AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

Gallet RAB 706

Zobraziť katalóg
Gallet RAB 706
4,8 12 hodnotení
Odžmolkovač - pružná oceľová sieťka zabezpečí, že bude oblečenie vyzerať ako nové, prevádzka na 2x AA batériu, odnímateľný zásobník
Kód:  EAD9040l Produktové číslo:  GALRAB706

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet RAB 706

Praktická a úplne nenahraditeľná pomôcka v každej domácnosti - žmolkovač Gallet RAB 706. Odstraňovač žmolkov vám pomôže s odstránením všetkých žmolkov z akéhokoľvek oblečenia, ktoré mohli vzniknúť bežným používaním alebo praním. Prístrojom prejdete zvolené miesto, žmolky sa pomocou pružnej oceľovej sieťky nazbierajú do zásobníka a oblečenie vyzerá ako nové. Zásobník ľahko vyprázdnite. Napájanie je pomocou dvoch AA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gallet RAB 706 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet RAB 706. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet RAB 706.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií