AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

Dermacol GOLD ELIXIR Omladzujúca starostlivosť s kaviárom I. - kozmetická taška

Zobraziť katalóg
Dermacol GOLD ELIXIR Omladzujúca starostlivosť s kaviárom I. - kozmetická taška
5 2 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Gold Elixir omladzujúci denný krém 50 ml + Gold Elixir omladzujúci nočný krém 50 ml + Gold Elixir omladzujúca pleťová maska 2× 8 g
Kód:  VBAL0064 Produktové číslo:  8590031098357 Stránky výrobcu
Dermacol GOLD ELIXIR Omladzujúca starostlivosť s kaviárom I. - kozmetická taška Predaj skončil

Dermacol GOLD ELIXIR Omladzujúca starostlivosť s kaviárom I. - kozmetická taška

Vypnuté
Dermacol GOLD ELIXIR Omlazující péče s kaviárem

Darčeková súprava Gold Elixir obsahuje omladzujúcu starostlivosť s kaviárom uloženú do kozmetickej tašky. Denný a nočný krém spolu s omladzujúcou pleťovou maskou sa budú jedinečným spôsobom starať o pleť žien. Prípravky sú určené pre pleť žien, ktoré už objavili svoje prvé vrásky. Darujte ženám darček, ktorý ich poteší!

DERMACOL je česká kozmetická firma, ktorá vznikla už na začiatku 60. rokov. Jej výrobky reprezentujú najvyššiu kvalitu a spájajú v sebe prísne nároky na výrobu a najnovšie poznatky výskumu v oblasti kozmetológie. Klinické testy Dermacol produktov prebiehajú pod prísnou kontrolou Štátneho zdravotného ústavu v Prahe a sú vyrábané v súlade s požiadavkami GMP a normou ISO. Pôvod účinných látok Dermacol produktov možno vysledovať do laboratórií po celom svete - nielen v Česku, ale aj vo Francúzsku, Taliansku, Španielsku, Nemecku alebo Japonsku.

Denný pleťový krém Dermacol Gold Elixir Caviar (50 ml)
Zabraňuje poklesu hormonálnej aktivity, čím spomaľuje prejavy starnutia. Krém regeneruje bunkovú štruktúru. Extrakt z cibuľky narcisu vyrovnáva hlboké vrásky, zaisťuje pleti jej elasticitu a spevňuje ju. Omega 3 a 6 pomáhajú vyživovať suchú pleť a akcelerujú obnovu kožnej bariéry. Tento účinný mix potom dopĺňajú ušľachtilé oleje s bambuckým maslom na zvláčnenie pleti. Nechýbajú ani UV filtre s beta-karoténom a vitamínom E. Tieto zložky chránia pleť pred škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia. Denný pleťový krém pre krásnu, zdravú a príťažlivú pleť!

Nočný pleťový krém Dermacol Gold Elixir Caviar (50 ml)
Dodáva pleti potrebnú výživu, hĺbkovú hydratáciu a spoľahlivú ochranu pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Krém regeneruje bunkovú štruktúru počas nočného spánku, navracia pleti pevnosť, silu a prirodzenú pružnosť. Extrakt z cibuľky narcisu vyrovnáva hlboké vrásky, zaisťuje pleti jej elasticitu a spevňuje ju. Omega 3 a 6 pomáhajú vyživovať suchú pleť a akcelerujú obnovu kožnej bariéry. Prírodné oleje spolu s bambuckým maslom perfektne zvláčňujú pleť. Doprajte si nočný krém, ktorý predchádza predčasnému starnutiu pleti!

Omladzujúca maska s kaviárom Dermacol (2× 8 g)
Hĺbková omladzujúca krémová maska s výťažkom z kaviáru obnovuje bunkovú štruktúru pleti a spomaľuje proces starnutia. Zmena je ihneď účinná a viditeľná. Jemná textúra bohatá na proteíny dodáva pleti energiu, zlepšuje prirodzené funkcie pleti a schopnosť udržiavať vlhkosť. Vracia jej jasný a žiarivý vzhľad. Pleťová maska spevňuje kontúry tváre a podporuje elasticitu a pevnosť pokožky. Kaviár hĺbkovo pleť hydratuje a regeneruje, dodáva energiu a sviežosť. Výsledkom je na prvý pohľad zdravá pleť s prirodzeným tónom. Venujte zodpovedajúcu starostlivosť svojej pleti a ona vám to vráti svojou krásou!

Produktové línie: DERMACOL Gold Elixir 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol GOLD ELIXIR Omladzujúca starostlivosť s kaviárom I. - kozmetická taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dermacol GOLD ELIXIR Omlazující péče s kaviárem I. - kosmetická taška.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií