AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - kategorie

DUREX Red Love Mix

Zobraziť katalóg
DUREX Red Love Mix
Sada drogérie – obsahuje: DUREX Feel Thin 18ks + DUREX Play Masážny gél 2v1 Zmyselný 200ml + DUREX Play Strawberry 50ml ZADARMO
Kód:  KND018s Produktové číslo:  Durex Red Love Mix Stránky výrobcu

DUREX Red Love Mix

Súprava výrobkov Red Love Mix pre horúce intímne chvíle obsahuje 18 kusov tenkých kondómov Feel Thin, masážny gél Play Sensual a lubrikačný gél Play Strawberry. Táto jedinečná súprava vás prevedie sexuálnymi hrami od začiatku až do samého konca. Súprava je vhodná ako originálny darček pre partnera, ktorého zaručene poteší. Doprajte si intímne chvíľky so svojou polovičkou a praktickými doplnkami od značky Durex!

Kondómy Durex Thin Feel (18 kusov)

Tenký, ale veľmi pevný kondóm jemnejšie priľne k pokožke, vďaka čomu prináša intenzívnejšie pocity počas sexu. Jeho nominálna šírka je 56 mm a každý kondóm je elektronicky testovaný, aby jeho použitie bolo 100 % spoľahlivé. Priehľadné kondómy s rezervoárikom majú Easy-On tvar, sú dermatologicky testované a pre jednoduchšie použitie sú lubrikované. Kondómy sa ľahko nasadzujú, okamžite tesne priľnú a zaistia ničím nerušený pôžitok z intímnych momentov. Sú vyrobené zo špeciálneho materiálu s príjemnou vôňou, ktorá je nevtieravá a neutrálna. Zaistite si bezpečný sex s kondómami Durex!

Použitie:
Kondóm nasaďte klasickým spôsobom pred intímnym stykom. Pre optimálnu bezpečnosť by výrobok mal byť skladovaný na chladnom a suchom mieste mimo dosahu slnečného žiarenia.

Masážny gél Durex Play 2 v 1 Sensual (200 ml)

Jemný masážny gél obsahuje výťažky z kvetiny Ylang Ylang rastúcej v dažďových pralesoch na ostrovoch v Tichom oceáne. Je vhodný na masáž celého tela aj k jemnej stimulačnej masáži intímnych partií. Krásna vôňa prehlbuje zážitok z intímnych dotykov a poskytuje relaxáciu nielen telu, ale aj mysli, zbaví vás starostí a navodí príjemnú atmosféru nabitú erotikou. Špeciálny masážny aplikátor, ktorým fľaštička disponuje, zaistí ešte intenzívnejšie zážitky. Gél je rozpustný vo vode a po použití sa ľahko vymýva, nelepí a nezanecháva škvrny na bielizni alebo na lôžkovinách. Vyskúšajte masážny gél s nádhernou vôňou a užite si príjemné chvíľky pri masáži! 

Použitie:
Odstráňte viečko, jemne vytlačte gél a masírujte celé telo alebo intímne oblasti partnera. Vyhnite sa kontaktu s očami a v prípade podráždenia prestaňte gél používať. Spotrebujte do 3 mesiacov od prvého otvorenia a skladujte mimo dosahu detí.

Lubrikačný gél Durex Play Strawberry (50 ml)
Jahodový lubrikačný gél je vhodný na použitie pri vaginálnom aj orálnom sexe. Jedinečným spôsobom okorení váš sexuálny život a vnesie do vašich hrátok príjemnú vôňu jahôd. Lubrikant zvlhčí intímne oblasti a uľahčí prienik penisu aj vibrátora, je ale vhodný aj pri použití stimulátora. Prípravok nelepí a nezanecháva škvrny, je na báze vody a dá sa preto bez obáv použiť spoločne s kondómami Durex. Spríjemnite si milostné hrátky lubrikantom s vôňou jahôd!

Použitie:
Odstráňte viečko, otočením pumpičky otvorte a jemne stlačte. Rozotrite malé množstvo lubrikantu na intímne miesta alebo na erotické pomôcky. Pri používaní sa vyhnite kontaktu s očami a v prípade podráždenia prestaňte lubrikant používať. Spotrebujte do 3 mesiacov od otvorenia a skladujte prípravok mimo dosahu detí. 

Zloženie súpravy

  • Kondómy Durex Thin Feel
  • Masážny gél Durex Play 2 v 1 Zmyselný
  • Lubrikačný gél Durex Play Strawberry

Tento produkt je v Európskej únii certifikovaný notifikovanou osobou SGS CE0120 ako zdravotnícky prostriedok v súlade so smernicou 93/42/EHS o zdravotníckych prostriedkoch, a to výhradne pre zmiernenie vaginálnej suchosti a nepríjemných stavov v intímnych partiách. Ďalšie nezdravotnícke použitie prisudzované tomuto prostriedku nespadá do rámca certifikácie CE a používatelia by si mali vždy uvedomovať, že použitie produktu a/alebo jeho bezpečnosť neboli pre tieto účely orgánom SCG hodnotené.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
56 mm Hotovo!
Počet kusov
18 ks Hotovo!
Typ
Masážny Hotovo!

Veľkosť

Šírka
56 mm Hotovo!

Obsah balenia

Počet kusov
18 ks Hotovo!

Typ

Typ
Masážny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DUREX Red Love Mix Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUREX Red Love Mix.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií