PET AP+ plus nový vizuál

Gillette Fusion ProShield kazeta + Cestovné púdzro

Zobraziť katalóg
Gillette Fusion ProShield kazeta + Cestovné púdzro
5 3 hodnotení
Darčeková kozmetická sada obsahuje: pánsky holiaci strojček Gillette Fusion ProShield + gél na holenie Gillette ProGlide Sensitive Active Sport 170 ml + cestovné púzdro
Kód:  VBAL0181 Produktové číslo:  7702018423378 Stránky výrobcu
Gillette Fusion ProShield kazeta + Cestovné púdzro Predaj skončil

Gillette Fusion ProShield kazeta + Cestovné púdzro

Originálna darčeková kazeta od popredného výrobcu Gillette obsahuje všetko potrebné pre precízne a zároveň komfortné oholenie. Praktický set pre mužov obsahuje pánsky holiaci strojček, špeciálny gél na holenie Fusion Sensitive a elegantné cestovné púzdro. Dajte navždy zbohom jednorazovým žiletkám a dosiahnite hladkú pokožku aj bez zbytočného podráždenia. Vďaka praktickému ochrannému obalu môžete strojček pohodlne pribaliť so sebou na cesty a mať ho kedykoľvek po ruke. 

Kľúčové vlastnosti

  • Strojček s extra ostými britvami na komfortné a precízne oholenie
  • Hlavica dokonale kopíruje všetky kontúry tváre
  • 5 ostrých čepelí zamedzujúce bolestivému ťahanie a vytrhávanie
  • Pásik Lubrastrip na hladší sklz a oholenie
  • Gél na holenie Senstitive pre šetrné oholenie s starajúca zložkou
  • Praktické cestovné púzdro v elegantnom dizajne

Výkyvná hlavica s 5 ultra ostrými čepeľami a zvlhčujúcim pásikom

Pánsky holiaci strojček z radu ProShield disponuje dômyselne navrhnutou výkyvnou hlavicou Flexball, ktorá umožňuje jednoduché a rýchle oholenie. Vďaka otočnej guľu získava hlavica neobyčajnú pohyblivosť, preto dokáže dokonale kopírovať kontúry vašej tváre. Strojček je v je modernom dizajne a disponuje ergonomicky tvarovanou rukoväťou na pohodlný úchop a jednoduchú manipuláciu. Disponuje jednou náhradnou hlavicou s piatimi ultraostrými čepeľami, z ktorých prvé štyri sú najtenšie a najjemnejšie od Gillette, a preto zamedzujú bolestivému ťahaniu a vytrhávaniu. Samozrejmosťou sú zvlhčujúce pásky lemujúce britvy z oboch strán, ktoré zaisťujú hladší sklz a zároveň zabraňujú podráždeniu pokožky počas holenia. Hlavica má na zadnej strane zastrihávač na dôkladné oholenie náročných partií, ako je napríklad nos alebo kotlety. 

Inovatívny gél na rýchle a šetrné oholenie

Súčasťou sady je ošetrujúci gél na holenie z rady Fusion Sensitive. Spája v sebe dve účinné zložky na hladké a bezbolestné oholenie s starostlivosť o podráždenú pokožku. Dosiahnite hladké oholenie od začiatku až do konca. Príjemná gélová konzistencia sa ľahko nanáša a po aplikácii hydratuje, zmäkčuje fúzy, zlepšuje sklz strojčeka a chráni pokožku. Nové vylepšené balenie s nehrdzavejúcim dnom navyše umožňuje presné dávkovanie. Doprajte si luxus a starajte sa o vašu pleť kvalitnými výrobkami od Gillette.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gillette Fusion ProShield kazeta + Cestovné púdzro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gillette Fusion ProShield kazeta + Cestovní pouzdro.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií