Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

DOVE Original darčeková kozmetická taška

Zobraziť katalóg
DOVE Original darčeková kozmetická taška
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Dove sprchový gél Deeply Nourishing 250 ml + Dove telové mlieko Essential Nourishment 250 ml + Dove tuhý antiperspirant Original 40 ml + Kozmetická taška
Kód:  VBAL0261 Produktové číslo:  8710908806575 Stránky výrobcu
DOVE Original darčeková kozmetická taška Predaj skončil

DOVE Original darčeková kozmetická taška

Darčeková sada pre ženy DOVE Original darčeková kozmetická taška obsahuje sprchovací gél Deeply Nourishing, telové mlieko Essential Nourishment, tuhý antiperspirant Original a kozmetickú tašku. Hydratačná sada je určená pre každodennú starostlivosť o suchú pokožku. Pre hebký dotyk a radosť zo zdravej pokožky vyskúšajte darčekovú sadu DOVE Original! 

Obsah balenia:
1 × sprchový gél Dove Deeply Nourishing 250 ml
1 × telové mlieko Dove Essential Nourishment 250 ml
1 × tuhý antiperspirant Dove Original 40 ml
1 × kozmetická taška

DOVE Deeply Nourishing - sprchový gél (250 ml)

Chcete mať pokožku jemnú a hladkú už po prvom sprchovaní? Vyskúšajte sprchový gél pre ženy DOVE Deeply Nourishing! Sprchový gél vytvára v spojení s vodou bohatú krémovú penu, ktorá je k pokožke veľmi šetrná, čistí a zároveň hĺbkovo hydratuje jej vrchné vrstvy. S hydratačným gélom budete mať istotu každodennej dôkladnej starostlivosti o vašu pokožku. Pre jedinečný pocit jemnosti a prirodzene krásny vzhľad používajte DOVE Deeply Nourishing!

Vlastnosti sprchového gélu DOVE Deeply Nourishing:

  • Dove Deeply Nourishing šetrne čistí pokožku
  • Hydratuje, udržuje optimálnu hladinu vlhkosti
  • Dopĺňa prirodzene vyživujúce zložky
  • Sprchový gél zjemňuje a vyhladzuje pokožku už po prvom použití
  • Dove Deeply Nourishing je vhodný pre každodenné použitie

Typ pokožky:
Pre normálnu až suchú pokožku.

Aktívne látky:

  • Technológia NutriumMoisture ™ - predstavuje unikátne spojenie hydratačných zložiek a prirodzených výživných látok, ktoré zlepšuje stav pokožky a zanecháva ju jemnejšiu už po prvom osprchovaní

Použitie:
Aplikujte sprchový gél DOVE Deeply Nourishing do vlhkých dlaní a vytvorte bohatú krémovú penu. Vmasírujte do pokožky, zamerajte sa na najsuchšie miesta. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, hydrogenated Soybean Oil, Sodium chloride, Helianthus annuus Seed Oil, Glycerín, Parfum, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Isethionate, Citric acid, Sodium hydroxide, BHT, Tetrasodium EDTA, butylénu Glycol, DMDM ??Hydantoín, Sodium benzoate, Iodopropynyl butylcarbamate, Zinc Oxide, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

DOVE Essential Nourishment - telové mlieko (250 ml)

Bohaté zloženie telového mlieka DOVE Essential Nourishment sa stará o kvalitu a krásny vzhľad pokožky. Upokojí ju, zjemní a vyhladí ihneď po aplikácii. Pri pravidelnom používaní postupne zlepšuje stav pokožky, zabraňuje jej podráždeniu a vysychaniu. Telové mlieko obsahuje jedinečný DeepCare Complex, ktorý je zložený z esenciálnych olejov a prirodzených vyživujúcich látok. Pre hebkosť a zdravú krásu vašej pokožky používajte DOVE Essential Nourishment!

Vlastnosti telového mlieka DOVE Essential Nourishment:

  • DOVE Essential Nourishment hydratuje a hĺbkovo vyživuje pokožku
  • Telové mlieko dodáva jemnosť a hladkosť ihneď po aplikácii
  • Pri pravidelnom používaní postupne zlepšuje stav pokožky
  • Essential Nourishment zabraňuje podráždeniu, vysychaniu a olupovaniu
  • Vhodné pre každodenné používanie

Typ pokožky:
Pre suchú pokožku.

Aktívne látky:

  • DeepCare Complex - obsahuje prirodzené vyživujúce látky a bohaté esenciálne oleje, napomáha tak k postupnému zlepšeniu stavu pokožky

Použitie:
Naneste telové mlieko DOVE Essential Nourishment na čistú pokožku a jemne vmasírujte. Pre lepší účinok používajte pravidelne.

Zloženie:
Aqua, Etylhexyl Cocoate, Glycerín, CYCLOPENTASILOXANE, Paraffinum Liquidum, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Disodium phosphate, Cera Microcristallina, Parfum, penta- Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Potassium lactate, Isomerized linoleovej Acid, Helianthus annuus Seed Oil, Urea, Collagen Amino Acids, Lactic acid, BHT, Metylparabén, Phenoxyethanol, Propylparaben, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde , Limonene, Linalool.

DOVE Original - tuhý antiperspirant (40 ml)

Citlivá pokožka v podpazuší vyžaduje každodennú starostlivosť. Tuhý antiperspirant DOVE Original poskytuje ochranu až 48 hodín pred potením a zanecháva nežnú vôňu dodávajúcu pocit čistoty. Obsahuje 1 hydratačného krému pre nádherne jemné a hladké podpazušie, po holení pomáha znížiť podráždenie. Vyskúšajte tuhý antiperspirant DOVE Original, doprajte si výnimočnú starostlivosť o podpazušie a ochranu pred vlhkosťou a zápachom! 

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Aplikujte tuhý antiperspirant DOVE Original na pokožku v podpazuší. Kedykoľvek opakujte podľa potreby.

Zloženie:
CYCLOPENTASILOXANE, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, Dioktadecyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, hydrogenated Castor Oil, Parfum, Dimethicone, Polyethylene, Helianthus annuus Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate, Citric acid, Alpha -Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Original darčeková kozmetická taška Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Original dárková kosmetická taška.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií