AlzaPlus+ drogerie Aplikace

DOVE Derma Spa Uplifting Premium kozmetická taška

Zobraziť katalóg
DOVE Derma Spa Uplifting Premium kozmetická taška
5 1 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Telové mlieko 200 ml + Masážny telový roll-on 100 ml
Kód:  VBAL0043 Produktové číslo:  8710908189135 Stránky výrobcu
DOVE Derma Spa Uplifting Premium kozmetická taška Predaj skončil

DOVE Derma Spa Uplifting Premium kozmetická taška

Urobte radosť svojim blízkym a obdarujte ich darčekovou dámskou súpravou Derma Spa Uplifting Premium od značky DOVE, v ktorej objavia kvalitné telové kozmetické prípravky - sprchový gél 250 ml a masážny telový roll-on 100 ml. Prípravky tejto luxusnej edície Derma Spa Uplifted + obsahujú unikátnu technológiu Cell- M, ktorá pôsobí priamo vnútri buniek a chráni vaše kožné bunky. Zároveň sú kozmetické prípravky obohatené o vzácne prírodné oleje, ktoré obnovujú ochrannú vrstvu pokožky, pomáhajú pokožku vyhladzovať a dodávajú jej potrebnú hydratáciu a vláčnosť.

Kozmetický rad Derma Spa Uplifted + sa vyznačuje vôňou, v ktorej sa snúbi podmanivá vôňa santalového dreva a sladkého pižma s vôňou lekien, uhorky a čerstvých lístkov fialky. Darčeková súprava je vhodná ako darček k narodeninám, na Vianoce, alebo len tak. Elegantná biela taška so zatváraním na zips poteší každú ženu, v súprave nájde luxusné prípravky na každodennú starostlivosť o svoju pokožku.

Obsah darčekovej súpravy:

  • telové mlieko 250 ml
  • masážny telový roll-on 100 ml

Telové mlieko DOVE Derma Spa Uplifted + pokožku dlhodobo hydratuje, zlepšuje jej pružnosť a pevnosť. Dodáva vašej pokožke bohatú výživu, zvyšuje jej elasticitu a spomaľuje proces starnutia. Výsledkom je krásne jemná a hladká pokožka, prevoňaná sviežou vôňou. Jemná textúra mlieka sa do pokožky rýchlo vstrebáva. Aplikujte mlieko ľahkými krúživými pohybmi od členkov k pásu, potom od zápästia k ramenám a po celej hornej časti tela.

Masážny telový roll-on Derma Spa Uplifted + pomáha zlepšovať pevnosť pokožky, intenzívne ju hydratuje a zvláčňuje. Rozmaznávajte pokožku a doprajte jej príjemnú uvoľňujúcu masáž. Krúživými pohybmi vmasírujte saténovo hebký gél do pokožky najmä na stehnách a bruchu.

Produktové línie: Dove Derma Spa 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Derma Spa Uplifting Premium kozmetická taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Derma Spa Uplifting Premium kosmetická taška.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií