AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Detské ruksaky pre najmenších

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámske/dievčenské
(1)
Pánske/chlapčenské
(1)
Unisex
(1)
Využitie
Turistické
(1)
Mestské
(2)
Športové
(2)
Školské
(3)
Farba
Čierna
(2)
Červená
(2)
Modrá
(1)
Sivá
(1)
Ružová
(2)
Motív
Zvieratá
(1)
Rozprávkové postavy
(1)
Objem
1 l
3 l
-
Najnovšie objednávky

Detský batôžtek vo výbave malého predškoláka nesmie chýbať. Slúži na uloženie vecí pri dochádzke do škôlky a vaša ratolesť ho rovnako ocení aj na výletoch na uschovanie desiaty a náhradného oblečenia. Viete, aké parametre by mali detské batôžky okrem atraktívneho dizajnu spĺňať? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Pokračovať

Aké využitie majú detské batôžky? Na desiatu, do škôlky aj na výlety

Deti predškolského veku už tiež trávia nejaký čas mimo domova, a tak je pre nich vlastná batožina nevyhnutnosťou. Detské batôžky do škôlky využijú na uloženie náhradného oblečenia či obľúbenej hračky. Hodiť sa budú aj na najrôznejších výletoch, kedy dieťaťu nesmie chýbať pršiplášť alebo malá desiata.

Aké parametre musia spĺňať detské batôžky pre predškolákov?

Pre chrbát malých predškolákov sú ľahké detské batôžky s atraktívnymi motívmi ako stvorené. Viete ale, aké parametre musia spĺňať, aby boli zo zdravotného hľadiska pre dieťa neškodné?

  • Veľkosť je pre detské batôžky kľúčová, dieťaťu musí správne sedieť.
  • Objem nemusí byť príliš veľký, aby si dieťa nepreťažilo chrbát.
  • Hmotnosť by mal mať detský batôžtek čo najnižšiu.
  • Nastaviteľné popruhy sú potrebné na prispôsobenie batoha.
  • Dizajn batoha musí byť pre ratolesť atraktívny.
  • Praktické doplnky sa budú hodiť pre zabavenie i bezpečnosť dieťaťa.

Veľkosť, hmotnosť a objem – detský batôžtek nesmie preťažovať chrbát

Detský batôžtek by nemal presahovať chrbát, aby sa ratolesti dobre nosil a nedochádzalo k nevhodnému pôsobeniu na chrbticu. S rastúcou veľkosťou batôžka potom rastie aj jeho objem, ktorý by mal byť tiež čo najnižší (postačí 2 – 7 litrov). Hmotnosť naplneného batoha nesmie presiahnuť 15 % váhy dieťaťa, malé detské batôžky však bez problémov pojmú desiatu, nejaké to oblečenie na prezlečenie a obvykle aj malú hračku.

Ergonómia je pre detské batôžky pre najmenších dôležitá

Jednoduché ovládanie a správnu ergonómiu by mali spĺňať obzvlášť detské batôžky pre najmenších. Je dôležité, aby výstuž batôžka zodpovedala zakriveniu chrbtice. Popruhy by mali byť nastaviteľné a v prípade väčšieho objemu batoha aj vystužené. Zipsy musia byť odolné a mali by mať hladký pojazd.

  • Detský batôžtek pre ročné dieťa musí byť ľahký a jednoduchý, namiesto kovových zipsov sú vhodnejšie suché zipsy. Zároveň nesmie hroziť prehltnutie drobných súčiastok, ideálny preto bude plyšový batôžtek.
  • Batôžtek pre deti od 3 rokov už môže mať viac vreciek. Vhodný bude model s hrudným pásom, ktorý umožní výškové nastavenie a zabráni skĺzavaniu batoha z ramien.

i

Jednoduché musí byť aj zapínanie. Ak sa vám variant so suchým či kovovým zipsom nepozdáva, vhodným riešením bude detský batôžtek s prackou.

Atraktívny dizajn pre detské batôžky? Zvieratká či superhrdinov si deti určite obľúbia

Z pohľadu dieťaťa je dizajn batôžka tým najdôležitejším parametrom. Ak bude sa dieťaťu páčiť, je to zárukou toho, že ho bude s obľubou nosiť. Ponuka je v tomto smere obrovská, k dispozícii sú najrôznejšie detské batôžky. Zvieratká či superhrdinovia sú najčastejšími motívmi, ktoré túto detskú batožinu zdobia.

Plyšový detský batôžtek bude zároveň aj kamarátom

Plyšový detský batôžtek stvárňujúci obľúbenú postavičku či zvieratko je ideálny pre tých najmenších. Často si ho obľúbia ako kamaráta a berú so sebou do postieľky alebo sa s ním hrajú. Výhodou je, že si plyšový batôžtek pre najmenších drží svoj tvar, aj keď je práve prázdny. Nevýhodou potom môže byť o niečo menší objem.

Niektoré detské batôžky umožňujú odopnutie plyšáka, s ktorým sa potom deťom lepšie hrá.

Detský batôžtek Labková patrola
Detský batôžtek s potlačou

Plyšový batôžtek pre deti Mickey Mouse
Plyšový batôžtek pre deti

Aké praktické doplnky detské batôžky ponúkajú?

Kvalitné detské batôžky bývajú vybavené praktickými doplnkami na ich jednoduchšie používanie. Ide napríklad o vyťahovaciu rukoväť či pútko, vďaka ktorému je možné niesť detský batôžtek v ruke. A na uschovanie najrôznejších pokladov deti ocenia skryté vrecká. Aké ďalšie doplnky sú typické pre detské batôžky a tašky?

  • Menovka.
  • Sieťovaná priehradka na pitie.
  • Reflexné prvky.

Vodiaci batôžtek pre deti zaistí väčšiu bezpečnosť

Praktické doplnky k batôžkom zaistia väčšiu bezpečnosť malých ratolestí. Vodiaci batôžtek pre deti opatrený odopínacím vodiacim popruhom je ideálnym riešením na ustráženie malých neposedníkov.

Detský batôžtek s vodítkom

Vodiaci batôžtek pre deti pomôže rodičom ustrážiť malých neposedníkov, napríklad na chodníku blízko cesty. V bezpečí potom môžu popruh ľahko odopnúť.

Zaujíma vás, kde môžete lacno nakúpiť detské batôžky? Bazár je tým pravým miestom na nákup zánovného, rozbaleného, alebo použitého tovaru za zlomok pôvodnej ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
4,7
Purse Pets Interaktívna kabelka jednorožec
Detská kabelka – na rameno, nastaviteľné popruhy, odnímateľné popruhy, pre dievčatá, horné vrecko,, horná rukoväť, téma zvieratká, materiál umelá koža, ružová farba, objem 1 l, hmotnosť 0,34 kg, rozmery 10,8 × 16 × 6,3 cm (V׊×D)
45,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz21526
CamelBak Mini Mule Baton Rouge/Flames
Cyklistický batoh objem 3l, detské vyhotovenie, rozmery 35.5×19×19.5cm, hmotnosť 0.21kg, rezervoár na 1,5 l, príslušenstvo: reflexné prvky, priedušná zadná stena, kompatibilný s vodným rezervoárom a vak na vodu
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTcmb0016
Affenzahn Medvedík Bobo – kozmetická taštička
Taška – cestovná, objem 2l, odporúčaný vek od 2 do 9 rokov
31,50 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAdn00384
CamelBak Mini Mule Black/Flames
Cyklistický batoh objem 3l, detské vyhotovenie, rozmery 35.5×19×19.5cm, hmotnosť 0.21kg, rezervoár na 1,5 l, príslušenstvo: reflexné prvky, priedušná zadná stena, kompatibilný s vodným rezervoárom a vak na vodu
49,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTcmb0017
Batôžtek Krtko
Detský ruksak 1,5 l – s motívom Krtko, nastaviteľné popruhy, čierna, červená a sivá farba, nosnosť 3 kg, rozmery 33 × 29 × 15 cm (V׊×H), hmotnosť 0,168 kg
33,71 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRA429
školské potrebyNikidom Roller, školská taška na kolieskach, ktorá šetrí chrbát Tašky na kolieskach sú horúcou novinkou v oblasti školských tašiek. Majú obrovskú výhodu – šetria chrbát našich detí. Všetky potrebné učebnice a zošity ľahko zložíte do priestrannej brašne, s ktorou sa vďaka veľkým kolieskam a výškovo nastaviteľnému držadlu dobre...

Detské ruksaky pre najmenších

V kategórii Detské ruksaky pre najmenších máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské ruksaky pre najmenších Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detské ruksaky pre najmenších Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské ruksaky pre najmenších Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské ruksaky pre najmenších recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií