Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Zavinovačky pre bábätká

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ
Klasická
(21)
Rýchlozavinovačka
(95)
Umiestnenie do
Autosedačky
(19)
Kočíka
(47)
Postieľky
(75)
Vhodné od
0 mesiacov
36 mesiacov
-
Vhodné do
1 mesiacov
144 mesiacov
-
Materiál
Bambus
(2)
Bavlna
(146)
Polyester
(55)
Elastan
(32)
Akryl
(1)
Ročné obdobie
Zimná
(4)
Letná
(2)
Celoročná
(149)
Zapínanie
Klasický zips
(58)
Suchý zips
(85)
Šnurovanie
(13)
Vlastnosti
Obojstranná
(55)
S priestorom na pohyb nôh
(37)
S kapucňou
(7)
Vhodná pre novorodencov
(43)
S výstužou
(5)
Vlastnosti materiálu
Priedušný
(38)
Pružný
(27)
Hypoalergénny
(48)
Vhodný do sušičky
(37)
Vhodný na pranie v práčke
(147)
Farba
Béžová
(10)
Biela
(49)
Čierna
(6)
Červená
(4)
Dúhová
(2)
Fialová
(5)
Hnedá
(9)
Horčicová
(4)
Mentolová
(1)
Modrá
(21)
Oranžová
(3)
Ružová
(42)
Staroružová
(1)
Svetlomodrá
(2)
Svetlosivá
(9)
Sivá
(50)
Karbón
(1)
Tyrkysová
(1)
Viacfarebná
(24)
Zelená
(6)
Žltá
(5)
Olivová
(5)
Motív
Zvieratá
(67)
Bez motívu
(29)
Geometrické tvary
(14)
Obloha
(13)
Srdiečka
(6)
Šírka
25 cm
105 cm
-
Výška
50 cm
140 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zavinovačka pre bábätko je najmä pre novorodenca veľmi dôležitá a odporúčajú ju často aj lekári ako prevenciu syndrómu náhleho úmrtia novorodenca. Dodáva bábätku pocit bezpečia a tepla, keď ešte nemajú plne vyvinutý termoregulačný systém. Na čo sa pri výbere zavinovačky zamerať?

Pokračovať

Zavinovačky pre bábätká si vyberajte podľa strihu, ktorý preferujete

Zavinovačky pre bábätká nahrádzajú pocit mamičkinho bruška, kde je značne obmedzený pohyb. Pri výbere máte k dispozícii mnoho vzorov, ale aj strihov a je na vás, aký typ vám bude vyhovovať, či nadýchaná perová zavinovačka alebo skôr jednoduchá rýchlo zavinovačka?

Zavinovačky pre novorodencov

Najlepšie pre novorodené bábätká funguje ergonomická zavinovačka, do ktorej bábätko zavinujete tak, že má ručičky pozdĺž tela a na nožičkách bedrový pás, ktoré kryje vak, v ktorom bábätko môže nožičkami kopať. Zavinuté dieťa potom vyzerá trochu ako kukla alebo kokon. Klasická zavinovačka pre novorodenca ale zabraňuje poraneniu bábätka počas náhleho prebudenia, ktoré je pre nich typické a dodáva im pocit bezpečia.

Klasické zavinovačky na viazanie

Je to vlastne zavinovačka s výstužou. Je pohodlná, mäkká, ale má spevnený chrbát, takže pohybový aparát dieťaťa nijako netrpí. S malým uzlíčkom sa tiež lepšie manipuluje, dobre sa polohuje v postieľke a ani otecko alebo napríklad babička sa nebude báť pár dní staré bábätko uchopiť, pretože v zavinovačke je chránené a lepšie sa drží v náručí. Pre niekoho má táto šnurovacia zavinovačka možno trochu retro vzhľad a zdĺhavejšie sa do nej bábätko balí, ale je to skvelá voľba pre mamičky, ktoré majú prvé bábätko.

Rýchlozavinovačka

Rýchlozavinovačka je praktická na rýchle zavinutie bábätká v troch pohyboch. Nie je však vhodná na pevné zavinutie, pretože sa nedá uviazať a väčšinou je len na suchý zips a neplní funkciu istého znehybnenia bábätka. Zoženiete ju v rôznych rozmeroch, ale najbežnejšia je rýchlozavinovačka 100 × 100 cm, ktorá je dostatočne priestranná a môžete pod ňou použiť aj zavinovačky pre novorodencov. Tie mamičky často používajú v rýchlozavinovačke počas zimnej sezóny.

Zavinovačka na zips

Táto detská zavinovačka na prvý pohľad vyzerá ako fusak do kočíka alebo spací vak. Má tuhší materiál a zapínanie nie je ani na suchý zips, neviaže sa, ale zapne zipsom jednoducho ako napríklad bunda. Rovnako ako rýchlozavinovačka sa aj tento variant využíva skôr ako vrchná vrstva. Hodí sa aj na použitie napríklad do kočíka.

Zavinovačka do kočíka

Zvyčajne sa používa ako vrchná vrstva pre bábätko, podobne ako fusak do kočíka. Záleží len na dodávateľovi, ako svoj produkt pomenuje. Sústreďte sa teda predovšetkým na materiál a na sezónu, počas ktorej takýto produkt potrebujete využiť.

Zavinovačka do autosedačky

Detská autosedačka má vnútri pásy, ktoré by nešli zapnúť, ak by detská zavinovačka nebola vhodne prispôsobená. Zavinovačka do autosedačky môže mať najrôznejšie spracovania, ale funkcia zostáva rovnaká, bábätko drží predovšetkým v teple, pokoji a bezpečí. Môžete ju rôzne kombinovať aj s fusakom alebo dekou.

Novorodenecká zavinovačka
Novorodenecká zavinovačka

Klasická šnurovacia zavinovačka
Klasická zavinovačka na šnurovanie

Rýchlozavinovačka
Rýchlozavinovačka

Pre väčší pocit bezpečia a pokoja bábätka si kúpte tiež hniezdo pre bábätko, ktoré kopíruje tvar matkinho bruška a dodáva mu pocit bezpečia.

Detská zavinovačka by mala mať príjemný a funkčný materiál

Výber vhodného materiálu je najmä u bábätiek a malých detí dôležitý z dôvodu väčšej náchylnosti k alergiám a kožným problémom. Vyberajte vždy detské zavinovačky, ktoré sú vyrobené z priedušného materiálu, schopného absorbovať vlhkosť a sú hypoalergénne.

  • Perová zavinovačka je veľmi nadýchaná, pohodlná a perfektne zahreje predovšetkým v zime. Využijete ju pokojne aj do kočíka alebo na prevoz bábätka z pôrodnice. Pozor ale, na perie môžu byť niektorí jedinci alergickí. Pokiaľ teda trpí alergiami niekto v rodine, je lepšie vybrať hypoalergénny materiál.
  • Pletená zavinovačka nepatrí medzi bežné spracovanie, pripomína retro zavinovačky pre bábätká od prababičky, má to však svoje čaro. Je často skombinovaná s kožušinkou a veľmi dobre hreje.
  • Zavinovačka minky má často obojstranné spracovanie a kombinuje materiál minky napríklad s bavlnou. Tento materiál pripomína plyš, takže je jemný, hreje, ale je priedušný a bábätko sa v ňom nepotí.
  • Bavlnená zavinovačka pre deti je väčšinou z veľmi kvalitného a stabilného materiálu, ktorý sa dobre udržiava. Bábätko sa v bavlne nebude potiť, prehrievať a zároveň nenachladnete.
  • Polyester sa zvyčajne pridáva k inému materiálu. Je to nekrčivý a stabilný materiál, takže detská zavinovačka bábätku dlhšie vydrží a bude vyzerať stále pekne. Najčastejšie na trhu narazíte na kojenecké zavinovačky v kombinácii polyesteru a bavlny.
  • Bambusová zavinovačka je veľmi ľahká a priedušná. Tento materiál je šetrný k pokožke, mäkký a antialergénna. Detské zavinovačky vyrobené z bambusu môžete využívať aj u bábätiek s veľmi citlivou pokožkou.
  • Mušelínová zavinovačka má podobné vlastnosti ako tá z bambusu. Jemne spracovaná látka je ľahučká, bábätko nedráždi. V zime však počítajte s tým, že bábätko je dobré v tejto zavinovačke prikryť ešte dečkou alebo použiť rýchlozavinovačku ako vrchnú vrstvu na lepšie zahriatie.

i

Zavinovačka na leto a zimu

Pred kúpou zavinovačky pre deti je nutné zvážiť v akom ročnom období budete zavinovačku používať. Zavinovačky sú skvelým pomocníkom pre mamičky, ale hlavné je, aby sa v nich bábätko cítilo teplúčko a v bezpečí.

  • Ak potrebujete zavinovačku na zimu, vyberajte teplejšiu a hrubšiu zavinovačku, ktorá udrží dieťatko v teple a bude mu držať chrbátik a telo pevne. 
  • Ak vyberáte zavinovačky na leto, uistite sa, že je zavinovačka priedušná a nie je hrubá, aby sa v nej dieťatko nepotilo. Takáto zavinovačka na leto by sa mala krásne prispôsobiť krivkám bábätka, avšak nedrží telo a chrbátik bábätka pevne. 

Mamičky možno budú hľadať zavinovačky pre bábätká aj podľa sezóny. Detské zavinovačky sa ale od seba v takom prípade líšia iba materiálom. Typická letná zavinovačka je napríklad často z bambusu alebo mušelínu, na zimu sa viac hodí viacvrstvová alebo perová zavinovačka.

Zavinovačky pre bábätká môžu mať pozitívny vplyv na ich vývoj

Ako teda vyzerá najlepšia detská zavinovačka? Rozhodne by mala byť vybavená tichým suchým zipsom, klasickým zipsom, prípadne pásom na zaviazanie a mäkkou výplňou. Vyrobená by mala byť z príjemného materiálu a v dizajne, ktorý sa vám bude páčiť. Nižšie uvedené vlastnosti detských zavinovačiek navyše majú dobrý vplyv na správny vývoj bábätka, takže si pred zakúpením zistite, či nimi vami vybraný produkt disponuje.

  • Sú ideálne pre zdravý spánok.
  • Pomáhajú k regulácii telesnej teploty.
  • Chránia bábätko pri náhlom prebudení.
  • Prevencia SIDS – syndrómu náhleho úmrtia novorodenca.
  • Bežne sa dajú prať v práčke na 30 až 40 stupňov.
  • Často majú ergonomické spracovanie.
  • Môžu mať obojstranné použitie.
  • Môžu mať bedrový pás a vrecká na ruky.
  • Niektoré majú výstupky na stimuláciu senzomotoriky.

Ak si neviete vybrať zavinovačku pre bábätko, pozrite si, ktoré sú u nás tie najpredávanejšie a najlepšie zavinovačky pre bábätká. A ak práve nechcete minúť viac peňazí než je nutné, sekcia lacné zavinovačky vám ponúkne zavinovačky zoradené od tých najlacnejších až po tie najdrahšie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna a polyester, vhodná do práčky, na šnurovanie, biela farba, rozmery 75 × 75 cm (V׊)
22,90 €

2.
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, biela a sivá farba, motív pierka
13,90 €

3.
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna, typ látky froté, vhodná do práčky, s priestorom na pohyb nôh, na suchý zips, béžová a biela farba, motív zvieratá
25,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
159 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
New Baby Klasická šnurovacia zavinovačka, hviezdičky sivé - Zavinovačka
Varianty
4,6 25×
New Baby Klasická šnurovacia zavinovačka, hviezdičky sivé
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna, priedušná, hypoalergénna, na šnurovanie, biela a sivá farba, motív vesmír, rozmery 70 × 70 cm (V׊)
Od  21,97 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BABY7890
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
ERGOBABY TOG 2.5 – Elephant 0 – 6 m
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna, priedušná, pružná, vhodná do práčky, s priestorom na pohyb nôh, na klasický zips, biela farba, motív zvieratá
30,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22214
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
T-TOMI rýchlozavinovačka Velvet, Foxes - Zavinovačka Varianty
T-TOMI rýchlozavinovačka Velvet, Foxes
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, typ látky velvet, priedušná, pružná, hypoalergénna, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, biela, hnedá, ružová a žltá farba, motív zvieratá, rozmery 80 × 80 cm (V׊)
33,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY2533
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
HAUCK Snuggle Mickey Mouse Anthracite - Zavinovačka Varianty
5,0
HAUCK Snuggle Mickey Mouse Anthracite
Zavinovačka pre bábätko – do autosedačky, celoročná, materiál bavlna a polyester, priedušná, pružná, vhodná do práčky, s kapucňou, na suchý zips, sivá farba, motív rozprávky, rozmery 80 × 80 cm (V׊)
46,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY23021
Bo Jungle B–Wrap Large (6,4 – 10 kg) Slon - Zavinovačka Varianty
4,9
Bo Jungle B–Wrap Large (6,4 – 10 kg) Slon
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, sivá farba, motív zvieratá
14,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY11754
Bo Jungle B–Wrap Small (3,2 – 6,4 kg) Slon - Zavinovačka Varianty
4,3
Bo Jungle B–Wrap Small (3,2 – 6,4 kg) Slon
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, sivá farba, motív zvieratá
13,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY11753
Bo Jungle B–Wrap Large (6,4 – 10 kg) Panda - Zavinovačka Varianty
4,9
Bo Jungle B–Wrap Large (6,4 – 10 kg) Panda
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, biela farba, motív zvieratá
14,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY11752
New Baby Klasická šnurovacia zavinovačka, hviezdy sivé - Zavinovačka
Varianty
4,6 25×
New Baby Klasická šnurovacia zavinovačka, hviezdy sivé
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna, priedušná, hypoalergénna, na šnurovanie, biela a sivá farba, rozmery 70 × 70 cm (V׊)
Od  23,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY7886
Bo Jungle B–Wrap Small (3,2 – 6,4 kg) Opička - Zavinovačka Varianty
4,3
Bo Jungle B–Wrap Small (3,2 – 6,4 kg) Opička
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, hnedá farba, motív zvieratá
15,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY11749
Bo Jungle B–Wrap Large (6,4 – 10 kg) Opička - Zavinovačka Varianty
4,9
Bo Jungle B–Wrap Large (6,4 – 10 kg) Opička
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, hnedá farba, motív zvieratá
15,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY11750
4,7
PETITE & MARS zavinovačka šnurovacia Nurse s pevnou kokosovou vložkou
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna a polyester, vhodná do práčky, na šnurovanie, biela farba, rozmery 75 × 75 cm (V׊)
22,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18301
Bo Jungle B-Wrap Small (3,2 – 6,4 kg), Lovely Hearts - Zavinovačka Varianty
4,6
Bo Jungle B-Wrap Small (3,2 – 6,4 kg), Lovely Hearts
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, biela a červená farba, motív srdiečka
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18429
Bo Jungle B-Wrap Small (3,2 – 6,4 kg), Grey Feathers - Zavinovačka Varianty
4,6
Bo Jungle B-Wrap Small (3,2 – 6,4 kg), Grey Feathers
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, biela a sivá farba, motív pierka
13,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18426
Bomimi Zavinovacia deka do autosedačky lesné zvieratká sivá - Zavinovačka Varianty
5,0
Bomimi Zavinovacia deka do autosedačky lesné zvieratká sivá
Zavinovačka pre bábätko – do autosedačky, celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, typ látky minky, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, sivá farba, motív zvieratá, rozmery 80 × 75 cm (V׊)
19,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22504
Bo Jungle B-Wrap Small (3,2 – 6,4 kg), White Tiger - Zavinovačka Varianty
4,6
Bo Jungle B-Wrap Small (3,2 – 6,4 kg), White Tiger
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna, vhodná do práčky, na suchý zips, biela a sivá farba
13,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY18424
Bomimi Zavinovacia deka do autosedačky autíčka modrá - Zavinovačka Varianty
5,0
Bomimi Zavinovacia deka do autosedačky autíčka modrá
Zavinovačka pre bábätko – do autosedačky, celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, typ látky minky, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, modrá farba, motív dopravné prostriedky, rozmery 80 × 75 cm (V׊)
17,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22503
Bomimi Rýchlozavinovačka soft obojstranná zvieratká béžová - Zavinovačka Varianty
4,5
Bomimi Rýchlozavinovačka soft obojstranná zvieratká béžová
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, hypoalergénna, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, béžová farba, motív zvieratá, rozmery 76 × 76 cm (V׊)
13,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2940
Bomimi Rýchlozavinovačka obojstranná minky zvieratká sivá - Zavinovačka
Varianty
4,5
Bomimi Rýchlozavinovačka obojstranná minky zvieratká sivá
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, typ látky minky, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, sivá farba, motív zvieratá, rozmery 76 × 76 cm (V׊)
Zľavnené -6 %
16,90 € 17,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22501
Bomimi Rýchlozavinovačka soft obojstranná autíčka modrá - Zavinovačka Varianty
4,5
Bomimi Rýchlozavinovačka soft obojstranná autíčka modrá
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, modrá farba, motív dopravné prostriedky, rozmery 76 × 76 cm (V׊)
13,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22497
Bomimi Rýchlozavinovačka soft obojstranná motýliky ružová - Zavinovačka Varianty
4,5
Bomimi Rýchlozavinovačka soft obojstranná motýliky ružová
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, ružová farba, motív zvieratá, rozmery 76 × 76 cm (V׊)
12,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY22499
Ergobaby Swaddler - Zavinovačka, Elephant
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, materiál bavlna, typ látky froté, vhodná do práčky, s priestorom na pohyb nôh, na suchý zips, béžová a biela farba, motív zvieratá
25,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY5735
COSING SLEEPLEASE – hviezdy - Zavinovačka Varianty
4,5
COSING SLEEPLEASE – hviezdy
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, biela a sivá farba, rozmery 80 × 80 cm (V׊)
13,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY19428
COSING SLEEPLEASE – Lesní priatelia - Zavinovačka Varianty
3,8
COSING SLEEPLEASE – Lesní priatelia
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, biela a zelená farba, motív zvieratá, rozmery 75 × 75 cm (V׊)
14,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY19429
Bomimi Rýchlozavinovačka obojstranná minky zvieratká béžová - Zavinovačka Varianty
4,5
Bomimi Rýchlozavinovačka obojstranná minky zvieratká béžová
Zavinovačka pre bábätko – celoročná, rýchlozavinovačka, materiál bavlna a polyester, typ látky minky, hypoalergénna, vhodná do práčky, obojstranná, na suchý zips, béžová farba, motív zvieratá, rozmery 76 × 76 cm (V׊)
17,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2941

Zavinovačky pre bábätká

tehotenstvoTehotenstvo po týždňoch Súhrnný sprievodca jednotlivými týždne tehotenstva vás postupne zoznámi s priebehom celého tehotenského obdobia, mesiac za mesiacom, týždeň po týždni. Dozviete sa, čo je pre konkrétny týždeň tehotenstva charakteristické, ako prebieha vývoj bábätka aj aké zmeny sa...
Plánujete bábätko? Potom vás určite bude zaujímať, ako a odkedy sa tehotenstvo počíta a čo sa s vaším telom deje v 2. týždni tehotenstva. Na prvé príznaky tehotenstva je v druhom týždni tehotenstva ešte príliš skoro, pretože vo vašom tele najskôr práve prebieha...
Pokiaľ čakáte vaše prvé bábätko, môže vám tehotenská matematika dať trochu zabrať. Počty sú jednoduché, ale už nie príliš logické, preto je dobré si hneď na začiatku tehotenstva ujasniť, ako sa vlastne jednotlivé týždne tehotenstva počítajú. Tiež zistíte, aké sú prvé...

Zavinovačky pre bábätká

V kategórii Zavinovačky pre bábätká máme práve teraz na Alza.sk celkom 159 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zavinovačky pre bábätká Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie zavinovačky pre bábätká Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zavinovačky pre bábätká Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zavinovačky pre bábätká recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií