Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg

Zobraziť katalóg
FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg
Prášok do umývačky – umožňujúci variabilné dávkovanie, citrónová vôňa - 5,95 €/ks - Od 2,38 €/1 kg
Kód:  MYC002s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg Predaj skončil

FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg

Súprava dvoch práškov do umývačky Finish PowerPowder Citrón perfektne predmyje a umyje riad a navyše vašu umývačku prevonia sviežou citrónovou vôňou. Hlavnou výhodou prášku Finish PowerPowder je dokonalá čistota a variabilné dávkovanie, môžete tak vždy použiť množstvo podľa aktuálnej potreby. Prášková konzistencia umožňuje prispôsobiť dávkovanie umývacieho prípravku aktuálnej potrebe. Šetríte tak nielen prírodu, ale aj svoju peňaženku.

Kľúčové vlastnosti súpravy FINISH PowerPowder Citrón

  • Súprava 2× 2,5 kg prášku do umývačky FINISH PowerPowder Citrón
  • Variabilné dávkovanie vďaka práškovej konzistencii
  • Perfektná čistota a svieža citrónová vôňa
  • Ekonomicky výhodné veľké balenie

Perfektná čistota

Rovnako ako pri ostatných výrobkoch Finish, aj pri tomto prášku sa môžete spoľahnúť na prvotriednu kvalitu. Riad zbaví nečistôt, mastnoty a poradí si dokonca aj s pripáleninami. Pre dokonalý lesk a ochranu pred vodným kameňom odporúčame použiť aj soľ a leštidlo Finish.

Použitie:
Prášok jednoducho nasypte v odporúčanom množstve do dávkovača určeného výrobcom umývačky. Uzavrite dávkovač a vyberte umývací program. Odporúčame pridať tiež soľ a leštidlo Finish.

Zloženie:
5 %: uhličitan disodný, zmes s peroxidom vodíka (2 : 3) (kyslíkové bieliace činidlo), fosfáty, neiónové povrchovo aktívne látky, fosfáty, polykarboxyláty, enzýmy (proteáza – subtilizín, amyláza) parfum (limonene) Nebezpečné látky: uhličitan sodný, uhličitan disodný, zmes s peroxidom vodíka (2 : 3)


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Do kuchyne Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FINISH PowerPowder Citrón 2× 2,5 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FINISH PowerPowder Lemon 2× 2,5 kg.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií