Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

DERMACOL AR Hrozno s limetkou III.

Zobraziť katalóg
DERMACOL AR Hrozno s limetkou III.
4,9 7 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél – hrozno s limetkou 250ml, telové mlieko – hrozno s limetkou 200ml
Kód:  VBAL0630 Produktové číslo:  8595003110440 Stránky výrobcu
DERMACOL AR Hrozno s limetkou III. Predaj skončil

DERMACOL AR Hrozno s limetkou III.

Hľadáte vhodný darček k Vianociam pre partnerku či kamarátku? Darčeková súprava od českej značky Dermacol celkom určite poteší každú ženu. Prípravky určené pre každodennú starostlivosť o telo z radu Aroma Ritual obsahujú olej z hroznových jadierok, ktorý spomaľuje starnutie pokožky a podporuje jej regeneráciu. Navyše bude pokožka po použití hebká a vláčna. Sprchovací gél aj telové mlieko sú určené pre každodenné použitie. Zanechajú vašu pokožku čistú, regenerovanú a jemnú na dotyk. Obidva prípravky voňajú po hrozne a limetkách. Táto svieža kombinácia vám dodá novú dávku energie, pretože uvoľní stres a upokojí myseľ po náročnom dni.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy DERMACOL

  • Darčeková súprava pre ženy
  • Obsahuje prípravky od českej značky Dermacol
  • V súprave nájdete telové mlieko a sprchovací gél
  • Vôňa hrozna a limetiek
  • Olej z hroznových jadierok regeneruje pokožku a spomaľuje jej starnutie

Zloženie

Sprchovací gél – hrozno s limetkou:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDE DEA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-40 HYDROGENATED OIL, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, VITIS VINIFERA SEED OIL, POLYQUATERNIUM-7, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, TOCOPHEROL, LACTIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, D-LIMONENE, CITRONELLOL, CI 17200, CI 42090

Telové mlieko – hrozno s limetkou:
AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, GLYCERIN, ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CETEARYL ALCOHOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, PANTHENOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, CI 42051, CI 17200, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, D-LIMONENE, CITRONELLOL, CITRAL

Obsah balenia:

  • Sprchovací gél – hrozno s limetkou 250 ml
  • Telové mlieko – hrozno s limetkou 200 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL AR Hrozno s limetkou III. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Hrozny s limetkou III.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Aroma Ritual Szőlő zöldcitrommal III..
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií