AlzaPlus+ děti MPLA316412

FA Kids Girl + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids + VADEMECUM Xmas 2018 darčeková súprava

Zobraziť katalóg
FA Kids Girl + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids + VADEMECUM Xmas 2018 darčeková súprava
Darčeková sada – obsahuje: FA Kids sprchový gél 250ml, Schauma Kids šampón 250ml, Vademecum My Little zubná pasta 50ml
Kód:  VBAL0695 Produktové číslo:  9000101226461 Stránky výrobcu
FA Kids Girl + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids + VADEMECUM Xmas 2018 darčeková súprava Predaj skončil

FA Kids Girl + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids + VADEMECUM Xmas 2018 darčeková súprava

Nechcete svojej malej dcére kupovať len hračky, ale hľadáte tiež nejakú kozmetickú súpravu? Potom práve pre vás je špeciálna darčeková súprava pre deti, ktorá obsahuje: Fa Kids girl sprchový gél 250 ml, Schwarzkopf Schauma Kids šampón 250 ml a zubnú pastu Vademecum My Little 50 ml. S tou krásnou darčekovou súpravou urobíte svojej malej princeznej zaručene radosť!

Sprchový gél FA Kids Girl 250 ml

Nechajte svoje dieťa unášať jeho fantáziu so sprchovacím gélom FA Kids Girl. Jeho ovocná vôňa krásne prevonia pokožku vášho dieťaťa a zároveň jej dodá potrebnú výživu. Zloženie s provitamínom B5 bolo vyvinuté tak, aby uspokojilo potreby jemnej detskej pokožky. Sprchový gél FA Kids Girl možno použiť aj na umývanie vlasov.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Caprylyl/Capryl Glucoside, Niacinamide, Panthenol, Polyquaternium-10, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Denatonium Benzoate, Sodium Benzoate, Cl 17200, Cl 19140.

Šampón Schwarzkopf Schauma Kids 250 ml

Doprajte svojej dcére naozaj kvalitnú starostlivosť o vlasy a vyskúšajte šampón Schwarzkopf Schauma Kids! Je špeciálne vyvinutý tak, aby vyhovoval každej citlivej detskej pokožke. Vlasom dodáva lesk a nevysušuje pokožku hlavy. Navyše má krásnu ovocnú vôňu. Jeho výhodou je aj to, že v sebe skrýva šampón aj balzam dohromady. Vyskúšajte ho a uvidíte, že rozčesávanie vlasov už bude bez sĺz!

Zloženie:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Lauroyl Methyl lsethionate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Caprylyl/ Capryl Glocoside, Parfum, Polyquaternium-10, Sodium Methyl Isethionate, Citric Acid, Panthenol, Lauric Acid, Zinc Laurate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Laurate, Denatonium Benzoate.

Požitie:
Naneste na mokré vlasy a vmasírujte do pokožky. Dôkladne opláchnite vodou.

 

Zubná pasta Vademecum My Little 50 ml

Zubná pasta Vademecum My Little je špeciálne vyvinutá na starostlivosť o mliečne zuby. Poskytuje ochranu pred zubným kazom a pomáha zubným kazom predchádzať. Má výbornú jahodovú príchuť, a preto ju budú vaše deti milovať! Doprajte svojim najlepšiu kvalitnú starostlivosť o zuby.

Zloženie:
Aqua, Sorbitol, Hydratet Silica, Glycerin, Disodium Phosphate, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Chloride, , Calcium Glycerophosphate, Methylparaben, Sodium Benzoate, Cl 14720

Použitie:
Naneste potrebné množstvo na zubnú kefku a čistite zuby 2 – 3 minúty. Zabráňte prehĺtaniu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Kids Girl + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids + VADEMECUM Xmas 2018 darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Kids Girl + SCHWARZKOPF SCHAUMA Kids + VADEMECUM Xmas 2018 dárková sada .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií