Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

DERMACOL Multilíčidlo Shine Ritual č. 3 2 g

Zobraziť katalóg
DERMACOL Multilíčidlo Shine Ritual č. 3 2 g
Lícenka - multilíčidlo dodá zmyselný lesk očiam, tvári aj perám
Kód:  DEKO007 Produktové číslo:  85957947 Stránky výrobcu
DERMACOL Multilíčidlo Shine Ritual č. 3 2 g Predaj skončil

DERMACOL Multilíčidlo Shine Ritual č. 3 2 g

Multilíčidlo Shine Ritual č. 3 od svetovej značky Dermacol je tuhé líčidlo určené na skrášlenie všetkých žien, ktoré sa rady líčia a starajú o svoj vzhľad. Multilíčidlo je praktický kozmetický prípravok, ktorý šetrí váš čas, jeho použitie je veľmi rýchle a jednoduché. Kvalitná lícenka s pigmentmi a perleťou v priebehu krátkej chvíle rozžiari pleť vašej tváre aj dekoltu a dodá očiam aj perám zmyselný lesk. Vaša pleť získa nádherný odtieň, dokonale kompaktný vzhľad, bude rozjasnená a žiarivá. Líčenie bude svieže, tón v tóne.

Veľkou výhodou multilíčidla je, že je veľmi skladné, vďaka jeho veľkosti sa zmestí aj do tej najmenšej kabelky a je vždy po ruke. Jeho nanášanie je jednoduché, v okamihu rozjasní a dodá osviežujúcu žiarivú farbu vašim perám, tvári aj očiam. Prípravok je hypoalergénny, je vhodný aj pre citlivú a alergickú pleť. Toto kvalitné multilíčidlo sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom, kedykoľvek budete počas dňa potrebovať upraviť svoj vzhľad.

Odtieň:
č. 3

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je nádherná pleť, dokonale upravená, jasná a žiarivá, pôsobiaca zdravým a sviežim dojmom.

Použitie:
Prípravok nanášajte prstami na tvár, ktorú ste už zjednotili make-upom. Krúživými pohybmi rovnomerne rozotrite do stratena. Lícenku ľahko naneste aj na očné viečka alebo pod obočie, potom ju vklepte aj do pier. Tón vyberte podľa svojej potreby. Pre lepšie zapracovanie do pleti môžete použiť aj štetec alebo hubku.

Typ pokožky:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Multilíčidlo Shine Ritual č. 3 2 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Shine Ritual č.3 2 g.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií