Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET MPLA318265

Dermacol Mega Lashes - kozmetická taška

Zobraziť katalóg
Dermacol Mega Lashes - kozmetická taška
5 1 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Maskara Mega Lashes 13 ml + Osviežujúca hydratačná maska na oči 6x 6 g
Kód:  VBAL0076 Produktové číslo:  8590031098630 Stránky výrobcu
Dermacol Mega Lashes - kozmetická taška Predaj skončil

Dermacol Mega Lashes - kozmetická taška

Vypnuté
Dermacol Mega Lashes

Darčeková súprava Mega Lashes obsahuje maskaru, osviežujúcu hydratačnú masku v podobe šiestich malých balení a praktickú kozmetickú taštičku, ktorú využijete najmä pri cestovaní. Súprava je skvelým darčekom pre všetky ženy, ktoré si rady líčia oči. Darujte darček, ktorý poteší dievčatá aj ženy bez rozdielu veku!

Maskara Mega Lashes (13 ml)
Je určená na super veľký objem rias a nádherne zvýraznené oči. Čierna textúra riasy perfektne zvýrazní a zachová ich nalíčenie veľmi dlhú dobu bez porušenia. Šetrné zloženie maskary oči nedráždi. Tvarovaná kefka riasy jednu po druhej predĺži, znásobí ich objem a dokonale ich rozčeše. Doprajte si maskaru, ktorá skrášli vaše oči!

Krémová textúra maskary na báze voskov a polymérov perfektne obalí každú riasu a dodá jej dĺžku aj objem. Intenzívne čierne pigmenty dodávajú riasam výraznú farbu. Po použití maskary budú vaše riasy spevnené, predĺžené a nádherne objemné. Zaistí vám zvodný pohľad a príťažlivý vzhľad. Doprajte si krásne oči, ktoré vedia muža zviesť!

Použitie:
Nanášajte dlhými ťahmi na horné aj spodné riasy.

Osviežujúca hydratačná maska na oči Dermacol (6× 6 g)
Perfektne hydratuje, vyživuje a rozjasňuje okolie očí. Gélová chladivá textúra masky a kyselina hyalurónová, ktorá je v prípravku obsiahnutá, dodá jemnej pleti v okolí očí extra veľkú dávku hydratácie a osvieženia. Maska pomáha vyhladzovať jemné linky okolo očí, odstraňuje kruhy pod očami a dodáva očnému okoliu svieži a oddýchnutý vzhľad. Doprajte si prípravok, ktorý vaše oči rozžiari!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol Mega Lashes - kozmetická taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dermacol Mega Lashes - kosmetická taška.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií