Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie Aplikace

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizačná látková maska granátové jablko + peptidy 25 ml

Zobraziť katalóg
FREEMAN Beauty Infusion Revitalizačná látková maska granátové jablko + peptidy 25 ml
Pleťová maska textilná, účinok: rozjasňujúca, typ pleti: normálna, citlivá, suchá, extra suchá, problematická, zmiešaná, mastná a zrelá
Kód:  PLK391 Produktové číslo:  72151556033

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizačná látková maska granátové jablko + peptidy 25 ml Predaj skončil

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizačná látková maska granátové jablko + peptidy 25 ml

Revitalizačná látková maska FREEMAN Beauty Infusion granátové jablko + peptidy v jednorazovom balení s objemom 25 ml je vhodná pre všetky typy pleti. Okamžite pokožku rozjasní, zvyšuje jej odolnosť a zjemňuje póry. Navracia jej žiarivý vzhľad a zanecháva pružnú a zjednotenú. Pleťová maska je napustená koncentrovaným sérom, jej zloženie obsahuje výťažky z granátového jablka a peptidy. Prípravok je dermatologicky testovaný, neobsahuje žiadne parabény a sulfáty. Doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť, aby bola zdravá a pôsobila krásnym a sviežim dojmom.

Aktívne látky:

  • Granátové jablko vyniká svojimi antioxidačnými vlastnosťami, zjednocuje tóny pokožky a zanecháva ju jasnú a žiarivú
  • Peptidy vypĺňajú pleť a zvyšujú jej pružnosť

Použitie:
Vyčistite pleť a odstráňte make-up. Starostlivo rozbalenú masku priložte na tvár tak, aby oči a ústa zostali voľné. Vyhlaďte ju, aby dokonale prekryla čelo, tvár, nos a bradu. Nechajte ju pôsobiť po dobu pätnástich až dvadsiatich minút a potom masku odstráňte. Na záver pleť jemne namasírujte, aby mohla prijať všetky výhody séra, ktorým je maska ??napustená. Pokožku nie je nutné oplachovať. Prípravok používajte dvakrát týždenne alebo podľa potreby. 

Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Upozornenie:
V prípade podráždenia či začervenania pokožky látkovú masku nepoužívajte. 

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Glycerín, Izopropyl palmitate, Hibiscus Rosa-Sinensis Flower Extract (Hibiscus), Magnesium Ascorbyl Phosphate (Vitamín C), Camellia Sinensis Leaf Extract (White Tea), Paeonia albiflora Root Extract (Peony), Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Niacínamid, Sorbitan Monostearate, PEG-100 Stearate, Carbomer, Tetrasodium EDTA, Aminometyl propanol, Phenoxyethanol, Diazolidinyl Urea, Chlorphenesin, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, linalool, Butylphenyl Methylpropional, Red 40 (CI 16035)

Parametre a špecifikácia

Objem
25 ml Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!
Typ
Textilná Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Účinok
Rozjasňujúci Hotovo!

Objem

Objem
25 ml Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!

Typ

Typ
Textilná Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Rozjasňujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FREEMAN Beauty Infusion Revitalizačná látková maska granátové jablko + peptidy 25 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FREEMAN Beauty Infusion Revitalizační látková maska granátové jablko + peptidy 25 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FREEMAN Beauty Infusion revitalizáló arcmaszk gránátalma + peptid 25 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií