AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

Finish balíček aditív

Zobraziť katalóg
Finish balíček aditív
Sada drogérie – FINISH Soľ 4 kg + FINISH Leštidlo Shine&Dry Lemon 800ml + FINISH Čistič umývačky Lemon 250ml
Kód:  MYC012s Stránky výrobcu

Finish balíček aditív

Sada Finish obsahuje veľkozrnnú regeneračnú soľ do umývačky, ktorá pomáha predchádzať nebezpečnému usadzovaniu vodného kameňa na riade a v umývačke. Obsahuje prírodné prvky a ľahko sa rozpúšťa. Účinne napomáha zmäkčovať vodu v umývačke a zvyšuje tak čistiaci efekt umývacieho prostriedku.

Ďalší skvelý prípravok v sade je leštidlo. To dokáže účinne zabrániť vzniku škvŕn na riade. Počas umývacieho cyklu sa v umývačke uvoľní časť leštidla, ktoré aktivuje ochranu vášho riadu, pohárov a príborov od zvyškov jedla a nečistôt, ktoré sa usadzujú na riade a skle. Leštidlo rozptýli kvapky vody na riad a tým mu umožní rýchlejšie uschnúť. Tiež eliminuje mastné škvrny alebo kvapky zaschnutej vody.

V sade je tiež čistič umývačky, ktorý zaručuje, že vykurovacie teleso a ramená s tryskami nebudú zanesené špinou, nánosom tuku, oleja a ďalšími organickými zvyškami. Fungovanie čističa je založené na bezpečnom a efektívnom štiepení a odstraňovaní minerálneho nánosu vo vnútri umývačky. Čistič by sa mal použiť aspoň raz za mesiac. Pri používaní týchto prostriedkov od známej firmy Finish budete po ukončení umývacieho cyklu a otvorení umývačky cítiť miesto nepríjemných zápachov len osviežujúcu citrónovú arómu.

Kľúčové vlastnosti

  • Regeneračná soľ: napomáha zmäkčovať vodu a predchádza usadzovaniu vodného kameňa
  • Leštidlo: účinne zabraňuje vzniku škvŕn na riade
  • Čistiť: zaručuje optimálny výkon a bezproblémový chod, odstraňuje organické zvyšky, tuk a olej

Zloženie

  • Čistič umývačky: parfum, 5 – 15 % isotridekanol etoxylovaný (neiónové povrchovo aktívne látky), 15 – 30 % kyselina citrónová
  • Soľ: Chlorid sodný
  • Leštidlo: 5 – 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, <5 % parfum, Limonén, hexyl cinnamal, farbivo, konzervačné činidlá (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone)

Upozornenie

Spôsobuje vážne poškodenie očí. Bezpečnostné upozornenia: Pred použitím si prečítajte etiketu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare/tvárový štít. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. Použité obaly odložte na miesto určené na uskladňovanie odpadu! Obal odovzdajte na recykláciu až po jeho dôkladnom vyprázdnení.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Finish balíček aditív Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Finish balíček aditiv.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií