Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

Gillette Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta

Zobraziť katalóg
Gillette Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta
4,6 9 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Pánsky holiaci strojček + Náhradné hlavice 4 ks + Gél na holenie 75 ml + Cestovné púzdro FC Barcelona
Kód:  VBAL0188 Produktové číslo:  7702018435258 Stránky výrobcu
Gillette Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta Predaj skončil

Gillette Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta

Originálny darčekový set pre mužov od popredného výrobcu Gillette z unikátnej kolekcie FC Barcelona ponúka všetko potrebné na precízne a zároveň komfortné oholenie. Štýlová kozmetická kazeta poteší každého muža s dušou športovca a fanúšika futbalového klubu Barcelona. Obsahuje pánsky holiaci strojček Mach3, štyri náhradné hlavice, špeciálny Extra Comfort gél na holenie aj praktické cestovné púzdro v obľúbenom vyhotovení FC Barcelona. Dajte navždy zbohom jednorazovým žiletkám a dosiahnite perfektnú hladkú pokožku aj bez zbytočného podráždenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Exkluzívny dizajn pre fanúšikov FC Barcelona
  • Strojček s trojicou extrémne ostrých a zároveň mäkkých britov aj na opakované holenie
  • Zvlhčujúci pásik pleť hydratuje a zabezpečuje perfektný sklz
  • Štyri náhradné hlavice sú súčasťou balenia
  • Precízne oholí aj ťažko dostupné miesta
  • Gél s hydratačným komplexom na pohodlné a šetrné oholenie
  • Praktické cestovné púzdro vo farbách futbalového klubu

Tri ultraostré britvy

Modernýstrojček v tímových farbách FCB Mach3 disponuje tromi extra ostrými a perfektne odpruženými britvami na precízne oholenie. Skvele si poradí aj v ťažko prístupných oblastiach tváre a krku. Každá britva vyniká komfortným a veľmi mäkkým ostrím DLC aj na opakované holenie bez podráždenia pokožky. Užite si pohodlné oholenie aj proti smeru rastu fúzov. Samozrejmosťou je špeciálny zvlhčený prúžok na ľahší sklz a šetrnejšie oholenie bez bolesti. Poteší vás ergonomicky tvarovaná rukoväť na ľahkú a komfortnú manipuláciu. Potešia vás aj štyri náhradné hlavice, ktoré sú tiež súčasťou balenia.

Gél na komfortné oholenie aj praktické púzdro

Set obsahuje aj originálny Mach3 Extra Comfort gél na holenie s objemom 75 ml na ľahší sklz strojčeka po pokožke. Holenie ešte nikdy nebolo také rýchle a komfortné. Gél vytvára bohatú penu s upokojujúcim účinkom a zároveň dodáva pleti potrebnú hydratáciu. Unikátne zloženie vám poskytne komplexnú ochranu pred podráždením i prípadným porezaním. Gél navyše pokožku príjemne ochladzuje a dodá vám tak príjemný pocit sviežosti. Prednosťou je aj praktické cestovné púzdro s uzatvárateľnými vreckami vo farbách futbalového tímu, do ktorého je možné všetko vybavenie pohodlne uskladniť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gillette Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Mach3 - FC Barcelona design kazeta.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií