AlzaPlus+ děti Protiplnění

Dermacol AROMA RITUAL Írska káva - kazeta

Zobraziť katalóg
Dermacol AROMA RITUAL Írska káva - kazeta
4,4 14 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Sprchový gél 250 ml + Telové mlieko 200 ml + Krém na ruky 100 ml
Kód:  VBAL0072 Produktové číslo:  8590031098555 Stránky výrobcu
Dermacol AROMA RITUAL Írska káva - kazeta Predaj skončil

Dermacol AROMA RITUAL Írska káva - kazeta

Vypnuté
Dermacol AROMA RITUAL Írska káva

Darčeková sada Aroma Ritual Írska káva obsahuje sprchovací gél, telové mlieko a výživný krém na ruky. Príjemná vôňa kávy vás teraz bude sprevádzať celý deň a bude hýčkať vaše zmysly. Kvalitné prípravky uvoľnia celé telo a zaistia vám neobyčajný relaxačný pôžitok pri kúpeli aj pri následnom použití telového mlieka a krému na ruky. Darujte ženám darček, ktorý nádherne prevonia ich telo!

Sprchový gél Dermacol Aroma Ritual Írska káva (250 ml)
v sebe spája čarovnú vôňu írskej kávy a blahodarný vplyv kofeínu. Jemná krémová pena dôkladne čistí pokožku tela od nečistôt, prebytočného kožného mazu aj odumretej kože a zanecháva ju jemnú, pružnú a nádherne prevoňanú. Sprchový gél pokožku spoľahlivo čistí a dodáva jej hydratáciu aj potrebné živiny. Posilňuje jej obranyschopnosť a chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Opojná aróma írskej kávy povzbudí telo aj zmysly a premení sprchovanie na nevšedný zážitok. Príjemne vás naladí do nového dňa alebo na nočný odpočinok. Užívajte si príjemné relaxačné sprchovanie s očarujúcou vôňou!

Aktívne látky:

  • Kofeín - dodáva pokožke hydratáciu a výživu, perfektne ju prekrvuje.
  • Vôňa írskej kávy - nádherne pokožku prevonia a osvieži.

Telové mlieko Dermacol Aroma Ritual Írska káva (200 ml)
Telové mlieko značky Dermacol vás očarí jedinečnou vôňou írskej kávy, ktorá pohladí vaše zmysly. Toto telové mlieko pokožku nielen krásne prevonia, ale zanechá ju vláčnu, hydratovanú a krásne hebkú. Ako aj ostatné výrobky od značky Dermacol, je dermatologicky testované a hodí sa pre všetky typy pleti. Premeňte každodennú starostlivosť o pleť na nadštandardný zážitok s výrobkami z radu Dermacol Aroma Ritual!

Krém na ruky Dermacol Aroma Ritual Írska káva (100 ml)
Jedinečný krém pre jemné ruky s neodolateľnou vôňou írskej kávy. Opojná vôňa v priebehu niekoľkých okamihov prevonia celú vašu pokožku. Krém obsahuje kofeín, ktorý podporuje mikrocirkuláciu v pokožke a dodáva bunkám energiu. Oživená pokožka je pružná, s mladistvejším vzhľadom. Krém Aroma Ritual pokožku upokojuje, perfektne sa stará o nechty aj o kožtičku v okolí nechtov. Vďaka svojmu zloženiu dokonale chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Zahaľte svoje ruky do závoja neviditeľnej ochrany a neobyčajnej vône, starostlivosť o vaše ruky vás bude baviť!

Dôležité vlastnosti:

  • Prevonia pokožku nezameniteľnou vôňou írskej kávy
  • Hydratuje, vyživuje a spevňuje pokožku
  • Intenzívne zvláčňuje a regeneruje pokožku rúk
  • Obsahuje kofeín, ktorý podporuje mikrocirkuláciu v pokožke a dodáva bunkám energiu
  • Zanecháva pokožku vyhladenú, jemnú a zamatovo hebkú
  • Chráni pokožku pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi
Produktové línie: DERMACOL Aroma ritual 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol AROMA RITUAL Írska káva - kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Irská káva.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií