Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

DOVE Delicate Beauty darčeková kazeta so špongiou

Zobraziť katalóg
DOVE Delicate Beauty darčeková kazeta so špongiou
5 3 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Dove tableta Fresh Touch 100g+Dove sprchový gél Fresh Touch uhorka 250ml+špongia
Kód:  VBAL0494 Produktové číslo:  8710447383056 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Delicate Beauty darčeková kazeta so špongiou Predaj skončil

DOVE Delicate Beauty darčeková kazeta so špongiou

Hľadáte vhodný darček pre kolegyňu, či priateľku? Darčeková kazeta DOVE Delicate Beauty určite milo poteší každú ženu, pretože obsahuje kvalitné výrobky každodennej potreby. Súčasťou súpravy je krémové mydlo a sprchový gél z kolekcie Fresh Touch. Tá obsahuje extrakt z uhoriek a zeleného čaju. Vôňa poteší vaše zmysly a postará sa o prísun pozitívnej energie po celý deň. Po použití bude vaša pokožka jemná, hydratovaná a vyživená. Oba výrobky sú určené na každodenné použitie, krémové mydlo je vhodné na umývanie tela, tváre a rúk. Ako darček navyše dostanete špongiu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy DOVE Delicate Beauty

  • Darčeková kolekcia je určená pre všetky ženy
  • DOVE Delicate Beauty obsahuje krémové mydlo a sprchový gél
  • Kolekcia Fresh Touch s extraktom z uhoriek a zeleného čaju
  • Prípravky dodajú pokožke dokonalý pocit sviežosti
  • Pre dokonalú hydratáciu a hĺbkovú výživu pokožky
  • Súprava obsahuje špongiu

Zloženie

Dove mydlo Fresh Touch:
Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Aqua, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Water/Aqua, Sodium Isethionate, Lauric Acid, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Palm Kernelate, Perfume/Parfum, Cucumis Sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sodium Chloride, Dipropylene Glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Citric Acid, Tetrasodium Etidronate, Sodium Benzoate, Alumina, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090, CI 77891

Dove sprchový gél Fresh Touch uhorka:
Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, Water/Aqua, Sodium Isethionate, Lauric Acid, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Palm Kernelate, Perfume/Parfum, Cucumis Sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sodium Chloride, Dipropylene Glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Citric Acid, Tetrasodium Etidronate, Sodium Benzoate, Alumina, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090, CI 77891

Obsah balenia:

  • Dove mydlo Fresh Touch 100 g
  • Dove sprchový gél Fresh Touch uhorka 250 ml
  • Špongia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Delicate Beauty darčeková kazeta so špongiou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Delicate Beauty dárková kazeta s mycí houbou.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií