AD homeoffice AD homeoffice

DOVE Body Lotion Spray with Coconut Oil and Almond Milk 190 ml

Zobraziť katalóg
DOVE Body Lotion Spray with Coconut Oil and Almond Milk 190 ml
5 2 hodnotení
Telové mlieko – účinok: hydratačný a vyživujúci, unisex, dermo, na všetky typy pokožky, súčasťou je kokosový olej a mandľový olej, objem 190ml - 23,63 €/1 l
Kód:  TM424 Produktové číslo:  8710447437308 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Body Lotion Spray with Coconut Oil and Almond Milk 190 ml Predaj skončil

DOVE Body Lotion Spray with Coconut Oil and Almond Milk 190 ml

Telové mlieko DOVE Body Lotion Spray Coconut Oil and Almond Milk povzbudí ženskú zmyselnosť. Mlieko dodáva pokožke pružnosť a hebkosť. Jemný prípravok DOVE s obsahom kokosu a výťažkom z mandľového mlieka využíva tieto dve zložky kvôli ich revitalizačnému vplyvu na pokožku. Vďaka kokosu je mlieko voňavé a mandle dodávajú pokožke vláčnosť. Mlieko DOVE Lotion je dodávané vo forme spreja, ktorý stačí jednoducho rovnomerne nastriekať na pokožku a nechať zaschnúť. DOVE mlieko je vhodné aplikovať na pokožku denne.

Hlavné prednosti telového mlieka Dove Body Lotion Spray Coconut Oil

  • Dodáva pokožke hebkosť a pružnosť
  • Dove Lotion obsahuje kokosové extrakty a mandľové mlieko
  • Vo forme spreja
  • Rýchlo sa vstrebáva
  • Dove Body Lotion Coconut Oil zjemňuje pokožku
  • Vhodné na každodennú starostlivosť o pokožku

Použitie:
Pridržte sprej 4 centimetre od pokožky, jemne stlačte dýzu a rýchlo nastriekajte na telo. Potom dôkladne votrite do pokožky.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Izopropyl Myristate, Dimethicone, Sorbitan Isostearate, 1,2-Hexanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Carbomer, Carbomer, Cocos nucifera Oil, Decylene Glycol, Disodium EDTA, Metylparabén, Palmitic Acid, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Pentylene Glycol, Petrolatum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Propylparaben, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Sine ADIP Lac, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Tapioca Starch, Trideceth-9, Xanthan Gum, Coumarin.

Zloženie

Aqua, Glycerín, Isopropyl myristate, Dimethicone, Sorbitan isostearate, 1,2, -hexanediol, Ammonium acryloydimetyltaurate/VP copolymér, Carbomer, Cocos nucidera oil, Decylénglykol, Disodium EDTA, Metylparabén, Palmitic acid, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Pentylene glycol, Petrolatum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 diisostearate, Potassium sorbate, PRopylene glycol, Propylparabén, Prunus amygdalus dulcis oil, Extrakt zo semien Prunus amygdalus dulcis, Sine adipe lac, Sodium hydroxidom Stearic acid, Tapioca starch, Trideceth-9, Xanthan gum, Coumarin

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Body Lotion Spray with Coconut Oil and Almond Milk 190 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Kokosový olej a mandlové mléko tělové mléko ve spreji 190 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Coconut Oil & Almond Milk Body Lotion Spray 190 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií