Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

Ecovacs Winbot W950

Zobraziť katalóg
Ecovacs Winbot W950
3,4 5 hodnotení
Čistič okien – so systémom SMART DRIVE, automatické a rýchle čistenie mnohých sklenených povrchov
Kód:  ECOWI595 Produktové číslo:  W950 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ecovacs Winbot W950

Nová éra umývania okien 

Robotický čistič okien Ecovacs WINBOT 950 zaistí pohodlné, bezpečné a maximálne účinné umývanie okien. Inovatívny systém Smart Drive umožní prístroju ľahko manévrovať po celej sklenenej ploche vrátane jej rohov. Robot je navyše vybavený senzormi okrajovej detekcie na bezproblémové upratovanie na bezrámových oknách. Vďaka dlhému káblu a štvorstupňovému procesu čistenia je ideálny na dôkladné čistenie aj na oknách s väčšími rozmermi. 


Moderné technológie

WINBOT 950 je vybavený radom inteligentných funkcií, vďaka ktorým sa postará o automatické čistenie okien s dokonalými výsledkami. Inteligentná technológia Smart Drive umožňuje otáčanie rukoväte o 90 stupňov vďaka čomu je zaručený voľný pohyb robota po sklenenej ploche a maximálna efektivita čistenia. Štvorcový tvar prístroja zabezpečí dôkladné vyčistenie rohov okien. 

4 stupne upratovania 

Robot disponuje 4-stupňovým systémom čistenia, ktorý zaistí dôkladné umývanie vo všetkých smeroch. Vďaka tomuto dômyselnému systému je maximálne využitý čistiaci roztok, takže okná budú po dokončení upratovania žiarivo čisté. 

Dosiahne tam, kam vy sa nedostanete 

Na maximálnu flexibilitu je robot WINBOT 950 vybavený predlžovacím káblom s dĺžkou 5 metrov, vďaka ktorému dokáže vyčistiť všetky druhy okien aj väčších rozmerov. Počas čistenia zariadenie vykazuje nízku hladinu hluku, takže vás nebude rušiť pri vašich obľúbených činnostiach. 

Všestranné použitie 

Čistič okien WINBOT 950 je ideálny na čistenie rámových alebo bezrámových okien, sprchovacích kútov, posuvných sklenených dverí, sklenených zábradlí v interiéri a exteriéri atď. Je vhodný aj na čistenie šikmých striech alebo zimných záhrad. 

Praktické diaľkové ovládanie 

Súčasťou balenia je praktické diaľkové ovládanie, ktoré umožní navigovať robota odkiaľkoľvek. Stlačením jediného tlačidla ľahko zariadenie spustíte, zastavíte alebo pohodlne zmeníte smer jeho pohybu. Napájanie ovládača zabezpečujú dve AAA batérie (2 ks súčasťou balenia).


Detekcia hrán

Technológia detekcie hrán 

Vďaka technológii detekcie hrán robot spoľahlivo rozpozná, či je sklo orámované alebo bezrámové a automaticky sa vyhne prejazdu cez jeho hrany. 

Zabezpečenie proti pádu

Bezpečnostný systém proti pádu 

Robotický čistič okien WINBOT 950 je vybavený bezpečnostnou sacou bunkou s reťazou, ktorá v prípade nepravdepodobného oddelenia od skla zabráni jeho pádu z okna. 

Inteligentná navigácia

Čistenie dokončí na rovnakej pozícii, kde ho začal 

Počas čistenia robot volí najefektívnejšiu trasu, aby nebolo vynechané žiadne neošetrené miesto. Po dokončení upratovania sa WINBOT vracia na východiskovú pozíciu, kde ho môžete ľahko odpojiť. 

Sací ventilátor

Výkonný sací ventilátor 

Robot je vybavený výkonným sacím ventilátorom s tichým chodom, ktorý sa postará o jeho bezpečné pripevnenie ku sklu. Ventilátor navyše zabezpečí, že čistiace látky dokáže silnejšie stierať, takže vaše okná budú vždy žiariť čistotou. 

Záložná batéria

Záložná batéria 

Na prípad prerušenia dodávky elektrického prúdu je robot vybavený záložnou batériou, ktorá zaistí prevádzku zariadenia počas 15 minút. 

Zvukové a vizuálne signály

Zvukové a vizuálne varovné signály 

Na komunikáciu využíva robot zvukové a vizuálne signály, pomocou ktorých vás informuje o dobíjaní batérie, dokončení upratovania alebo upozorní na prekážku, ktorú nemôže zdolať. 


Obsah balenia 

  • 1× Ecovacs Winbot W950 
  • 1× Sieťový adaptér 
  • 1× Predlžovací kábel napájania s ochranou proti zamotávaniu 
  • 1× Prísavka so zaisťovacím popruhom proti pádu 
  • 3× Textília z mikrovlákna 
  • 1× Čistiaci prostriedok Ecovacs 
  • 1× Diaľkový ovládač 
  • 2× AAA batérie do diaľkového ovládača 
  • 1× Dokončovacia handrička 
  • 1× Návod na obsluhu 


Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Funkcie
Senzor proti nárazu Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Dĺžka kábla
1,2 m Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Funkcie
Senzor proti nárazu Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!
Dĺžka kábla
1,2 m Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Sklo Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
64 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
24,7 cm Hotovo!
Výška
11,5 cm Hotovo!
Hĺbka
24,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,8 kg Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Rád bych se zeptal na zkušenost s tímto čističem W950, máme okna šíře 43 cm. Bude to fungovat nebo ne? Díky Mirek

Řeší problém čištění velkých oken, skleněných lodžií a dalších skleněných povrchů s omezeními, zejména ve výškách Práce se zařízením je přes veškerou složitost jednoduchá a intuitivní. Nebyly vůbec žádné problémy. Jsem spokojený s nákupem.

Řeší problém čištění velkých oken, skleněných lodžií a dalších skleněných povrchů s omezeními, zejména ve výškách Práce se zařízením je přes veškerou složitost jednoduchá a intuitivní. Nebyly vůbec žádné problémy. Jsem spokojený s nákupem.

Můj manžel to koupil pro venkovský dům, naše okna jsou na podlaze a pokaždé není příliš pohodlné stoupat po schodech) No, co mohu říct - jednotka zná svou práci jasně, snadno se drží na skle a během provozu nespadne, v případě potřeby je baterie najednou světlo zmizí - nemusíte hned utíkat a chytit to, někde to bude ještě asi 15 minut fungovat, už jsem to zkontroloval) Při mytí nepropouští okno a nezanechává špinavé pruhy, nemusíte ho za sebou ručně otírat. Nákup splnil očekávání, nyní zvládnu čištění mnohem rychleji!

Robot je velmi dobrý. Funguje tiše. Velmi špinavé okno se může objevit 2-3krát. Doporučuji objednat náhradní látkové vložky.

Dobrý deň.Prosim vás mám robotický čistič okien značky Ecovacs Wimbot2 W730.Servus bol na Slovensku.Zual teraz ho nemôžem nájsť.Prosim poraďte kde by mi tento čistič na Slovensku opravili.Dakujem Petrilakova

Dobrý den, lze robota použít i na kachličky - obložení koupelny?

praktický a všestranný robot na čištění oken. S pomocí kabelu se nemůžete starat o bezpečnost robota.

Byl to můj sen - můj malý a hbitý pomocník. Vřele doporučuji všem!

Dobry den, kde se da sehnat cistici prostredek , u originalniho baleni je jen mala lahvicka a samostatne se u Vas neda koupit (stejne tak i nahradni podlozky)

123
Diskusia a poradňa k Ecovacs Winbot W950
Príslušenstvo pre Ecovacs Winbot W950 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ECOVACS Winbot W950. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fensterreiniger Ecovacs Winbot W950. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecovacs Winbot W950.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií