Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

GARNIER Fructis Papaya Hair Food Mask 390 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER Fructis Papaya Hair Food Mask 390 ml
5 2 hodnotení
Maska na vlasy na poškodené a suché vlasy, oplachová
Kód:  VLS854 Produktové číslo:  3600542137492 Stránky výrobcu
GARNIER Fructis Papaya Hair Food Mask 390 ml Predaj skončil

GARNIER Fructis Papaya Hair Food Mask 390 ml

GARNIER Fructis

Skoncujte s poškodenými vlasmi raz a navždy s GARNIERom Fructis Papaya Hair Food. Maska na vlasy Garnier Hair Food s prídavkom papáje a rastlinných olejov sa účinne a citlivo stará o poškodené vlasy a navracia im pôvodnú vitalitu. GARNIER Fructis Papaya obsahuje 98 % prírodných látok a je úplne bez obsahu parabénov, silikónu a umelých farbív. S maskou Hair Food spoznáte silu papáje na vlastných vlasoch a získate späť ich stratenú jemnosť a hebkosť.


Univerzálne použitie

  1. Kondicionér: naneste malé množstvo prípravku na mokré vlasy po použití šampónu po celej ich dĺžke a opláchnite.
  2. Maska: ak vaše vlasy potrebujú väčšiu vzpruhu, naneste na ne po celej dĺžke malé množstvo masky, nechajte 3 minúty pôsobiť a opláchnite.
  3. Starostlivosť bez opláchnutia: pre starostlivosť bez opláchnutia naneste menšie množstvo na končeky vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť.

Intenzívna hydratácia normálnych až suchých vlasov

Siahnite po poslednej novinke zo série Hair Food a doprajte vašim vlasom výdatnú výživu a regeneráciu. Prírodná starostlivosť s výťažkami z aloe vera a zmesi rastlinných olejov naplní vlasy novou životnou silou, obnoví ich až po končeky a daruje im žiarivý lesk.

GARNIER Fructis

GARNIER Fructis Papaya Hair Food

Hĺbková výživa pre suché vlasy

Vyživovacia banánová maska navráti suchým vlasom poddajnosť a oslní vás podmanivou vôňou banánov, citrusov, chutného ananásu aj zvodnej vanilky.


Viac hydratácie na dosiahnutie hebkých a lesklých vlasov

Lesklejšie a viac hydratované vlasy dosiahnete vďaka unikátnemu zloženiu obohateného o makadamiový olej. Zmysly si podmaní omamná vôňa orechov, doplnená kvetinovými a ovocnými tónmi.

GARNIER Fructis Papaya Hair Food

GARNIER Fructis Papaya Hair Food

Oslnivejšia žiarivosť farbených vlasov

Výťažok z goji oživí farbené vlasy a dodá im nebývalý lesk i vitalitu. Nadýchanú textúru masky doplňuje zmyselná vôňa kvetov a ľahký nádych Kustovnice čínskej.


Ohľaduplná regenerácia poškodených vlasov

Extrakt z papáje, známej pre svoje oživujúce a regeneračné účinky, dodá vlasom jemnosť, pružnosť i žiarivý lesk. Dokáže si poradiť aj s rozštiepenými končekmi a vďaka kombinácii bielych pivoniek a lotosu málokto odolá jej vôni.

GARNIER Fructis Papaya Hair Food

GARNIER Fructis Papaya Hair Food

Benefity vlasových masiek Garnier Fructis

  • 98 % prírodných ingrediencií
  • Až 95 % biologicky odbúrateľné zloženie
  • Dermatologicky testované
  • Neobsahujú silikóny, parabény ani umelé farbivá
  • Vhodné pre vegánov
GARNIER Fructis Papaya Hair Food

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, carica papaya fruit extract/papaya fruit extract, phyllanthus emblica fruit extract, glycine soja oil/soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil/coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylic/capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, tartaric acid, cetyl esters potassium sorbate, salicylic acid, caramel, linalool, geraniol,limonene,parfum/fragrance, f.i.l. c212871/1.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Fructis Papaya Hair Food Mask 390 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Papaya Hair Food Mask 390 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GARNIER Fructis Papaya Hair Food 390 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií