AlzaPlus+ děti MPLA316412

GILLETTE Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta

Zobraziť katalóg
GILLETTE Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta
4,3 3 hodnotení
Darčeková kozmetická sada – obsahuje: pánsky holiaci strojček Gillette Mach3 Turbo+náhradné hlavice 4ks+gél na holenie Gillette Mach3 Extra Comfort 75ml+cestovné puzdro
Kód:  MKTCZ041 Stránky výrobcu
GILLETTE Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta Predaj skončil

GILLETTE Mach3 - FC Barcelona dizajn kazeta

Originálna darčeková súprava pre mužov, od popredného výrobcu Gillette z unikátnej kolekcie FC Barcelona, ponúka všetko potrebné pre precízne a zároveň komfortné oholenie. Štýlová kozmetická kazeta Gillette Mach3 poteší každého muža so športovým duchom a fanúšika futbalového klubu Barcelona. Obsahuje pánsky strojček Mach3 Turbo, štyri náhradné hlavice, špeciálny Extra Comfort gél na holenie aj praktické cestovné puzdro v obľúbenom prevedení FC Barcelona. Dajte navždy zbohom jednorazovým žiletkám a dosiahnite perfektnú hladkú pokožku aj bez zbytočného podráždenia.

Darčeková súprava Gillette Mach3 a jej prednosti

  • Exkluzívny dizajn pre fanúšikov FC Barcelona
  • Strojček s trojicou extrémne ostrých a zároveň mäkkých britov aj pre opakované holenie
  • Zvlhčujúci pásik pleť hydratuje a zabezpečuje perfektný sklz
  • Štyri náhradné hlavice sú súčasťou balenia
  • Precízne oholí aj ťažko dostupné miesta
  • Gél s hydratačným komplexom pre pohodlné a šetrné oholenie
  • Praktické cestovné puzdro vo farbách futbalového klubu

Tri ultra ostré britvy Mach3 Turbo

Moderný strojček v tímových farbách FCB Mach3 disponuje tromi extra ostrými a perfektne odpruženými britvami pre precízne oholenie. Skvele si poradí aj v ťažko prístupných oblastiach tváre a krku. Každá britva vyniká komfortným a veľmi mäkkým ostrím DLC aj pre opakované holenie bez podráždenia pokožky. Užite si pohodlné oholenie aj proti smeru rastu fúzov. Samozrejmosťou je špeciálny zvlhčený prúžok pre ľahší sklz a šetrnejšie oholenie bez bolesti. Poteší vás ergonomicky tvarovaná rukoväť pre ľahkú a komfortnú manipuláciu, a aj štyri náhradné hlavice, ktoré sú tiež súčasťou balenia.

Gél Gillette Mach3 Extra Comfort pre dokonalé oholenie

Súprava obsahuje aj originálny Gillette Mach3 Extra Comfort gél na holenie s objemom 75 ml pre ľahší sklz strojčeka po pokožke. Holenie ešte nikdy nebolo také rýchle a komfortné. Gél vytvára bohatú penu s upokojujúcim účinkom a zároveň dodáva pleti potrebnú hydratáciu. Unikátne zloženie vám poskytne komplexnú ochranu pred podráždením i prípadným porezaním. Gél navyše pokožku príjemne ochladzuje a dodá vám tak príjemný pocit sviežosti. Prednosťou je aj praktické cestovné puzdro s uzatvárateľnými vreckami vo farbách futbalového tímu, do ktorého je možné všetko vybavenie pohodlne uskladniť.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GILLETTE Mach3 - FC Barcelona design kazeta.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií