Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

DERMACOL Aroma Ritual Jablko so škoricou II. kazeta

Zobraziť katalóg
DERMACOL Aroma Ritual Jablko so škoricou II. kazeta
4,5 8 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Sprchový gél 250ml+krém na ruky 100ml
Kód:  VBAL0437 Produktové číslo:  8590031104638 Stránky výrobcu
DERMACOL Aroma Ritual Jablko so škoricou II. kazeta Predaj skončil

DERMACOL Aroma Ritual Jablko so škoricou II. kazeta

Hľadáte vhodný darček pre ženu? Chcete jej poskytnúť luxus a relaxáciu a to všetko v darčekovom balení? Súprava Dermacol Aroma Ritual Jablko so škoricou II. je tou pravou voľbou. Kazeta obsahuje hrejivý sprchový gél 250 ml a krém na ruky 100 ml, obidve v opojnej voňavej kombinácii červeného jablka a aromatickej škorice. Sprchový gél zanecháva pokožku jemnú a vláčnu, krém na ruky chráni ruky a nechty.

Hlavné vlastnosti darčekovej súpravy Dermacol Aroma Ritual Jablko so škoricou II.

  • Obsahuje hrejivý krém na ruky 100 ml a hrejivý sprchový gél 250 ml
  • Súprava je zabalená v elegantnej darčekovej kazete
  • Dermacol Aroma Rituals spojí vôňu sladkého jablka s arómou škorice

Zloženie:
Hrejivý sprchový gél 250 ml: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerín, Cocamide Dea, Cocamidopropyl Betaín, Parfum, polyquaternium-7, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Lactic Acid, Citric Acid, Tocopherol, hydrogenated Palm Glycerides Citrate, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Eugenol, Limonene, Linalool, Caramel, Maltodextrín, CI 47005
Hrejivý krém na ruky 100 ml: Aqua, cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerín, Petrolát, Ceteareth-20, Dimethicone, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Metylparabén, etylparabénom, Propylparaben, butylparabén, Cinnamal, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Linalool, Eugenol, Limonene, Citral, Parfum

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Aroma Ritual Jablko so škoricou II. kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Aroma Ritual Jablko se skořicí II. kazeta.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií