Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AP+ plus nový vizuál

FROSH EKO Tekuté mydlo Akvarel 300 ml

Zobraziť katalóg
FROSH EKO Tekuté mydlo Akvarel 300 ml
4,4 15 hodnotení
Tekuté mydlo – pre všetky typy pokožky, aktívna látka aloe vera, bez parabénov a s prírodnými zložkami, ekologické, objem 300 ml - 8,63 €/1 l
Variant
Kód:  MYD150 Produktové číslo:  4001499944369 Stránky výrobcu

FROSH EKO Tekuté mydlo Akvarel 300 ml

Dávkovač Frosch EKO Tekuté mydlo Akvarel

Doprajte svojej pokožke šetrné pohladenie tekutého mydla Frosch EKO s decentnou vôňou aloe vera. Dávkovač s kvetinovým motívom sa stane štýlovým doplnkom vašej kúpeľne a po vypotrebovaní ho môžete doplniť náhradnou náplňou tekutého mydla Frosch. Toto prírodné tekuté mydlo sa hodí aj pre citlivú pokožku vďaka neutrálnemu pH 5,5. O perfektnú čistotua hydratáciu sa aj pri častom používaní postará vyvážená receptúra s extraktom z aloe vera. V tekutom mydle Frosch EKO nenájdete žiadne škodlivé chemické látky ako sú parabény, ropné deriváty, farbivá alebo EDTA. Prípravok je dermatologicky testovaný a potvrdzuje výbornú znášanlivosť aj u citlivejších jedincov. Frosch EKO tekuté mydlo Akvarel neobsahuje žiadnemikroplasty a je rýdzo vegánske. Obal bol vyrobený z recyklovaného materiálu a je ďalej recyklovateľný.


Kľúčové vlastnosti dávkovača tekutého mydla Frosch EKO Akvarel

  • Praktický dávkovač tekutého mydla Frosch EKO pre perfektnú čistotu aj hydratáciu vašej pokožky aj pri častom používaní
  • Organická kvalita bez obsahu mikroplastov a škodlivých chemických látok, ako sú parabény a farbivá
  • Neutrálne pH 5,5 tekutého mydla Frosch EKO Akvarel dovoľuje prípravok používať aj jedincom s citlivejšou pokožkou
  • Výrobok je vegánsky
  • Obsahuje iba prírodné zloženie s výťažkami z aloe vera, ktoré zanechá príjemnú vôňu a dokonale hydratovanú pokožku vašich rúk
  • Balenie je zo 100 % recyklátu a ďalej recyklovateľné

Prečo si vybrať výrobky Frosch?

  • Vašej pokožke, pľúcam a celkovému zdraviu určite prospeje domácnosť bez zbytočných toxínov.
  • Namiesto chémie a pachu dezinfekcie si budete užívať príjemnú vôňu aloe vera.
  • S jemnou hypoalergénnou starostlivosťou vďaka prírodným zložkám tekutého mydla Frosch EKO sa vaša pokožka bude mať ako v bavlnke.
  • Výrobky Frosch sú tiež zodpovedné k životnému prostrediu a ich používaním sami prispievate k blahu našej planéty.
  • Viac ako 30 rokov skúseností a celosvetová popularita našich výrobkov sú zárukou vašej spokojnosti.

Certifikáty

Frosch má ekologický prístup od továrne až po kanceláriu

Najvyšších ekologických štandardov sa značka Frosch drží pri výrobe všetkých svojich produktov. Vďaka tomu sa môže pýšiť certifikáciou EMAS, ktorú už vyše 11 rokov úspešne obhajuje. Vo výrobnom procese, ktorý prebieha v modernej továrni, sa využívajú obnoviteľné (veterné, solárne, geotermálne) a prírodné zdroje energie. K vode je tu prístup priamo z vlastnejstudne, tá sa následne spracováva v špecializovanom Vodnom centre a po prečistení sa vypúšťa späť do rieky Rýn. Navyše sa energia a teplo, ktoré sa vyprodukuje počas výrobného procesu, využíva aj na prevádzku kancelárskej budovy a sídla výrobcu. To získalo roku 2012 najvyšší certifikát ekologického staviteľstva LEED Platinum. K tomu všetkému používa Frosch rastlinné zdrojepestované v Európe, namiesto toho, aby ich nechal dovážať z tropických oblastí, ako sa často u iných značiek stáva.


Šetrnosť k prírode na prvom mieste

Spoľahlivý účinok produktov, hypoalergénna šetrnosť k vašej pokožke a v neposlednom rade aj k životnému prostrediu, všetky tieto kvality vám zaručia výrobky so zelenou žabičkou na etikete. Obsah všetkých Frosch prostriedkov nezanecháva žiadnu negatívnu ekologickú stopu. Dôraz je kladený predovšetkým na biologickú odbúrateľnosť. Frosch prostriedky môžete používať ajv domácich čističkách. Ani od obalov nečakajte nič iné, než 100 % recyklovateľnosť a samotný pôvod z recyklovaných materiálov. Vhadzujte ich teda prosím do triedeného odpadu a pomôžte zachraňovať našu planétu spoločnými silami obmedzením vytvárania plastového odpadu.



Parametre a špecifikácia

Objem
300 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Špecifické zloženie
Bez parabénov, S prírodnými zložkami Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Špecifikácia
Ekologické Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
Bez parabénov, S prírodnými zložkami Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Vlastnosti

Špecifikácia
Ekologické Hotovo!

Typ

Konzistencia
Tekuté mydlo Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tekuté mydlá
Produktové línie: FROSH Tekuté mýdlo 300 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FROSH EKO Tekuté mydlo Akvarel 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH Tekuté mýdlo Akvarel 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FROSH EKO Folyékony szappan Akvarell 300 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií