AlzaPlus+ děti Protiplnění

Dermacol BT CELL Intenzívna liftingová starostlivosť I. - kozmetická taška

Zobraziť katalóg
Dermacol BT CELL Intenzívna liftingová starostlivosť I. - kozmetická taška
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Intenzívny liftingový krém 50 ml + Intenzívna liftingová a remodelačná starostlivosť 30 ml
Kód:  VBAL0062 Produktové číslo:  8590031098296 Stránky výrobcu
Dermacol BT CELL Intenzívna liftingová starostlivosť I. - kozmetická taška Predaj skončil

Dermacol BT CELL Intenzívna liftingová starostlivosť I. - kozmetická taška

Vypnuté
Dermacol BT CELL Intenzívna liftingová starostlivosť

Darčeková súprava Dermacol predstavuje intenzívnu liftingovú starostlivosť o pleť žien. Obsahuje liftingový krém a intenzívnu liftingovú a remodelačnú starostlivosť. Táto pleťová starostlivosť jedinečným spôsobom vyhladzuje vrásky a zdokonaľuje pleť žien. Kúpte ženám kozmetiku, ktorá im rozumie!

Pleťový krém Dermacol BT Cell Lifting (50 ml)
Jedinečný liftingový krém s koncentrovaným protivráskovým komplexom má výsledný účinok podobný ako po aplikácii injekcií botulotoxínu. Okamžite vyhladzuje jemné vrásky, už prvý deň po aplikácii je viditeľný výsledok: zníženie hĺbky vrások o 20 %, redukcia povrchu vrások o 36 %. Dlhodobo zvyšuje pevnosť, obnovuje plnosť pleti a redukuje nerovnosti. Upokojuje, zvláčňuje a chráni pleť pred voľnými radikálmi. Majte zdravú, krásnu a mladistvú pleť!

Intenzívna liftingová a remodelačná starostlivosť Dermacol (30 ml)
Účinný prípravok dodá vašej pleti intenzívnu liftingovú starostlivosť. Krém obsahuje revolučný protivráskový komplex, ktorého účinok sa podobá účinkom po aplikácii botulotoxínových a hyalurónových injekcií - pleť vypína, vyhladzuje nerovnosti a vypĺňa vrásky. Zároveň zvyšuje pevnosť a pružnosť pleti, čím predchádza vzniku ďalších vrások. Pleť po použití krému navyše zostáva vyživená, hydratovaná a jemná. Výsledok tejto starostlivosti je viditeľný už po 28 dňoch. Doprajte svojej pleti intenzívnu starostlivosť, ktorá jej dodá sviežosť!

Vlastnosti liftingovej starostlivosti

  • vyhladzuje vrásky a zdokonaľuje pleť
  • hydratuje a vyživuje pleť
  • zvyšuje pevnosť a plnosť pleti
  • redukuje nerovnosti pleti
  • upokojuje a zvláčňuje pleť
  • zanecháva pleť sviežu a mladistvú
Produktové línie: DERMACOL BT Cell 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol BT CELL Intenzívna liftingová starostlivosť I. - kozmetická taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL BT Cell Intenzivní liftingová péče I. - kosmetická taška.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií