AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

DOVE Original Duopack

Zobraziť katalóg
DOVE Original Duopack
Kozmetická sada – obsahuje: Dove Deeply Nourishing sprchový gél 250ml + Dove Original antiperspirant sprej 150ml
Kód:  SG438 Produktové číslo:  8584057006472 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOVE Original Duopack Predaj skončil

DOVE Original Duopack

Kozmetická súprava Dove Original Duopack je skvelou voľbou pre každú ženu, ktorá sa rada cíti svieža. Sprchový gél a antiperspirant v spreji ju obklopia príjemnou vôňou, ktorá ženu povzbudí aj pri náročnom dni. Sprchový gél Dove Deeply Nourishing sa jemne stará o pokožku, ktorú zanecháva jemnejšiu a hebkejšiu už po prvom použití. S antiperspirantom Dove Original budete chránené proti nepríjemnému zápachu potu a vaša pokožka zostane hebká. So súpravou Dove Original doprajete svojmu telu tú najjemnejšiu starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy Dove Original Duopack

  • Sprchový gél s príjemnou kvetinovou vôňou zanecháva pokožku jemnú
  • Gél je vhodný na každodenné použitie
  • Sprchový gél obsahuje technológiu NutriumMoisture na hydratáciu pleti
  • Gél sa zároveň stará o ochrannú bariéru vašej pokožky
  • Antiperspirant poskytuje až 48 hodín ochrany pred potením
  • Vďaka svojmu zloženiu zostáva po aplikácii spreja vaša pokožka jemná a hebká
  • Antiperspirant s jemnou vôňou vám dodá pocit čistoty a sviežosti

Gél Dove Deeply Nourishing sa stará o vašu pokožku

Ak cítite, že vaša pokožka volá po troche starostlivosti, potom je sprchový gél Dove Deeply Nourishing tou správnou voľbou. Unikátna technológia NutriumMoisture kombinuje hydratačné zložky a prirodzené výživné látky, ktoré zlepšujú stav vašej pokožky – je jemnejšia hneď po prvom použití. Vyživujúce krémové zloženie gélu obsahuje tiež jemné čistiace zložky a stará sa o ochrannú bariéru pokožky, takže gél je k vám veľmi šetrný.

Použitie:
Aplikujte na mokrú pokožku počas sprchovania či kúpeľa. Naneste na pokožku celého tela, potom dôkladne opláchnite teplou vodou. Vhodné na každodenné použitie.

Zloženie:
Aqua, Cocomidopropyl betaine, Sodium hydroxypropyl starch phosphate, Lauric acid, Sodium lauroyl glycinate, Sodium lauroyl isethionate, Hydrogenated soybean oil, Sodium chloride, Helianthus annuus hybrid oil, Glycerin, Parfum, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Stearic acid, Palmitic acid, Sodium isethionate, Citric acid, Sodium hydroxide, BHT, Tetrasodium EDTA, Butylene glycol, DMDM hydantoin, Sodium benzoate, Iodopropynyl, Butylcarbamate, Zinc oxide, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Antiperspirant Dove Original vám dodá skvelý pocit

Antiperspirant v spreji vás dokáže chrániť pred nepríjemným potením až 48 hodín a vašu pokožku zanecháva jemnú. Obsahuje 1/4 hydratačného krému pre nádherne jemnú a hebkú pokožku v podpazuší. Po oholení antiperspirant pomáha znížiť podráždenie a navyše budete veľmi príjemne a nežne voňať. S týmto antiperspirantom v spreji sa budete cítiť úplne skvele a nič vás nezaskočí.

Použitie:
Sprej aplikujte na podpazušie podľa potreby.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorogydrate, PPG-14 butyl ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium hectorite, Helianthus annuus seed oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Octyldodecanol, BHT, Dimethiconol, Propylene carbonate, Tocopheryl acetate, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Linalool

Typy pokožky:
Súprava je vhodná pre všetky typy pleti.

Balenie obsahuje:
1× sprchový gél Dove Deeply Nourishinig 250 ml
1× antiperspirant sprej Dove Original 150 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Original Duopack.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií