AD homeoffice Aplikace

CURAPIL 180 tabliet Vianočné balenie, stromček

Zobraziť katalóg
CURAPIL 180 tabliet Vianočné balenie, stromček
Doplnok stravy – na starostlivosť o vlasy, nechty a pokožku hlavy
Kód:  DOST004 Produktové číslo:  8594184520147

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CURAPIL 180 tabliet Vianočné balenie, stromček Predaj skončil

CURAPIL 180 tabliet Vianočné balenie, stromček

Doprajte svojim vlasom starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Doplnok stravy Curapil je 100 % prírodný a vegánsky (rastlinného pôvodu). Pri vytváraní našej unikátnej zmesi sme vsadili na sušené hľuzy topinambura, pivovarské kvasnice a aminokyseliny. Táto jedinečná kombinácia dodáva vlasom, nechtom a pokožke hlavy dôležité vitamíny, minerály a ďalšie významné živiny. Naše produkty pomohli už viac ako 92 % zákazníčok. Buďte medzi nimi aj vy! Medzi naše spokojné klientky patria tiež mamičky po pôrode.

Obsah balenia a dávkovanie

V 1 balení nájdete 180 kusov tabliet Curapil, teda vlasovú kúru na 6 mesiacov!

Dávkovanie: 1 tableta denne po jedle (1 tableta = 690 mg, 3,77 kJ)

Oproti iným doplnkom na vlasy stačí užívať 1 tabletu denne, ideálne po jedle. Navyše vďaka malej veľkosti je užívanie zase o niečo pohodlnejšie.

100 % PRÍRODNÉ ZLOŽENIE

– Topinambur je americká bylinka s bohatým zdrojom prebioticky pôsobiaceho inulínu, bielkovín a mnohých minerálnych látok (draslík, fosfor, vápnik, horčík, kremík). A práve kremík patrí k dôležitým prvkom pri raste vlasov, nechtov a kože. Topinambur (obzvlášť jeho hľuza) navyše pôsobí nielen na rast vlasov, ale aj na imunitu, trávenie, podporuje funkciu pečene a obličiek.
– Ďalšou významnou ingredienciou v našich tabletách sú odhorčené pivovarské kvasnice. Tie sú bohatým zdrojom bielkovín, dietetickej vlákniny, minerálnych látok (železo, fosfor, zinok, meď) a vitamínov skupiny B. S Topinamburom sa tak skvele dopĺňajú.
- Ako posledné sme do tabliet pridali aminokyseliny L-metionín a L-cysteín získané z čisto rastlinných zdrojov. Aminokyseliny slúžia ako stavebný materiál vlasov, nechtov i pokožky a podieľajú sa na významných procesoch v tele.

Curapil odporúčame užívať súbežne s našim šampónom a kondicionérom, aby ste podporili svoje vlasy nielen zvnútra, ale ajzvonku. Oba produkty obsahujú kofeín, keratín a D-panthenol – prírodné ingrediencie podporujúce rast a zahustenie vlasového porastu.

ZLOŽENIE

Topinambur hľuznatý 250 mg, pivovarské kvasnice sušené 100 mg, L-metionín 50 mg, L-cysteín 50 mg, kyselina pantoténová 42,50 mg, pyridoxín 7 mg, manitol, mikrokryštalická celulóza, oxid kremičitý, stearan horečnatý.

UPOZORNENIE

Tablety sú zdravotne neškodné (Certifikát zdravotnej nezávadnosti vydaný Štátnym zdravotným ústavom). Napriek tomu neprekračujte odporúčané denné dávkovanie a tablety skladujte mimo dosahu detí, v suchu a pri teplotách do 25 °C. Curapil tablety môžu konzumovať aj diabetici a vegáni, tehotné ženy a mamičky po pôrode. Vždy ale odporúčame konzultovať užívanie doplnkov stravy najskôr so svojím ošetrujúcim lekárom.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CURAPIL 180 tabliet Vianočné balenie, stromček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CURAPIL 180 tablet Vánoční balení, stromek.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií