Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Durex Pleasure set

Zobraziť katalóg
Durex Pleasure set
Sada drogérie obsahuje: DUREX Invisible Extra Thin Extra Sensitive 10 ks + DUREX Pleasure Ring + Durex Lubrikant perfect glide
Kód:  KND023s Produktové číslo:  Durex pleasure set Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Durex Pleasure set

Originálny balíček exkluzívnych produktov od popredného výrobcu Durex vám poskytne absolútnu ochranu, komfort a jedinečnú rozkoš pri intímnych chvíľach. Vo výhodnom sete pre vaše potešenie nájdete balíček unikátných kondómov Invisible Extra Thin Extra Sensitive, krúžok na maximálne prodĺženie erekcie Pleasure Ring a obľúbený lubrikačný gél na silikónovej bázi Perfect Glide.

1. Extra tenké kondómy

Unikátne kondómy z radu Invisible Extra Thin Extra Sensitive boli špeciálne navrhnuté tak, aby maximálne zvyšovali úroveň citlivosti a zároveň poskytovali vysoký stupeň bezpečnosti a ochrany. Ide o najtenšie kondómy, aké kedy spoločnosť Durex uviedla na trh. Dosahujú 0,045 mm, a preto sú zárukou maximálneho pôžitku. Vyrobené sú z prírodného latexu a navyše prevyšujú medzinárodnú normu kvality ISO 4074 pre pánske kondómy. Kondómy tejto rady sú priehľadné, rovné, lubrikované a zakončené rezervoárom. V balení nájdete 10 kusov kondómov.

Obmedzenie pri používaní kondómov

Lubrikant obsiahnutý na týchto kondómoch môže spôsobiť podráždenie, pálenie alebo svrbenie. Nesmie sa dostať do očí, po použití si umyte ruky. Ak sa dostaví podráždenie, prestaňte kondóm používať. Ak sa váš stav nezlepší, navštívte svojho lekára. Kondómy nepoužívajte v prípade, že vy alebo váš partner máte sčervenanú alebo popraskanú kožu. Ak sa u vás alebo vášho partnera objavia problémy s dýchaním alebo vám pri použití kondómu zmodrajú pery, okamžite prestaňte kondóm používať a zavolajte lekársku pomoc

2. Diskrétny krúžok na predĺženie erekcie

Súčasťou setu je aj jedinečný krúžok rozkoše Pleasure Ring na maximálne predĺženie erekcie a zosilnenie zážitku oboch partnerov. Diskrétny krúžok je vyrobený z veľmi elastického, mäkkého a priehľadného materiálu, preto je možné ho veľmi ľahko nasadiť a môžete ho využívať s kondómom z prírodného latexu aj bez neho. Jednoducho ho nasaďte na koreň penisu, kde bude krúžok skvele držať. V balení nájdete jeden kus.

Obmedzenie pri používaní krúžku

Nesprávne použitie erekčného krúžku môže spôsobiť pomliaždenie, bolestivé poranenia alebo trvalé následky na penise. Ak u vás dôjde k nepríjemným pocitom, krúžok okamžite zložte. Ak máte pri používaní tohto produktu alebo váš partner, nepríjemné pocity, obráťte sa na svojho lekára. Erekčné krúžky nezabránia otehotneniu. Nejde o antikoncepčný prostriedok. Tento produkt nie je elektrickým zariadením a nevyžaduje použitie batérií. Nespite s erekčným krúžkom.

Uchovávajte mimo dosahu detí. Tento produkt je určený iba pre dospelé osoby. Pri otváraní kartónu ostrými predmetmi dávajte pozor, mohlo by dôjsť k poškodeniu krúžku. Pokiaľ je obal poškodený, produkt nepoužívajte. Písomné informácie si uchovávajte na neskoršie prečítanie a použitie.

3. Silikónový gél pre dlhodobý efekt

Lubrikačný gél Perfect Glide je nevyhnutným doplnkom pre váš sexuálny život.V ďaka silikónovej báze má dlhotrvajúci efekt a vydrží až 3× dlhšie ako iné lubrikanty na vodnej báze. Gél je príjemne hrejivý a možno ho využívať pri intímnom styku nepretržite a bez nutnosti nanášania novej vrstvy. Efektívne ho môžete kombinovať aj s vibrátormi a stimulátormi, aby ste dosiahli ešte silnejší zážitok. Gél sa ľahko aplikuje pomocou praktickej pumpičky. Balenie obsahuje 50 ml. 

Obmedzenie pri používaní gélu

V prípade podráždenia, prestaňte lubrikant používať. Ak podráždenie pretrvá poraďte sa s lekárom. Spotrebujte do 3 mesiacov od prvého otvorenia. Výrobok skladujte mimo dosahu detí.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kusov
10 ks Hotovo!
Typ
Lubrikačný Hotovo!

Obsah balenia

Počet kusov
10 ks Hotovo!

Typ

Typ
Lubrikačný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Durex Pleasure set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUREX Pleasure set.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií