Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

FROSCH 3× Octový odvápňovač 300 ml

Zobraziť katalóg
FROSCH 3× Octový odvápňovač 300 ml
Ekologický čistiaci prostriedok – do kuchyne, 300 g - 2,93 €/ks - Od 9,78 €/1 kg
Kód:  CIS159s Produktové číslo:  CIS159s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FROSCH 3× Octový odvápňovač 300 ml Predaj skončil

FROSCH 3× Octový odvápňovač 300 ml

Octový odvápňovač Frosch EKO je špeciálne vyvinutý na odstránenie vodného kameňa pri povrchoch vo vašej kuchyni. Účinne čistí vodovodné batérie, hrnce, alebo aj rýchlovarné kanvice a ďalšie vybavenie, ktoré prichádza do styku s vodou. Silná koncentrácia octu prispieva k ľahkému odstráneniu vápenných usadenín a následnej žiarivej čistote. Vďaka obsahu prírodných látok ponúka nielen dôkladný čistiaci účinok, ale je aj šetrný k životnému prostrediu. EKO Octový odvápňovač od Frosch obsahuje totiž ingrediencie z prírodných čistiacich látok, žiadne mikroplasty a je rýdzo vegánsky. Dokonca aj fľaša je vyrobená z recyklovaných materiálov a po spotrebovaní výrobku sa môže opäť recyklovať. V zložení nájdete iba kyselinu octovú a ovocný ocot.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Frosch EKO Octový odvápňovač, 3 ks

  • Čistič Frosch EKO vhodný na cielené odstránenie vápenatých usadenín a vodného kameňa
  • Ideálny pre žiarivú čistotu povrchov vo vašej kuchyni aj kúpeľni
  • Použitie možné aj pri rýchlovarných kanviciach či hrncoch
  • Organická kvalita bez mikroplastov
  • Frosch EKO Octový odvápňovač je vegánsky
  • Čistič Frosch EKO vhodný na cielené odstránenie vápenatých usadenín a vodného kameňa
  • Obsahuje iba kyselinu octovú a ovocný ocot
  • Fľaša je zo 100 % recyklátu a je ďalej recyklovateľná

Použitie čistiaceho prostriedku Frosch EKO Octový odvápňovač

Pri ľahkom zavápnení vodným kameňom rozpustite 2 polievkové lyžice koncentrátu FROSCH Octový odvápňovač (30 ml) v 5 litroch vody a roztokom vyčistite zavápnený povrch. Pri silnom znečistení naneste priamo neriedený koncentrát, nechajte pôsobiť a potom dobre opláchnite. Vhodné napr. na kanvice a hrnce. Pri odvápnení kávovarov postupujte podľa pokynov výrobcu prístroja. Nemiešajte s inými výrobkami. Nevhodné pre materiály citlivé na kyseliny, napr. mramor, terazzo, prírodný kameň, armatúry so zlátením alebo striebrením, smaltované povrchy. Reakciu citlivého povrchu vyskúšajte na mieste, ktoré nie je vidieť. Armatúry vždy dobre opláchnite a osušte. 

Spoločnosť Frosch uplatňuje ekologický prístup od továrne až po kanceláriu

Spoločnosť Frosch pri výrobe všetkých svojich produktov dodržiava najvyššie ekologické štandardy. Vďaka tomu sa môže pochváliť certifikátom EMAS, ktorý úspešne obhajuje už viac ako 11 rokov. Vo výrobnom procese, ktorý prebieha v modernej továrni, sa využívajú obnoviteľné (veterné, solárne, geotermálne) a prírodné zdroje energie. Voda sa získava priamo z vlastnej studne, upravuje sa v špecializovanom vodnom centre a po prečistení sa vypúšťa späť do Rýna. Okrem toho sa energia a teplo vyprodukované počas výrobného procesu využívajú aj na prevádzku kancelárskej budovy a sídla výrobcu. To získalo v roku 2012 najvyšší certifikát ekologického staviteľstva LEED Platinum. K tomu všetkému používa Frosch rastlinné zdroje pestované v Európe, namiesto toho, aby ich nechal dovážať z tropických oblastí, ako sa často u iných značiek stáva. 

Šetrnosť k prírode na prvom mieste

Spoľahlivý účinok produktov, hypoalergénna šetrnosť k vašej pokožke a v neposlednom rade aj k životnému prostrediu, všetky tieto kvality vám zaručia výrobky so zelenou žabičkou na etikete. Obsah všetkých Frosch prostriedkov nezanecháva žiadnu negatívnu ekologickú stopu. Dôraz sa kladie predovšetkým na biologickú odbúrateľnosť. Výrobky Frosch môžete používať aj v domácich čističkách. Od obalu neočakávajte nič iné ako 100 % recyklovateľnosť a samotný pôvod z recyklovaných materiálov. Preto ich prosím vyhoďte do recyklačného koša a pomôžte zachrániť našu planétu tým, že spoločne znížime množstvo plastového odpadu.

Zloženie

kyselina octová, ovocný ocot

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
300 g (0,3 kg) Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Počet kusov
3 ks Hotovo!
Určenie
Univerzálne Hotovo!
Typ čističa
Tekutý Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
300 g (0,3 kg) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
3 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Univerzálne Hotovo!

Typ

Typ čističa
Tekutý Hotovo!

Obsah chlóru

Obsah chlóru
Bez chlóru Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Na kávovary Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Odvápňovače Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ekologické, Bez chlóru Hotovo!
Obsah chlóru
Bez chlóru Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Čistiaci prostriedok Hotovo!

Určenie

Určenie
Do kuchyne, Do kúpeľne Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FROSCH 3× Octový odvápňovač 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH 3× Octový odvápňovač 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FROSCH 3× Ecetes vízkőoldó 300 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií