Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ děti PET

DOVE Gentle Exfoliating darčeková kazeta so špongiou

Zobraziť katalóg
DOVE Gentle Exfoliating darčeková kazeta so špongiou
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Dove sprchový gél 250ml + Dove krémová tableta 100g Gentle Exfoliating + špongia na umývanie
Kód:  VBAL0258 Produktové číslo:  8710908806070 Stránky výrobcu
DOVE Gentle Exfoliating darčeková kazeta so špongiou Predaj skončil

DOVE Gentle Exfoliating darčeková kazeta so špongiou

Darčeková súprava pre ženy DOVE Gentle Exfoliating so špongiou obsahuje sprchovací gél, krémovú tabletu a špongiu na umývanie ako doplnok ku kozmetickým výrobkom. Sprchový gél aj krémová tableta majú peelingové účinky, odstraňujú odumreté kožné bunky, hydratujú a hĺbkovo vyživujú. Súprava je vhodná pre suchú, mdlú a unavenú pokožku, tá zostáva jemnejšia a hladšia už po prvom použití. Oživte svoju pleť a dodajte jej energiu, vyskúšajte darčekovú sadu Dove Gentle Exfoliating!

Obsah balenia:
1 × DOVE Gentle Exfoliating sprchový gél 250 ml
1 × DOVE Gentle Exfoliating krémová tableta 100 g
1 × Špongia na umývanie

DOVE Gentle Exfoliating - sprchový gél (250 ml)

Pokožku hladkú a jemnú už po prvom osprchovaní budete mať po použití sprchového gélu DOVE Gentle Exfoliating. Jemné zloženie tohto peelingového gélu a technológia NutriumMoisture ™ dopĺňajú pleti prirodzené vyživujúce látky, o ktoré prichádza v priebehu čistenia. Sprchový gél je vhodný pre suchú, mdlú a unavenú pokožku, ktorú oživuje a dodáva jej energiu. Gél Gentle Exfoliating je veľmi šetrný, určený pre každodenné použitie. Pre jemnejší a žiarivejší vzhľad pleti používajte sprchový gél Dove Gentle Exfoliating! 

Typ pokožky:
Pre suchú, mdlú a unavenú pokožku.

Aktívne látky:

  • Slnečnicový olej - zjemňuje a zvláčňuje, obsahuje vitamín E a beta karotén, pre svoju výbornú znášanlivosť je vhodný aj pre citlivú a problematickú pokožku

Použitie:
Po umytí pokožky naneste sprchový gél Dove Gentle Exfoliating a krúživými pohybmi vmasírujte. Vyvíjajte pritom ľahký tlak, aby pôsobenie peelingových častíc bolo čo najefektívnejšie. Potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Lauric Acid, hydrogenated Soybean Oil, Sodium chloride, Helianthus annuus Seed Oil, Glycerín, Parfum, Hydrated Silica, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Stearic Acid, Palmitic Acid, sodium Isethionate, Citric acid, sodium hydroxide, BHT, Tetrasodium EDTA, butylénu Glycol, DMDM Hydantoín, sodium benzoate, Iodopropynyl butylcarbamate, Zinc Oxide, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 74160.

DOVE Gentle Exfoliating - krémová tableta (100 g)

Krémová tableta DOVE Gentle Exfoliating prináša vašej pokožke jemné čistenie, šetrný peeling a dôkladnú hydratáciu. Obsahuje obľúbenú jednotku hydratačného krému, ktorá dodáva pleti pri umývaní výživu a zanechá ju jemnejšiu a hladšiu. Tableta oživuje a podporuje prirodzený vzhľad. Znižuje riziko podráždenia alebo vysušenie a je tak perfektným doplnkom vašej každodennej starostlivosti o telo aj tvár. Krémová tableta nie je mydlo, ale skrášľovacia tableta. Pre hladkú pleť bez odumretých buniek používajte krémovú tabletu Dove Gentle Exfoliating!

Typ pokožky:
Pre suchú, mdlú a unavenú pokožku.

Použitie:
Navlhčite si ruky a rozmačkajte krémovú tabletu Dove Gentle Exfoliating medzi dlaňami, kým sa nevytvorí bohatá, krémová pena. Penu rovnomerne naneste na pokožku celého tela a jemne vmasírujte, aby mohli pôsobiť peelingové častice. Nakoniec dôkladne opláchnite teplou vodou.

Zloženie:
Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium palmitate, Lauric Acid, Aqua, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaín, Parfum, Sodium Palm Kernelate, Glycerín, sodium chloride, Zinc Oxide, Cera Microcristallina, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium etidronate, Alumina, Alpha -Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 42090, CI 77891.
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Gentle Exfoliating darčeková kazeta so špongiou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Gentle Exfoliating dárková kazeta s mycí houbou.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií