Protiplnění

FA Mystic Moments + SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments darčeková súprava

Zobraziť katalóg
FA Mystic Moments + SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments darčeková súprava
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Fa Mystic Moments sprchový krém 250ml, Schwarzkopf Schauma Nature Moments šampón 250ml
Kód:  VBAL0683 Produktové číslo:  9000101225181 Stránky výrobcu
FA Mystic Moments + SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments darčeková súprava Predaj skončil

FA Mystic Moments + SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments darčeková súprava

Premýšľate o darčeku, ktorý poteší vašich blízkych? Potom vyskúšajte darčekovú súpravu Fa a Schauma v jednom! Darčeková súprava obsahuje: sprchový krém FA Mystic Moments 250 ml a šampón Schauma Nature Moments Lavender 250 ml. Všetky produkty sú navyše zabalené do krásnej darčekovej krabičky, takže si nemusíte robiť starosti s balením darčeka. S touto dokonalou starostlivosťou o telo jednoducho neurobíte chybu!

Sprchový krém FA Mystic Moments 250 ml

Zahaľte sa do vône sprchového krému FA Mystic Moments a doprajte si s ním naozaj nevšedný zážitok. Je obohatený o bambucké maslo a má krásnu vôňu vďaka mučenke. Sprchový krém zanecháva pokožku jemnú a hydratovanú. Voči pokožke je pH neutrálny. Dermatologicky testovaný.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Glycerin, Niacinamide, Parfum, Polyquaternium-7, Cocamide MEA, Propylene Glycol, Glycol Distearate, Laureth-2, Laureth-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Formic Acid, Citric Acid, Linalool, Limonene, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Cl 17200, Cl 42090.

Použitie:
Naneste na mokrú pokožku tela, napeňte a opláchnite vodou.

Šampón Schwarzkopf Schauma Lavender 250 ml

Nechajte svoje vlasy hýčkať krásnou vôňou provensálskych bylín a levanduľou. Šampón Schauma Nature Moments Lavender je špeciálne vyvinutý, aby sa staral o objem a plnosť vašich vlasov. Receptúra je stvorená tak, aby nezaťažovala vaše vlasy. Vyskúšajte tento unikátny šampón a dodajte svojim vlasom krásu a objem.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Keratin, Glycine, Panthenol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Satureja Montana Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Thymus Vilgaris Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Disodium Cocoamphodiacetate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cocamide MEA, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-10.

Použitie:
Vmasírujte do vlhkých vlasov a dôkladne opláchnite.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Mystic Moments + SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments darčeková súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Mystic Moments + SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments dárková sada.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií