 2015 ponúka všetko, čo môžete od kvalitnej sedačky vyššieho štandardu očakávať. Hlavnou prioritou sedačky je samozrejme bezpečnosť, čomu zodpovedá trojbodový bezpečnostný pás a zároveň variabilita. Vďaka nej sedačku môžete využívať pre deti od 15 - 36 kg, čo vekovo znamená od 3 po 12 rokov.

Hovoríte si, ako je to možné? Môže za to špeciálny VARIOSIZE systém, ktorý umožní variabilne upraviť výšku opierky hlavy a výšku a šírku ramenných chráničov stlačením tlačidla (s využitím pneumatické podpory).

Hlavné prednosti

  • Má bezpečnostný test ADAC
  • Môžete ju použiť až do 12 rokov dieťaťa
  • Veľká variabilita nastavenia
  • Bezpečné uchytenie sedačky v aute
  • Trojvrstvová ochrana proti bočnému nárazu
  • Pohodlná, vzdušná a odolná

Vysoká bezpečnosť

Autosedačka vyhrala v júni 2010 test organizovaný organizáciou Stiftung Warentest, v ktorom bolo vyskúšané celkom 18 autosedačiek. Skvele si viedla aj v testoch autoklubov - napríklad nemecký ADAC, rakúsky ÖAMTC či švajčiarsky TCS. Testy samozrejme neprebiehajú len v nemecky hovoriacich krajinách, autosedačka dobre vyšla aj z testovania nórskej Forbrukerradet.

Komfort a vzdušnosť

Ergonomicky tvarovaná dvojstenná škrupinová sedačka je potiahnutá mäkkým a komfortným čalúnením. Poťah autosedačky má vlastnosti konceptu Trizone, tzn. ponúka v závislosti na situácii pohodlie, vzdušnosť i odolnosť. Pomocou systému TWINFIX sedačku v aute dobre upevníte k čomu slúži špeciálne úchytky isofix.

Parametre a špecifikácia

Farba
Béžová, Biela Hotovo!
Možnosť nastavenia
Polohy ručních opěrek Hotovo!

Farba

Farba
Béžová, Biela Hotovo!

Vlastnosti

Možnosť nastavenia
Polohy ručních opěrek Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concord Autosedačka TRANSFORMER T 15-36 kg - ALMOND BEIGE 2015.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií