AP+ nový vizuál MPLA318265

GARNIER Skin Essentials 45+ kazeta

Zobraziť katalóg
GARNIER Skin Essentials 45+ kazeta
Darčeková kozmetická sada – obsahuje: Skin Essentials 45, denný krém 50ml, micelárna voda 400ml
Kód:  VBAL0144 Produktové číslo:  8592807115367 Stránky výrobcu
GARNIER Skin Essentials 45+ kazeta Predaj skončil

GARNIER Skin Essentials 45+ kazeta

Darčeková súprava GARNIER Skin Essentials 45+ je určená predovšetkým pre ženy so zrelou pleťou. Súprava obsahuje denný krém, ktorý účinne vyhladzuje vrásky a navracia pleti stratenú pružnosť, a micelárnu vodu, ktorá vašu pleť jemne zbaví všetkých nečistôt. Potešte svojich blízkych a darujte im kvalitnú kozmetiku, ktorá obsahuje luxusné prípravky pre každodennú starostlivosť o ich pleť.

Obsah balenia:

Garnier Skin Essentials 45+ denný krém 50 ml
Garnier micelárna voda 400 ml

Garnier Skin Essentials 45+ denný krém

Denný krém Skin Essential vyhladzuje vrásky, zvyšuje pružnosť a posilňuje tvárové kontúry. Určený je predovšetkým ženám nad 45 rokov. Obsahuje rastlinné výťažky, ktoré sú známe svojimi regeneračnými schopnosťami, a olej z rakytníka, bohatý na mastné kyseliny Omega 6, ktoré vyživujú a zjemňujú pleť. Táto denná starostlivosť účinne redukuje známky starnutia, znižuje počet a hĺbku vrások, a má blahodarný vplyv na štruktúru pleti.

Aktívne látky:
Rastlinné výťažky majú regeneračné schopnosti. Olej z rakytníka je bohatý na mastné kyseliny Omega 6 - vyživuje a zjemňuje pleť.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Paraffinum liquidum/mineral oil, Dimethicone, Butyrospermum parkii buttter/shea butter, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Dioktadecyl alcohol, Aluminum starch octenylsuccinate, Benzyl alcohol, Benzyl salicate, Caffeine, Caprylyl glycol, Carbomer, Citral, disodium EDTA, Geraniol, Hipppophae rhamnoides oil/hippophae rhamnoides fruit oil, Hydrolyzed hazelnut protein, Limonene, Linalool, Malus domestica fruit cell culture extract, Palmitic acid, Phenoxyethanol, Sodium hyroxide, Stearic acid, Tocopherol, Xanthan gum, Parfum.

Použitie:
Aplikujte jemnou masážou na celú tvár.

Garnier micelárna voda

Ak hľadáte prípravok, ktorý vás odlíči a zároveň vyčistí vašu pleť, potom by ste rozhodne mali siahnuť po micelárnej vode. Táto pleťová voda je určená na jemné čistenie pokožky tváre, pier a očí. Vhodná je pre všetky typy pleti, vrátane pleti citlivej.

Zloženie:
Aqua/water, Hexylene glycol, Glycerín, Disodium cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Poloxamér 184, Polyaminopropyl biguanidy

Použitie:
Naneste na vatový tampón a očistite pleť. Nie je potrebné oplachovať.

Produktové línie: GARNIER 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Skin Essentials 45+ kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Skin Essentials 45+ kazeta.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií