Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DERMACOL Enja Body Oil Anti-Cellutite & Anti-Stretch 100 ml

Zobraziť katalóg
DERMACOL Enja Body Oil Anti-Cellutite & Anti-Stretch 100 ml
Telový olej proti celulitíde a striám, vyhladzuje pokožku - 76,90 €/1 l
Kód:  TM099 Produktové číslo:  8595003109222 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL Enja Body Oil Anti-Cellutite & Anti-Stretch 100 ml Predaj skončil

DERMACOL Enja Body Oil Anti-Cellutite & Anti-Stretch 100 ml

Masážny telový olej Dermacol Enja Body Oil Anti-Cellutite & Anti-Stretch je účinný kozmetický prípravok, ktorý pomáha ženám bojovať proti celulitíde a striám v ich problematických partiách. Olej obsahuje jedinečnú kombináciu veľmi kvalitných prírodných olejov, vďaka ktorým efektívne zlepšuje vzhľad vašej pleti. Vyvážená zmes prírodných olejov má na pokožku blahodarný vplyv, viditeľne vyhladzuje celulitídu, obmedzuje vznik strií a dodáva pokožke potrebnú pružnosť a vláčnosť. Vaša pokožka bude nádherne hladká a pevná, žiariaca mladistvým a sviežim vzhľadom.

Pravidelnou masážou s týmto olejom s prírodným zložením dôjde k zlepšeniu vášho krvného a lymfatického obehu, k urýchleniu odvodnenia a oživeniu unavenej pokožky. Ľahká konzistencia telového oleja sa do pokožky dobre vstrebáva a nezanecháva ju mastnú. Prípravok bol dermatologicky testovaný, klinicky overený a schválený. Rozmaznávajte svoju pokožku s týmto kvalitným masážnym olejom, aby bola nielen krásna a svieža, ale zostala aj dlho zdravá a vitálna.

Aktívne látky:
Obsiahnuté prírodné oleje pokožku vyhladzujú, zlepšujú vzhľad strií a napomáhajú zamedzovať ich vzniku.

Účinky:
Pravidelnou aplikáciou telového oleja získa vaša pokožka hebkosť a vláčnosť, bude hodvábne jemná na dotyk a viditeľne sa zlepší jej vzhľad. Bude pôsobiť dokonale oživeným a zdravým dojmom.

Použitie:
Prípravok naneste pomocou rozprašovača na problematické partie, najmä na brucho, zadok a stehná, a starostlivo vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky. Masáž vykonávajte 2x denne najmenej 10 minút. Aby bol efekt vyhladenia pokožky čo najlepší, odporúčame používať telový olej minimálne 8 týždňov a dodržiavať zdravý životný štýl.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Účinok
Spevňujúci Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Spevňujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Enja Body Oil Anti-Cellutite & Anti-Stretch 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Enja Body Oil Anti-Cellutite & Anti-Stretch 100 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií