AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml

Zobraziť katalóg
EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml
Opaľovací krém , použitie: pre citlivú pleť a pre alergikov - 72,67 €/1 l
Kód:  KSOP0073a Produktové číslo:  4005800066382
EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml Predaj skončil

EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml

V posledných rokoch významne rastie výskyt slnečných alergií, preto laboratóriá Eucerin v spolupráci s poprednými dermatológmi vyvinuli prípravky na opaľovanie aj po opaľovaní, ktoré nielen chránia pokožku pred spálením a predčasným starnutím, ale zabezpečujú tiež dokonalú ochranu pokožky pred vznikom alergických reakcií na slnečné žiarenie. Unikátny systém biologickej ochrany s rastlinným antioxidantom alpha-glucosyl-rutin (AGR) – chráni kožné bunky pred pôsobením voľných radikálov, ktoré sú hlavnými spúšťačmi slnečných alergií, vitamín E – aktivuje prirodzené ochranné mechanizmy v pokožke a umožňuje tak pobyt na slnku aj osobám, ktoré trpia slnečnou alergiou. Vysoko účinné UVA/UVB filtre obmedzujú riziko spálenia pleti pôsobením slnečného žiarenia, bez parfumácie, farbív a emulgátorov – minimalizuje riziko podráždenia a vzniku alergií, chráni pokožku pred vznikom slnečných alergií, vodoodolný. Štúdie potvrdzujú vynikajúcu kožnú znášanlivosť aj pri citlivej pokožke a pri pokožke alergickej na slnečné žiarenie, spĺňa normy EÚ na UV ochranu, dermatologicky a klinicky testované a schválené.

História značky EUCERIN sa datuje od roku 1900, kedy vedec Dr. Isaac Lifschütz urobil prelomový objav v oblasti farmácie a vyvinul prvý stabilný masťový základ, ktorému dal grécky názov EUCERIN (krásny vosk). V súčasnosti patrí EUCERIN k vysoko uznávaným a preferovaným dermokozmetickým značkám. Dermatológovia odporúčajú tieto výrobky najmä preto, že udržujú pokožku vo vynikajúcej kondícii a vyhovujú tiež špecifickým potrebám citlivej, oslabenej či chorej pokožky. Vedci laboratórií EUCERIN spolupracujú s poprednými dermatológmi a pri vývoji nových výrobkov využívajú najvyššie dermatologické štandardy. Spoločnosť používa iba starostlivo vybrané a klinicky testované účinné látky a garantuje tak najvyššiu kvalitu svojich produktov.


Aktívne látky:
•Unikátny systém biologickej ochrany s rastlinným antioxidantom alpha-glucosyl-rutin (AGR) – chráni kožné bunky pred pôsobením voľných radikálov, ktoré sú hlavnými spúšťačmi slnečných alergií
•Vitamín E – aktivuje prirodzené ochranné mechanizmy v pokožke a umožňuje tak pobyt na slnku aj osobám, ktoré trpia slnečnou alergiou

Účinky:
Príjemne ochladzuje a intenzívne regeneruje pokožku vystavenú slnečnému žiareniu, upokojuje a regeneruje pokožku, chráni pred vznikom slnečných alergií.

Použitie:
Aplikujte v dostatočnom množstve pred opalovaním. Aplikáciu počas dňa opakujte, najmä v prípade zvýšeného rizika potenia a rizika zotretia.

Upozornenie:
Vyvarujte sa nadmernému pôsobeniu priameho poludňajšieho slnka! Chráňte sa pred slnečným žiarením pokrývkou hlavy a slnečnými okuliarmi!

Parametre a špecifikácie
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Objem: 150 ml

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Octocrylene, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Coco-Glycerides, Diethylhexyl Butamido Triazone, Sodium Citrate, C18-36 Acid Triglyceride, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!
Objem
150 ml Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Všetky typy Hotovo!
Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!
Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Dermo Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy, Pre mužov Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Účinok

Účinok
SPF faktor Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Ochranný faktor

Ochranný faktor
25 SPF Hotovo!

Typ produktu

Fáza opaľovania
Opaľovanie Hotovo!

Typ

Typ produktu
Krém Hotovo!

Druh

Druh kozmetiky
na opaľovanie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EUCERIN Sun Allergy Cream-Gel SPF25 150 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií