AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Detské sedačky na bicykel

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Umiestnenie
Zadné
(84)
Predné
(1)
Prichytenie
Na sedlovú rúrku
(2)
Na rámovú sedlovú rúrku
(24)
Na zadný nosič
(54)
Na kolesá veľkosti
26"
(41)
700C
(34)
27,5"
(42)
28"
(33)
29"
(42)
Nosnosť
15 kg
30 kg
-
Farba
Biela
(8)
Čierna
(28)
Červená
(24)
Limetková
(1)
Mentolová
(2)
Modrá
(1)
Oranžová
(2)
Strieborná
(3)
Svetlosivá
(2)
Sivá
(46)
Sivomodrá
(1)
Karbón
(2)
Zelená
(6)
Najnovšie objednávky

Detské sedačky na bicykel sú výborným pomocníkom v prípade, že doma máte dieťa, ktoré ešte nemôže šliapať na bicykli samo a plánujete s ním podnikať dlhšie výlety. Pri výbere dbajte predovšetkým na umiestnenie, bezpečnostné prvky a komfort. Aká detská sedačka na bicykel je vhodná pre vás a vašu ratolesť?

Pokračovať

Odkedy je pre deti vhodná sedačka na bicykel?

Či už sa umiestni sedačka na bicykel dopredu alebo dozadu, musí byť dieťa schopné samo sedieť. To sa samozrejme u každého dieťaťa líši, avšak výrobcovia najčastejšie uvádzajú hranicu 18 mesiacov. Pokiaľ by ste tohto pomocníka radi využívali už pred prvým rokom života dieťaťa, konzultujte vaše rozhodnutie najskôr s detským praktickým lekárom.

  • Detská sedačka na bicykel je vhodná približne do 4 rokov dieťaťa – samozrejme závisí od hmotnosti a výšky.

i

V každom prípade však myslite na to, že sedadlo na bicykel pre deti neslúži na extrémne dlhodobú jazdu – vibrácie a otrasy totiž nepôsobia príliš dobre na pohybový aparát dieťaťa.

Kde môže byť umiestnená detská sedačka na bicykel? Predná versus zadná montáž

Možností na umiestnenie máte hneď niekoľko. Detská sedačka na bicykel vpredu osadená ponúka vašej ratolesti krásny výhľad na cestu, vďaka čomu v nej vydrží sedieť naozaj dlhú dobu. Nehovoriac o tom, že máte svoje dieťa stále na očiach a pod kontrolou. Zadný rám umožňuje rovnako komfortné upevnenie. Detská sedačka na bicykel zadná je navyše často označovaná ako bezpečnejšia a navyše ako cyklista budete mať lepší výhľad na cestu.

Predná sedačka na bicykel

Predná sedačka na bicykel pre dieťa je vzhľadom na nosnosť od 9 do 15 kg vhodná predovšetkým pre menšie ratolesti, a to nielen hmotnosťou, ale tiež čo sa týka vzrastu. Aké výhody, prípadne nevýhody má detská sedačka na bicykel predná ?

  • Umožňuje lepšiu komunikáciu s dieťaťom.
  • Máte ratolesť stále na očiach.
  • Dieťa môže lepšie pozorovať okolie.
  • Môžete mať na nosiči či chrbte batoh.
  • Nehodí sa na dlhšie trasy.
  • Ratolesť vám bráni vo výhľade.
  • Dieťa je vystavené vetru/prachu.

Zadná sedačka na bicykel

Zadná sedačka na bicykel pre deti je naopak vhodnejšia pre väčšie deti – pýši sa nosnosťou až okolo 22 kg. Detské sedadlo na bicykel máva väčšinou tiež polohovateľnú opierku, čo prináša dieťaťu väčší komfort. Aké sú (ne)výhody?

  • Ponúka bezpečnejšiu a pohodlnejšiu jazdu.
  • Vyššia opierka umožňuje lepšiu podperu.
  • Hodí sa aj na dlhšie vzdialenosti.
  • Dieťa je chránené vaším telom.
  • Nemáte svoju ratolesť na očiach.
  • Dieťa má veľmi obmedzený výhľad.
  • Nemôžete mať batoh na chrbte či zadnom nosiči.

Potrebujete vyššiu nosnosť, ale zaujala vás skôr predná sedačka na bicykel pre deti? Do 22 kg je bohužiaľ dostupná iba detská sedačka na bicykel zadná, predné umiestnenie je skutočne vhodné pre najmenších.

Je lepšia cyklosedačka na nosič alebo samonosné uchytenie?

A čo uchytenie? V ponuke je cyklosedačka na nosič alebo samonosná cyklosedačka na rám/podsedlovú rúrku.

Detská cyklosedačka na nosič

Detská cyklosedačka na nosič je zostrojená tak, že ju ľahko pripevníte k nosiču na svojom bicykli – dávajte si pozor na to, aby bolo uchytenie s vaším nosičom kompatibilné. Výhodou je, že si na nosič okrem cyklosedačky pre deti môžete pripevniť aj cestovné tašky. Dbajte na dostatočnú nosnosť nosiča, a to aspoň 25 kg.

Detské sedačky na bicykel na rám/podsedlovú rúrku

Detské sedačky na bicykel na rám/podsedlovú rúrku majú špeciálny upínací systém, ktorý sa prichytí buď na rám, alebo na podsedlovú rúrku. To znamená, že sa detské sedadlo na bicykel umiestni len v prípade, keď chcete vyraziť s dieťaťom. Ide o veľmi rýchle, praktické a ľahko aplikovateľné riešenie, ktoré je pre dieťa komfortnejšie.

i

Detské sedadlo na bicykel na rám možno väčšinou namontovať ako na pánsky, tak aj na dámsky bicykel. V ponuke sa však môžu vyskytnúť aj také modely sedačky na bicykel, ktoré musia byť umiestnené na šikmom ráme alebo naopak modely, ktoré sa musia montovať na horný rám.

5 prvkov, vďaka ktorým bude detská sedačka na bicykel úplne bezpečná

Detská sedačka na bicykel by mala spĺňať všetky bezpečnostné normy – základom je splnenie medzinárodnej normy EN14344. Aby ste si boli istí, že je vaša ratolesť v bezpečí, sústreďte sa pri výbere na 5 bezpečnostných prvkov.

  1. Bezpečnostné pásy by mali byť široké aspoň 20 mm a mali by byť zomknuté bezpečnostným zámkom, ktorý dieťa nie je schopné rozopnúť. Predné modely tiež môžu mať zábranu. Rozlišujeme pásy na:
    • ramená/rozkrok (trojbodové),
    • ramená/pas (trojbodové),
    • ramená/pas/rozkrok (päťbodové).
  2. Podpery chodidiel zaisťujú, aby sa noha nedostala do častí bicykla. Dbajte na šírku remienkov, ktoré držia nohu v kryte, aby mali aspoň 15 mm. Vzhľadom na rast dieťaťa sú najlepšou voľbou nastaviteľné podpery.
  3. Cyklistické prilby patria medzi najdôležitejšie prvky. Vďaka ochrane hlavy sa nemusíte báť, že by sa v prípade prudkého zabrzdenia či náhleho pádu dieťa nejakým spôsobom zranilo.
  4. Bezpečnostná trieda súvisí s preukázateľnou nosnosťou. Najčastejšie sa uvádza nasledovné označenie:
    • C15 označenie má predná sedačka na bicykel s nosnosťou 9 – 15 kg,
    • A15 má rovnakú nosnosť, avšak odlišnú výšku operadla a bočníc,
    • A22 je označenie na zadné sedačky na bicykel pre deti s nosnosťou 9 – 22 kg.
  5. Reflexné prvky sú dôležité najmä pre zadné detské cyklosedačky. Dostatočné množstvo prvkov totiž zvyšuje vašu viditeľnosť na ceste. Buď sú súčasťou cyklosedačky, alebo sú dostupné v podobe viest či pásikov.

Okrem bezpečnostných prvkov je tiež dôležitá hmotnosť. Sedačka na bicykel môže mať od 3 do 17 kg v závislosti od vybraného modelu a spôsobu umiestnenia.

Polohovacia sedačka na bicykel pre deti prináša maximálny komfort

Polohovacia sedačka na bicykel pre deti je vhodná predovšetkým na dlhšie výlety, kde musíte brať do úvahy pohodlie dieťaťa. Polohovacia sedačka pre deti na bicykel sa dá veľmi jednoducho polohovať od štandardného posedu až po polohu takmer poležiačky, a tak dieťa môže po ceste relaxovať, prípadne chvíľu spať. Počet polôh sa líši podľa konkrétneho modelu.

i

Pre komfort dieťaťa nie je dôležité len to, či je sedačka pre dieťa na bicykel polohovacia. Sledujte tiež čalúnenie, ktoré by malo byť dostatočne silné, mäkké a príjemné na dotyk. Ďalej sa zamerajte na rozsah nastavenia opierok nôh, naklonenie opierky či prítomnosť opierok na ruky.

Detské cyklosedačky by mali chrániť dieťa voči nárazom

Detské cyklosedačky by mali mať aj zodpovedajúce odpruženie, vďaka ktorému dieťa nie je vystavené zbytočným vibráciám a otrasom – vy sa tak môžete vydať aj do náročnejšieho terénu a dieťa pritom bude mať maximálne pohodlie.

  • Sedačky na bicykel pre deti na celoodpružený bicykel už žiadne odpruženie navyše nepotrebujú. Majú však trochu odlišný tvar a vlastnosti, a tak sa väčšinou hodia len priamo na tento typ bicykla.

Detská sedačka na bicykel predstavuje takisto dizajnový kúsok

Nielen, že je detská sedačka na bicykel skvelým pomocníkom pri cestovaní na bicykli, ale môže byť tiež perfektným dizajnovým kúskom. Môžete si vyberať ako z jednoduchého vyhotovenia, tak aj z farebnejších modelov.

Detské retro cyklosedačky sú skvelé, ak už v retro štýle máte bicykel. Retro sedačka na bicykel pre dieťa má rovnaké vlastnosti ako klasická detská cyklosedačka, len má svoj typický vzhľad.

Príslušenstvo a detské sedačky na bicykel: Dostaňte z nich maximum

Príslušenstvo na detské sedačky na bicykel dokáže všetky cyklosedačky vyzdvihnúť na vyššiu úroveň. V ponuke nájdete väčšinou držiaky, pláštenky, upínacie zámky, nepremokavé kryty a ďalšie doplnky na pohodlnú jazdu.

i

Chcete niečo ušetriť, ale zaujala vás sedačka na bicykel? Bazár je skvelým miestom, kde nájdete skvosty za zlomok ceny. Ak si nie ste istý, ktorá bude pre vás tá najlepšia detská sedačka na bicykel, test alebo recenzie našich zákazníkov môžu byť nápomocné.

Nemáte bicykel príliš v obľube? Dostupná je napríklad aj detská sedačka na kolobežku

Pokiaľ nie ste milovníkom cestovania na bicykli, ale napriek tomu by ste si radi uľahčili cestovanie so svojím dieťaťom, riešením môže byť detská sedačka na kolobežku. Montuje sa na predstavec riadidiel, a tak máte perfektnú kontrolu nad dieťaťom, ktoré navyše vidí v smere jazdy. Nohy dáte dieťaťu na stupačky a pripútate trojbodovým pásom.

Jazdí už vaša ratolesť sama na bicykli, ale bez svojej obľúbenej bábiky ani na krok? Riešením je detská sedačka na bicykel pre bábiku, vďaka ktorej môžete na výlet vyraziť všetci spoločne.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Hamax Siesta sivá / oranžová Na objednávku – termín upresníme 3 ks
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás
82,90 €

2.
Hamax Siesta sivá/čierna Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás
78,90 €

3.
Hamax Kiss sivá/čierna Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 27,5", 28" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 3.58kg
47,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
89 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
Hamax Pláštenka k cyklosedačke – červená
Pláštenka – k detskej sedačke Hamax
39,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTham004
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
3,0
Hamax Siesta Plus sivá/červená
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, na bicykle veľkosti 26", 27,5", 28" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 3.78kg
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTham055
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
HAMAX s uzamykateľným zámkom Amiga Grey/Mint
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás
Cenová bomba
71,90 € Ušetríte 9,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTham089
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Hamax Amaze – sivá/petrol reflexná
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás, hmotnosť 4.4kg
98,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTham031
4,0
Hamax Caress tmavo sivá/červená
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás, hmotnosť 4.6kg
135,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPT18141
4,7
Hamax Amaze – sivá/limetka reflexná
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás, hmotnosť 4.4kg
98,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTham030
5,0
Hamax Caress Plus sivá/červená
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, na bicykle veľkosti 26", 27,5", 28" a 29", nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás
123,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: SPTham054
4,5
Nákrčník
Detský nákrčník – pre pohodlný spánok drží hlavičku dieťaťa, materiál polyester
16,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTham032
HAMAX s adaptérom Zenith Grey/Black
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, na bicykle veľkosti 28", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTham094
Little Duck Relax
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5", 28" a 29", nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 4.7kg
Super cena
75,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTBLIsed20
HAMAX Zenith Relax Plus adaptér Grey/čierna
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 4.6kg
84,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTham098
Hamax Caress Plus
Drižiak sedačky na bicykel – samostatný adaptér na nosič, uzamykateľný
38,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTham056
HAMAX s adaptérom Zenith
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás
Zľavnené -19 %
Od  67,90 € 83,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTham094nad
Hamax Nepremokavý kryt na sedadlo bicykla – sivý
Poťah na sedadlo – nepremokavý, na sedadlá Hamax
25,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTham005
HAMAX Zenith Relax Plus adaptér
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 4.6kg
84,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTham098nad
Hamax Caress Plus – adapter šedá/čierna - Detská sedačka na bicykel Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Hamax Caress Plus – adapter šedá/čierna
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás, hmotnosť 4.4kg
978,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: SPTham029
3,7
Verk 14150 Vodiaca tyč pre detský bicykel čierna
Ťažná tyč – čierna, pre detský bicykel, slúži na výučbu jazdy na bicykli alebo na pomoc pri udržaní rovnováhy malého cyklistu, prášková lakovaná oceľ + guma, hmotnosť súpravy: 500 g, rozmery: dĺžka 50 cm, výška 50 cm, priemer rúrky 2,2 cm
2,09 €
Na sklade > 50 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTtyc01
TIGER clamp na nosič bicykla čierno-červená - Detská sedačka na bicykel Varianty
TIGER clamp na nosič bicykla čierno-červená
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5", 28" a 29", nosnosť 22kg, 5-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 4.2kg
Super cena
75,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: SPTBLIsed9
5,0
Hamax Caress Plus sivá/červená
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, na bicykle veľkosti 26", 27,5", 28" a 29", nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás
117,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTham054
HAMAX Caress s adaptérom, Grey/White/Mint
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na zadný nosič, rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 4.6kg
128,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTham100
4,8 10×
Hamax Siesta sivá / oranžová
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás
82,90 €
Na objednávku – termín upresníme 3 ks
Očakávame 20. 3. 2024
Objednávací kód: SPTif0849
4,5 22×
Hamax Siesta sivá/čierna
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás
Super cena
78,90 € Ušetríte 4,09 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 22. 3. 2024
Objednávací kód: HRAa2543
4,8
Hamax Kiss sivá/čierna
Detská sedačka na bicykel zadné umiestnenie, s prichytením na rámovú sedlovú rúrku, na bicykle veľkosti 26", 27,5", 28" a 29", rozsah upevnenia: 28 – 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový bezpečnostný pás, hmotnosť 3.58kg
Cenová bomba
47,90 € Ušetríte 8,09 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 22. 3. 2024
Objednávací kód: SPTham053
5,0
Hamax Caress tmavosivá/modrá
Detská sedačka na bicykel s uchytením na rámovú sedlovú rúrku, pre bicykle veľkosti 26", 700C, 27,5" a 29", rozsah upevnenia 28 - 40 mm, nosnosť 22kg, 3-bodový rýchloupínací bezpečnostný pás, hmotnosť 4.4kg
Cenová bomba
113,90 € Ušetríte 22 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 22. 3. 2024
Objednávací kód: SPTham028

Detské sedačky na bicykel

inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
Chystáte sa na bicykel s deťmi a riešite, aké športové vybavenie je nevyhnutné na rodinné cyklovýletovanie? Prinášame vám ucelený prehľad o cyklistike s deťmi od batoliat cez škôlkárov až po väčšie deti, s ktorými už môžete plánovať dlhšie a náročnejšie trasy....
Máte nový bicykel a zariaďujete jeho osvetlenie? Potom je práve vám určený náš článok, ktorý vás prevedie dostupnými svetlami a ich variantmi.
prilbaCyklistické prilby majú obmedzenú životnosť. Meníte pravidelne? Možno patríte k tým, ktorí používajú jednu helmu na bicykel päť, alebo dokonca desať rokov. Napadlo vám však, že po takej dobe nemusí svoju funkciu plniť stopercentne? Prečítajte si o tom, čo jej životnosť skracuje a kedy ju vymeniť.
Viac článkov

Detské sedačky na bicykel

Detská sedačka na bicykel je nevyhnutným cyklo doplnkom pre všetkých cyklistov s malými deťmi. Cyklosedačky sú vhodné pre deti už od 9 mesiacov, teda od doby, keď už vedia sedieť. Nosnosť detských sedačiek je okolo 22 kg, teda zhruba do 4 rokov veku dieťaťa. To umožňuje výlety na bicykli už od útleho veku. Kvalitné a bezpečné detské sedačky ponúka napríklad Bellelli alebo Hamax.

Bezpečnosť aj pohodlie

Samonosná detská sedačka sa pripevňuje na sedlovú tyč a nie je potrebné použitie zadného nosiča. Na detskej sedačke je dieťa úplne v bezpečí, navyše s ním máte oproti vozíku dobrý kontakt. Ergonomické tvarovanie sedačiek poskytuje dieťaťu dostatok pohodlia a vďaka samonosnej konštrukcii sa sedačka nekolíše. Niektoré športové sedačky na bicykel sú vybavené nastaviteľnými opierkami nôh, ktoré sú navyše kryté a chránia nožičky dieťaťa pred výpletom kolesa. Na sedačke na bicykel pre deti nesmú chýbať popruhy s bezpečnostným zapínaním či zvýšené operadlo pre opretie prilby. Sedačka pre deti samotnú jazdu bicykla nijako neobmedzuje. Prejdete s ňou všade, kadiaľ prejde bicykel, čo niekedy nie je možné s vozíkom. Sedačky na bicykel pre deti sú teda vhodné aj na dlhšie cesty.

 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské sedačky na bicykel Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detské sedačky na bicykel Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské sedačky na bicykel Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské sedačky na bicykel recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií