Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

DTANGLER Band Set Dark

Zobraziť katalóg
DTANGLER Band Set Dark
5 1 hodnotení
Gumičky obsahuje 5 ks rôznofarebných gumičiek do vlasov
Kód:  KSPO514 Produktové číslo:  8595615781069

DTANGLER Band Set Dark

Hľadáte spoľahlivé, účinné gumičky, ktoré neničia vlasy? Práve v túto chvíľu vám ponúkame celú súpravu. Určite ste už tiež narazili na veľmi nekvalitné, lacné gumičky na jedno použitie, ktoré dokonale lámu vlasy. Netrápte sa bolestnými spomienkami a vyskúšajte kvalitný módny trend, ktorý vás jednoznačne nesklame! V súprave nájdete 5 ks rôznofarebných gumičiek, ktoré vás budú sprevádzať každým dňom. Pritiahnite pozornosť svojho okolia vďaka senzačným gumičkám značky Dtangler.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava 5 ks gumičiek
  • Rôznofarebná kolekcia
  • Módny hit
  • Kvalitné
  • Nelámu vlasy
  • Rôznorodé využitie (gumička do vlasov, náramok)
  • Elastické

Mimoriadne vlastnosti

Či už máte jemné vlasy, či naopak bujnú hrivu, tieto gumičky si so všetkým hravo poradia! Gumičky sú elastické a vynikajú rôznorodým využitím. Použiť ich môžete napríklad ako štýlový, netradičný náramok. Užívajte si naplno každej športovej aktivity či relaxujte v pohodlí domova s ??gumičkami, ktoré vás presvedčia o svojej mimoriadnej kvalite!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DTANGLER Band Set Dark
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DTANGLER Band Set Dark.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií