AD homeoffice AD homeoffice

GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml
Kondicionér – pre suché vlasy s vyživujúcimi olejmi a bambuckým maslom - 16,45 €/1 l
Kód:  VLS668 Produktové číslo:  3600542041973 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml Predaj skončil

GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml

Posilňujúci balzam na vlasy Garnier Fructis Oil Repair Intense Balsam s objemom 200 ml je špeciálne navrhnutý pre starostlivosť o veľmi suché a neskrotné vlasy. Vlasy posilňuje, okolo vlasového vlákna vytvára ochrannú vrstvu, kde uchováva výživu dôležitú pre obnovu sily a pružnosti vlasov. Navracia im žiarivý lesk až ku končekom a zanecháva ich pružné a pevné. Jeho krémové zloženie obsahuje bambucké maslo, 3-glycerid a tri vzácne vyživujúce oleje. Zároveň je obohatené o super ovocie, ktoré predstavujúce exkluzívnu kombináciu posilňujúcich ovocných zložiek, proteínov z citróna, vitamínov B3, B6 a výťažkov z rastlín pre zdravšie, krajšie a silnejšie vlasy. Balzam na vlasy Garnier Fructis Oil Repair Intense neobsahuje parabény, vlasy nezaťažuje a bol dermatologicky testovaný. 

Aktívne látky:

  • Bambucké maslo je bohaté na vyživujúce lipidy, najmä Omega 3 a Omega 6 mastné kyseliny. Pomáha chrániť poškodené vlasy tým, že podporuje ich vodoodolnosť.
  • Koncentrát z ovocia je obohatený o posilňujúce zložky, ktoré sa v ovocí prirodzene vyskytujú. Dodáva vlasom lesk a odolnosť.
  • Jojobový olej
  • Makadamiový olej
  • Mandľový olej
  • 3-glycerid

Účinky:
Výsledkom aplikácie balzamu sú silné vlasy, poddajné a dokonale vyživené. Sú zamatovo hebké a žiarivé až ku končekom. Pôsobia zdravým dojmom. Pre ešte väčší účinok použite šampón a masku Fructis Oil Repair Intense.

Použitie:
Prípravok naneste po umytí vlasov po celej ich dĺžke, od korienkov až ku končekom. Nechajte 2 až 3 minúty pôsobiť a potom dôkladne opláchnite. V prípade zasiahnutia očí okamžite vypláchnite. 

Zloženie:
Aqua/water, cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cocos nucifera oil/coconut oil, Cetyl esters, CI19140/yellow 5, CI 15985/yellow 6, Niacínamid, saccharine officinarum extract/sugar cane extract, Macadamia ternifolia seed oil, Hydroxypropyltrimonium lemon proteín, Phenoxyethanol, Trideceth-6, chlórhexidínu digluconate, Simmondsia chinensis seed oil/jojoba seed oil, Limonene, Camellia sinensis leaf extract, Linalool, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Benzyl cinnamate, Amodimethicone, Izopropyl alcohol, Pyrus malus fruit extract/apple fruit extract, pyridoxín HCI, BHT, Citric acid, Cetrimonium chloride, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Citrus limon peel extract/lemon peel extract, Coumarin, Prunus amygdalus dulcis oil/sweet almond oil, Leuconostic/radish root ferment Filtrate, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Účinok
Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Suché Hotovo!
Objem
200 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Suché Hotovo!

Objem

Objem
200 ml Hotovo!
Produktové línie: Garnier Fructis Garnier Fructis 200 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Oil Repair Intense Balsam 200 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií