AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face&Body Light Skin 150 ml

Zobraziť katalóg
EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face&Body Light Skin 150 ml
4,5 4 hodnotení
Samoopaľovací olej - luxusný samoopaľovací olej na svetlú pleť, ideálny na tvár i telo
Kód:  PLK375 Produktové číslo:  5901761952025 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face&Body Light Skin 150 ml Predaj skončil

EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face&Body Light Skin 150 ml

Luxusný samoopaľovacie olej v spreji na svetlú pleť EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face & Body Light Skin s objemom 150 ml dodáva pleti efekt nádherného a prirodzeného opálenia bez šmúh a škvŕn bez toho, aby bola pokožka vystavená slnečnému žiareniu. Prednosťou prípravku je inteligentná technológia GOLDEN TAN® INNOVATIVE SYSTEM predstavujúci jedinečnú kombináciu účinných látok, ktoré na pokožke zanechávajú žiarivo zlatý tón. Pomocou praktického rozprašovača sa vám bude samoopaľovací olej ľahko a pohodlne nanášať, zároveň zaisťuje prirodzené a rovnomerné opálenie, prispôsobené pleti. Inovatívne zloženie sa ihneď vstrebáva a nešpiní oblečenie. Prípravok je dermatologicky testovaný a je vhodný pre použitie ako na tvár, tak aj na telo.

Aktívne látky:

  • Kyselina hyalurónová a arganový olej dodávajú pokožke intenzívnu hydratáciu
  • Pro-vitamín B5 pleť hĺbkovo regeneruje, poskytuje potrebnú výživu a navodzuje pocit upokojenia

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je krásne a rovnomerne opálená pokožka, dokonale hydratovaná a vláčna. Hĺbkovo vyživená a zregenerovaná. Nádherné opálenie získate už po jednej hodine od aplikácie a vydrží vám po dobu až siedmich dní. 

Použitie:
Pred použitím dôkladne prípravok pretrepte. Nastriekajte na tvár a telo, rovnomerne rozotrite a nechajte chvíľu zaschnúť. Po aplikácii si dôkladne umyte ruky.

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre svetlú pokožku.

 

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face&Body Light Skin 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face&Body Light Skin 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVELINE COSMETICS Summer Gold Self Tanning Face&Body Light Skin önbarnító emulzió 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií