Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

DOVE Fresh Touch darčeková kazeta so špongiou

Zobraziť katalóg
DOVE Fresh Touch darčeková kazeta so špongiou
5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Dove sprchový gél Go Fresh Touch 250ml + Dove krémová tableta 100g Go Fresh Touch + Špongia na umývanie
Kód:  VBAL0257 Produktové číslo:  8710908806063 Stránky výrobcu
DOVE Fresh Touch darčeková kazeta so špongiou Predaj skončil

DOVE Fresh Touch darčeková kazeta so špongiou

Darčeková sada pre ženy DOVE Fresh Touch so špongiou obsahuje sprchovací gél, krémovú tabletu a špongiu na umývanie ako doplnok ku kozmetickým výrobkom. Sprchový gél aj krémová tableta majú osviežujúcu vôňu uhorky a zeleného čaju, hydratujú a vyživujú. Sada je vhodná pre všetky typy pokožky, ktorá zostáva jemnejšia a hladšia už po prvom použití. Oživte svoju pleť a dodajte jej energiu, vyskúšajte darčekovú sadu Dove Fresh Touch!

Obsah balenia:
1 × DOVE Go Fresh Touch sprchový gél 250 ml
1 × DOVE Go Fresh Touch krémová tableta 100 g
1 × Špongia na umývanie

DOVE Go Fresh Touch - sprchový gél (250 ml)

Pokožku hladkú, jemnú a sviežu už po prvom osprchovaní budete mať po použití sprchového gélu DOVE Go Fresh Touch. Jemné zloženie tohto gélu a technológie NutriumMoisture ™ dopĺňajú pleti prirodzené vyživujúce látky, o ktoré prichádza v priebehu čistenia. Sprchový gél je vhodný pre všetky typy pokožky, ktorú oživuje a dodáva jej energiu. Go Fresh je veľmi šetrný, vhodný pre každodenné použitie. Pre jemnú, žiarivejšiu a sviežu pleť používajte sprchový gél Dove Go Fresh! 

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Aktívne látky:

  • Technológia NutriumMoisture ™ - dodáva pleti prirodzenú výživu

Použitie:
Naneste sprchový gél Dove Go Fresh na vlhkú pokožku a jemným masírovaním vytvorte bohatú penu. Potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium chloride, Lauric Acid, Glycerín, Parfum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cucumis sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Styrene / Acrylates Copolymer, PEG-150 penta- Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyetyl ??Cocamide, Sodium Isethionate, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Sodium hydroxide, BHT, butylénu Glycol, DMDM ??Hydantoín, Sodium benzoate, Iodopropynyl butylcarbamate, Zinc Oxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090.

DOVE Go Fresh Touch - krémová tableta (100 g)

Krémová tableta DOVE Go Fresh Touch prináša vašej pokožke jemné čistenie, dôkladnú hydratáciu a osviežujúcu vôňu uhorky a zeleného čaju. Obsahuje obľúbenú jednotku hydratačného krému, ktorá pomôže dodať pleti pri umývaní výživu a zanechá ju jemnejšiu a hladšiu. Krémová tableta nie je mydlo, ale skrášľovacia tableta, oživuje pokožku a podporuje jej prirodzený vzhľad. Znižuje riziko podráždenia alebo vysušenia a je tak perfektným doplnkom vašej každodennej starostlivosti o telo a tvár. Pre hladkú a sviežu pleť používajte krémovú tabletu Dove Go Fresh!

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Navlhčite si ruky a premasírujte krémovú tabletu Dove Go Fresh medzi dlaňami, kým sa nevytvorí bohatá, krémová pena. Penu rovnomerne naneste na pokožku celého tela a jemne vmasírujte. Nakoniec dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium palmitate, Sodium Stearate, Aqua, Sodium Isethionate, Lauric Acid, Sodium C14-16 Olefin sulfonate, Sodium Palm Kernelate, Parfum, Cucumis sativus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerín, sodium chloride, Dipropylene glycol, Zinc Oxide, Tetrasodium EDTA, Propylene glycol, Citric acid, Tetrasodium etidronate, Sodium benzoate, Alumina, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 19140, CI 42090, CI 77891.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Fresh Touch darčeková kazeta so špongiou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Fresh Touch dárková kazeta s mycí houbou.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií